مهاجرانی پس از تماشای فیلم «پیرپسر»: فضای فرهنگی باید مجال گفت‌و‌گو بدهد همایون، بازیگر معروف سینمای پیش از انقلاب، درگذشت گیشه داغ؛ رقابت کمدی‌ها با فیلم پرحاشیه این روزهای سینما رئیس سازمان سینمایی: سینما در روزهای جنگ تعطیل نشد + تصاویر ابوالفضل پورعرب گواهینامه درجه یک هنری گرفت + عکس نگاهی به قسمت اول سریال «از یاد رفته» | نمایشی از روابط پیچیده و پرتنش مراسم یادبود یعقوب صباحی در تماشاخانه ایران‌شهر روایت واکین فینیکس از وحشتناک‌ترین شب زندگی‌‌اش ویدئو | گریم سنگین پرویز پرستویی در سریال «شکارگاه» کافکا و همسر شکسپیر در پنجاهمین دوره جشنواره تورنتو بیانیه خانه مطبوعات خراسان رضوی درباره ممانعت از ورود رسانه‌ها به حوزه کنکور در دانشگاه فردوسی مشهد دبیر هفته کتاب در سال ۱۴۰۴ را بشناسید پربیننده‌ترین سریال‌های ۲۰۲۵ را بشناسید ساخت یک مجموعه مستند درباره سپهبد شهید غلامعلی رشید برگزاری آیین بزرگداشت حامیان نسخ خطی بازگشت «کامرون دیاز» به سینما پس از ده سال
سرخط خبرها

چرا پولاد و مسعود کیمیایی از جشنواره فیلم فجر انصراف دادند؟

  • کد خبر: ۹۷۴۸۵
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۰
چرا پولاد و مسعود کیمیایی از جشنواره فیلم فجر انصراف دادند؟
مسعود کیمیایی اگر به هر دلیلی غیر از هیئت داوران از جشنواره فیلم فجر انصراف می‌داد می‌توانستیم بپذیریم ولی به نظر می‌رسد کاملا اشتباه می‌کردیم و همچنان خودش و پسرش، پولاد، به دیده شدن و متأسفانه به ارائه واکنش‌های مبتذل علاقه زیادی دارند.

عروجی | شهرآرانیوز - شما با یک نفر مشکل دارید. شما از یک جشنواره خوشتان نمی‌آید. اصلا شما دیگر حس می‌کنید آرد خود را بیخته و الک خود را آویخته اید؛ بیشتر از ۳۰ عدد فیلم خوب و بد، ماندگار و فراموش شده، شکست خورده و موفق در کارنامه دارید و می‌خواهید با خیال راحت و به دور از هیاهو فیلمتان را اکران کنید.

مسعود کیمیایی اگر برای هر کدام از دلایل ذکرشده و ذکرنشده بالا از جشنواره فیلم فجر انصراف می‌داد می‌توانستیم بپذیریم که استاد دیگر دور این حرف‌ها را خط کشیده است و حال وحوصله ندارد.

ولی به نظر می‌رسد کاملا اشتباه می‌کردیم و همچنان خودش و پسرش، پولاد، به دیده شدن و متأسفانه به ارائه واکنش‌های مبتذل علاقه زیادی دارند. مثلا استاد در متن کناره گیری اش نوشته: «در این سنِ بسیار زحمت کشیده، برای قضاوت شدن درباره فیلمی به مفهوم آزادی نفت، ایران، مقوله نفت، انگلیس و دکتر محمد مصدق تردید بسیار دارم. عدالت همیشه نگران قضاوت است.» این یعنی هیچ کس در قدوقواره داوری فیلم مهم من نیست و همه باید بروند پی کارشان.

بد نبود برای لحظاتی این پدر و پسر هنرمند به رفتار کارگردانان بزرگ و صاحب نام و صاحب سبک سینمای جهان نگاهی بیندازند و ببینند کدامشان با این برداشت و با این نگاه تقلیل گرایانه از جشنواره‌ای انصراف داده اند؟ از آن طرف، پولاد کیمیایی هم ظاهرا قیصرگونه و حماسی قبل از پدرش وارد گود شد و از جشنواره فیلم فجر انصراف داد آن هم با این جمله عجیب که: «قضاوت‌های بزرگ کار آدم‌های کوچک نیست.»

البته همه چیز از وقتی شروع شد که نام شهاب حسینی هم در بین هیئت داوران چهلمین جشنواره فیلم فجر اعلام شد. حسینی دوسال پیش به خاطر انصراف کیمیایی از جشنواره فیلم فجر بگومگو کردند و حاشیه‌های زیادی به همراه داشت. آن قدر که خانه سینما بیانیه داد و خیلی از هنرمندان هم به شهاب حسینی تاختند که چرا با بزرگ‌تر از خودت این گونه صحبت کردی، اما این موضوع مثل هربار کاربران فضای مجازی را به دسته موافق و مخالف تبدیل کرد.

یک عده به ترکیب مردانه هیئت داوران تاختند و عده دیگری مثل فرزاد دانش، منتقد سرشناس سینمای ایران این گونه به آن واکنش نشان دادند: «جشنواره‌ای را یا قبول داریم یا نداریم. اگر نداریم همان اول انصراف می‌دهیم. اگر داریم، رفتاری غیرحرفه‌ای است که بعدِ اعلام نام داورها، بیانیه پرطمطراقِ انصراف بدهیم. در هر جشنواره‌ای ممکن است بین برخی از عوامل یک فیلم و برخی داوران، اختلاف شدید باشد، اما این رفتار‌های غیرحرفه‌ای سر نمی‌زند.» عده‌ای هم افتخارات داخلی و بین المللی شهاب حسینی را یادآوری کردند و گفتند این دست حرکت‌ها هیچ سودی ندارد و بدتر باعث می‌شود اختلافات به کینه‌های شتری تبدیل شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->