مراکز گردشگری و بوم‌گردی مشهد و خراسان رضوی تا اطلاع ثانوی تعطیل شدند | ستاد بحران استانداری خراسان رضوی: در آماده‌باش کامل هستیم (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) | مشهد برفی می‌شود شناسایی ۱۱۲۰ مبتلا به تب دنگی از ابتدای سال | ثبت ۵ مورد ابتلا به چیکونگونیا (۶ اسفند ۱۴۰۳) چرا بیمه ها زیر بار هزینه داروهای مکمل نمی روند؟ | مکمل های بی صاحب! آیا شمع‌های معطر برای سلامتی ضرر دارند؟ حمله مرگبار سگ‌های ولگرد به دختربچه ۹ساله در روسیه هشدار جدید محققان؛ اصرار به کودک برای خوردن تمام غذای بشقابش راه‌حل پیشنهادی آموزش و پرورش برای حل مشکل سربازی معلمان بازی پزشکان تقلبی با جان مردم | شناسایی ۸۹ مداخله‌گر سلامت در سال ۱۴۰۳ لغزندگی برخی جاده‌های خراسان رضوی در پی بارش برف و باران (۶ اسفند ۱۴۰۳) رازگشایی از قتل مرد زندانی به دست قاتلان اجاره‌ای ماجرای عجیب سرقت‌های باند دختران لاغر در مشهد کیک و غذای رنگی بخوریم یا نخوریم؟ بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیاده روی عوارض سکته مغزی را بهبود می‌بخشد مجازات سخت کادر درمانی که سقط جنین انجام می‌دهند اهمیت کاهش گلبول‌های سفید در خون‌های اهدایی مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟
سرخط خبرها

برای تزریق واکسن کرونا به کودکان، رضایت کتبی والدین نیاز است؟

  • کد خبر: ۹۷۵۹۷
  • ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۶
برای تزریق واکسن کرونا به کودکان، رضایت کتبی والدین نیاز است؟
معاون بهداشت وزیر بهداشت با اشاره به آغاز واکسیناسیون کرونا در گروه سنی بالای ۹ سال درباره شرایط تزریق واکسن به این گروه سنی توضیح داد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر کمال حیدری معاون بهداشت وزیر بهداشت با اشاره به آغاز واکسیناسیون کرونا در گروه سنی بالای ۹ سال اظهار کرد:‌ در تمام مراکز واکسیناسیون کرونا به تمام افراد بالای ۹ سال به صورت اختیاری و با رضایت والدین خود واکسن تزریق می‌شود.

وی با بیان این‌که دو واکسن سینوفارم و پاستوکووک برای تزریق به کودکان مجوز دریافت کرده‌اند، افزود: شماره ملی این افراد ثبت و مشخص می‌شود که کودکان با والدین خود به مرکز مراجعه کرده‌اند و رضایت کتبی برای تزریق واکسن کرونا به کودکان نیاز نیست.

معاون بهداشت وزیر بهداشت درباره علت کمبودهای مقطعی واکسن آسترازنکا و پاستوکووک پلاس برای تزریق دوز سوم تصریح کرد:‌ هر میزان واکسنی که در کشور تولید و وارد شود پس از طی مراحل، سریعاً توزیع می‌شود اما با توجه به این‌که بازه سنی تزریق واکسن کرونا افزایش یافته و برخی مردم نیز تمایل بیشتری به تزریق برخی از برندهای واکسن دارند این اتفاق می‌افتد.

حیدری تأکید کرد: مردم باید توجه داشته باشند که همه واکسن‌های تولید و وارد شده مؤثرند و الان تزریق دوز سوم از نوع واکسن دوز سوم مهم‌تر است.

او گفت:‌ ما جزو معدود کشورهایی هستیم که انواع مختلفی از واکسن‌های کرونا را در سبد واکسیناسیون عمومی خود داریم و همین امر باعث می‌شود درخواست انواع مختلف واکسن برای تزریق دوز سوم افزایش یابد در حالی که بهترین واکسن در دسترس‌ترین واکسن است و نباید واکسیناسیون دوز سوم را عقب بیندازیم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->