دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: تقویت فرهنگ عمومی راهی برای افزایش هم‌بستگی اجتماعی است فرهنگ عمومی، زیربنای سلامت جامعه است درگذشت «کوئینسی جونز» تهیه‌کننده آثار مایکل جکسون در ۹۱ سالگی تسهیلات تبصره ۱۸ وزارت فرهنگ به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ اکران سیار «آسمان غرب» میلیاردی شد «سعیداسلام‌زاده» مدیر روابط عمومی معاونت هنری شد دلیل تعطیلی برنامه «شیوه» شبکه چهار چه بود؟ نگاهی به مجموعه‌داستان «نیمۀ تاریک ماه» هوشنگ گلشیری نگاهی به ذات سیال «فرهنگ عمومی» و آیین‌نامه‌های بدون ضمانت اجرایی صفحه نخست روزنامه‌های کشور - دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳ «دزدان دریایی کارائیب» جدید بدون حضور جانی دپ پیام رئیس انجمن بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان منتشر شد انتشار نسخه مجازی آلبوم عاشقانه «نوازشگر» چرا «سفره ایرانی» کیانوش عیاری پس از ۲۰ سال هنوز اکران نشده است؟ حکایت آبی که صدراعظم نخورد درباره عکاسی تئاتر که پس از ۷ سال به جشنواره رضوان اضافه شد معرفی چند کتاب برای علاقه ­مندان به یادگیری وزن شعر | آراستن طبع موزون
سرخط خبرها

چرا پولاد و مسعود کیمیایی از جشنواره فیلم فجر انصراف دادند؟

  • کد خبر: ۹۷۴۸۵
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۰
چرا پولاد و مسعود کیمیایی از جشنواره فیلم فجر انصراف دادند؟
مسعود کیمیایی اگر به هر دلیلی غیر از هیئت داوران از جشنواره فیلم فجر انصراف می‌داد می‌توانستیم بپذیریم ولی به نظر می‌رسد کاملا اشتباه می‌کردیم و همچنان خودش و پسرش، پولاد، به دیده شدن و متأسفانه به ارائه واکنش‌های مبتذل علاقه زیادی دارند.

عروجی | شهرآرانیوز - شما با یک نفر مشکل دارید. شما از یک جشنواره خوشتان نمی‌آید. اصلا شما دیگر حس می‌کنید آرد خود را بیخته و الک خود را آویخته اید؛ بیشتر از ۳۰ عدد فیلم خوب و بد، ماندگار و فراموش شده، شکست خورده و موفق در کارنامه دارید و می‌خواهید با خیال راحت و به دور از هیاهو فیلمتان را اکران کنید.

مسعود کیمیایی اگر برای هر کدام از دلایل ذکرشده و ذکرنشده بالا از جشنواره فیلم فجر انصراف می‌داد می‌توانستیم بپذیریم که استاد دیگر دور این حرف‌ها را خط کشیده است و حال وحوصله ندارد.

ولی به نظر می‌رسد کاملا اشتباه می‌کردیم و همچنان خودش و پسرش، پولاد، به دیده شدن و متأسفانه به ارائه واکنش‌های مبتذل علاقه زیادی دارند. مثلا استاد در متن کناره گیری اش نوشته: «در این سنِ بسیار زحمت کشیده، برای قضاوت شدن درباره فیلمی به مفهوم آزادی نفت، ایران، مقوله نفت، انگلیس و دکتر محمد مصدق تردید بسیار دارم. عدالت همیشه نگران قضاوت است.» این یعنی هیچ کس در قدوقواره داوری فیلم مهم من نیست و همه باید بروند پی کارشان.

بد نبود برای لحظاتی این پدر و پسر هنرمند به رفتار کارگردانان بزرگ و صاحب نام و صاحب سبک سینمای جهان نگاهی بیندازند و ببینند کدامشان با این برداشت و با این نگاه تقلیل گرایانه از جشنواره‌ای انصراف داده اند؟ از آن طرف، پولاد کیمیایی هم ظاهرا قیصرگونه و حماسی قبل از پدرش وارد گود شد و از جشنواره فیلم فجر انصراف داد آن هم با این جمله عجیب که: «قضاوت‌های بزرگ کار آدم‌های کوچک نیست.»

البته همه چیز از وقتی شروع شد که نام شهاب حسینی هم در بین هیئت داوران چهلمین جشنواره فیلم فجر اعلام شد. حسینی دوسال پیش به خاطر انصراف کیمیایی از جشنواره فیلم فجر بگومگو کردند و حاشیه‌های زیادی به همراه داشت. آن قدر که خانه سینما بیانیه داد و خیلی از هنرمندان هم به شهاب حسینی تاختند که چرا با بزرگ‌تر از خودت این گونه صحبت کردی، اما این موضوع مثل هربار کاربران فضای مجازی را به دسته موافق و مخالف تبدیل کرد.

یک عده به ترکیب مردانه هیئت داوران تاختند و عده دیگری مثل فرزاد دانش، منتقد سرشناس سینمای ایران این گونه به آن واکنش نشان دادند: «جشنواره‌ای را یا قبول داریم یا نداریم. اگر نداریم همان اول انصراف می‌دهیم. اگر داریم، رفتاری غیرحرفه‌ای است که بعدِ اعلام نام داورها، بیانیه پرطمطراقِ انصراف بدهیم. در هر جشنواره‌ای ممکن است بین برخی از عوامل یک فیلم و برخی داوران، اختلاف شدید باشد، اما این رفتار‌های غیرحرفه‌ای سر نمی‌زند.» عده‌ای هم افتخارات داخلی و بین المللی شهاب حسینی را یادآوری کردند و گفتند این دست حرکت‌ها هیچ سودی ندارد و بدتر باعث می‌شود اختلافات به کینه‌های شتری تبدیل شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->