نزاع و درگیری بر سر یک دختر خون به پا کرد بازداشت مرد شیطان صفت به دلیل اغفال و فراری دادن دخترجوان آیا ادارات تهران فردا سه‌شنبه (۹ مرداد ۱۴۰۳) تعطیل است؟ هشدار فروش پاستیل‌های خوکی در بازار بلع مواد مخدر جوان را تا یک قدمی مرگ کشاند قتل یک جوان بر اثر نزاع و درگیری در رشتخوار خراسان رضوی کشف ۱۲ هزار نخ سیگار قاچاق در مشهد (۸ مرداد ۱۴۰۳) طرز تهیه کوکی شکلاتی ترک‌دار در خانه + فیلم ویدئو | پل سیاهکلرود گیلان براثر سیل مسدود شد (۸ مرداد ۱۴۰۳) رگبار باران در ۱۷ استان ایران همراه با وزش باد شدید در جنوب کشور طرح ملی حقوق یاران برای خدمت رسانی تخصصی حقوقی و قضایی به جامعه تدوین شد انفجار مرگ‌بار در خانه‌ای ویلایی در بابلسر | فوت ۶ نفر از اعضای خانواده ایجاد پارلمان محیط زیست یک ضرورت برای نجات آب در دولت چهاردهم باشد بنی صدر و رجوی چگونه از ایران فرار کردند؟ دستگیری متهمان جنایت در مقابل آرامگاه فردوسی + عکس چهار میوه را شب‌ها نخورید آموزش دستور العمل‌های بهداشتی به بیش از ۵ هزار نفر از موکب‌داران در مشهد توزیع ۱۵۶ میلیون جلد کتاب درسی در سال تحصیلی جاری | دریافت وجه از والدین در مدارس دولتی در صدر شکایت ها
سرخط خبرها

ویروس کرونای اومیکرون چه علائمی دارد؟

  • کد خبر: ۹۷۶۲۶
  • ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۴
ویروس کرونای اومیکرون چه علائمی دارد؟
برای مقابله با سویه اُمیکرون، تزریق دُز سوم واکسن کرونا و رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی، ضرورت دارد.
به گزارش شهرآرانیوز، یک متخصص بیماری‌های عفونی گفت: علائم سویه‌ی امیکرون ویروس کرونا به هیچ وجه شبیه سرماخوردگی نبوده و کاملا شبیه به آنفلوانزا است.

دکتر سید مهدی حقدوست با بیان اینکه علائم سویه امیکرون با سویه دلتای کرونا تفاوت زیادی دارد، اظهار کرد: در سویه دلتای ویروس کرونا فرد مبتلا ابتدا تب کرده و در اوایل بد حال شده، سپس در میانه حال او بهتر شده، اما در روز‌های نهم و دهم دوره‌ی بیماری نیز حال او بدتر می‌شود.

وی ادامه داد: در سویه‌ی امیکرون ویروس کرونا علایم آن به شکل ویروس آنفلوانزا شروع می‌شود و با سرماخوردگی تفاوت بسیاری دارد.

حقدوست در تشریح علائم سویه امیکرون ویروس کرونا خاطرنشان کرد: در سرماخوردگی آب ریزش بینی و عطسه فراوان است، اما امیکرون به شکل تک عطسه، آبریزش بینی، سردرد شدید، درد اندام‌ها، بی‌حالی، تعریق بسیار شدید در حد خیس شدن بالش و سرفه‌ی کمتر خود را نشان می‌دهد.

وی همچنین افزود: درگیری ریوی در سویه امیکرون نسبت به سویه دلتای بسیار کمتر است، اما افرادی که تاکنون هیچ واکسنی تزریق نکرده‌اند، احتمال درگیری ریوی دارند، البته حتی در میان افرادی که واکسینه شده‌اند نیز احتمال درگیری ریوی وجود دارد، اما بسیار بسیار کمتر از افراد واکسینه نشده است.

این متخصص بیماری‌های عفونی داخلی یادآور شد: سویه امیکرون ویروس کرونا، شیوع بسیار بسیار بالایی داشته و به شدت در حال گسترش است به‌گونه‌ای که اعضای فامیل همه باهم مبتلا می‌شوند، در حالیکه سرماخوردگی اینگونه نیست، اما امیکرون مسری بوده و سرایت بالایی دارد.

وی متذکر شد: در اوایل پیک ششم کرونا هستیم و به سرعت به سمت قله پیشروی می‌کنیم و طی روز‌های آتی شاهد افزایش مبتلایان خواهیم بود.

حقدوست در پایان تاکید کرد: استفاده از ماسک، افزایش فاصله از یک دیگر به اندازه‌ی یک متر، عدم حضور در تجمعات و مهمانی‌ها و به‌ویژه تزریق تمامی دز‌های واکسن کرونا در پیشگیری از مبتلا شدن به سویه امیکرون بسیار تأثیرگذار است.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->