پیام رهبرمعظم انقلاب به خانواده سرلشکر شهید غیب‌پرور ابلاغ شد نمایندگان مجلس در پاسخ به گزارش وزیر ارتباطات: پیشرفت شبکه ملی اطلاعات رضایت‌بخش نیست دستور قالیباف به کمیسیون عمران مجلس برای بررسی حادثه جاده‌ای مسیر فیروزآباد به کوار رهبر انقلاب به صندوق توسعه ملی اجازه سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی را دادند قالیباف: سؤال برخی نمایندگان ضرورتی ندارد، اما اصرار بر ملی‌بودن آن دارند معاون حقوقی وزیر خارجه: حمله به ایران آزمونی تاریخی برای شورای امنیت است ابراز نگرانی آلمان از اوضاع فاجعه‌بار انسانی در غزه ترامپ: اوباما، کلینتون و بایدن مرتکب جنایت قرن شده‌اند سخنگوی هیئت رئیسه مجلس: جنگ سایبری دو روز قبل از جنگ آغاز شد | مجلس خواستار شتاب در راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات عراقچی در گفت‌وگو با یک رسانه آمریکایی: غنی‌سازی اورانیوم ایران برای ما بسیار عزیز است تهدید دوباره ترامپ علیه ایران ستار هاشمی مطرح کرد: پایداری شبکه و مقابله با ۲۰ هزار حمله سایبری در جنگ ۱۲ روزه | ۳۰ درصد افت اشتغال در اقتصاد دیجیتال سخنگوی کاخ سفید: دولت آمریکا آماده مذاکره با ایران است آیه‌ای که وجودم را سرشار از امید کرد انصار الله: کشور‌های اسلامی نباید پیشنهاد اسراییل برای ورود کمک‌های هوایی به غزه را بپذیرند گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و ترکیه | تاکید اقدام عاجل جهت توقف جنایات رژیم اسرائیل در غزه هلاکت یک نظامی صهیونیست در درگیری‌های غزه آمریکا بمب اتم به انگلیس اعزام کرد استقبال سازمان ملل از مذاکرات میان ایران و تروئیکای اروپایی ارتش رژیم صهیونیستی مدیر بیمارستانی در غزه را ربود رئیس سازمان بهزیستی: کمبود شدید نیرو و فضا داریم پزشکیان: سرمایه‌گذاری‌های مشترک در مناطق آزاد برد-برد است شورا‌های شهر و‌ روستا حلقه‌ای مهم از زنجیره سیاست منطقه‌ای کشور غریب آبادی وارد نیویورک شد (۳۰ تیر ۱۴۰۴) نیرو‌های مسلح یمن به ۵ هدف نظامی و حیاتی در قدس اشغالی حمله کردند (۳۰ تیر ۱۴۰۴) والی هرات با بدرقه فرماندار تایباد به افغانستان بازگشت فرمانده سنتکام با السودانی در بغداد دیدار کرد
سرخط خبرها

بازداشت ۱۱۶هزار متجاوز مرزی در شرق کشور

  • کد خبر: ۹۷۷۱۳
  • ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۲
بازداشت ۱۱۶هزار متجاوز مرزی در شرق کشور
فرمانده قرارگاه منطقه‌ای شمال شرق نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: نیروی زمینی ارتش در شمال شرق کشور بیش از ۵۰ برنامه برای گرامیداشت دهه مبارک فجر پیش بینی کرده است تا یگان‌های مختلف بتوانند در این برنامه‌ها شرکت کنند.

امیررضا وثوقی | شهرآرانیوز؛ امیر سرتیپ رضا آذریان در آستانه دهه مبارک فجر با حضور در بین خبرنگاران به تشریح برنامه‌های ارتش در یوم ا... دهه فجر پرداخت و بیان کرد: هم زمان با آغاز دهه فجر، رژه موتورسواران از فرودگاه شهیدهاشمی نژاد تا میدان شهدا با حضور مسئولان لشکری، کشوری و مردم برگزار‌ می‌شود. همچنین برنامه‌هایی با محور جوانان، ایثار و مجاهدت، معنویت و بصیرت، قرآن و عترت و غیرت دینی، عدالت محوری و فسادستیزی، تکریم مقام زن و بنیاد خانواده، تولید ملی و کارآفرینی در این دهه برنامه ریزی شده است.

وی با اشاره به روز نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی، افزود: در این روز برنامه‌های خاصی با محور امنیت، ثبات و اقتدار جمهوری اسلامی در مشهد هم زمان با کشور برگزار می‌شود. در این روز نیرو‌های ارتش با امام جمعه مشهد و نماینده، ولی فقیه در استان دیدار می‌کنند و گزارشی از اقدامات قرارگاه شمال شرق ارتش ارائه خواهد شد.
امیر سرتیپ آذریان در ادامه اظهار کرد: دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران، برگزاری برنامه انس با قرآن، شرکت در نماز جمعه، بصیرت افزایی کارکنان و برنامه‌های مختلف برای خانواده‌های ارتشی در دهه فجر در دستورکار ارتش قرار گرفته است.

بازداشت ۱۱۶ هزار متجاوز مرزی

فرمانده قرارگاه منطقه‌ای شمال شرق نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون به همت نیرو‌های مرزبانی ارتش بیش از ۱۱۶ هزار نفر متجاوز مرزی دستگیر شده اند، گفت: در هر شبانه روز بیش از ۵۰۰ نفر متجاوز مرزی با تلاش نیروی انتظامی و ارتش در مرز‌های شرقی کشور دستگیر و تحویل مقامات قضایی می‌شوند تا برای خراسان رضوی مشکلات امنیتی به وجود نیاورند.

آمادگی ارتش برای مقابله با کرونا

آذریان با اشاره به اینکه با توجه به آغاز خیز ششم کرونا آمادگی خود را برای کمک به مردم به علوم پزشکی مشهد اعلام کرده ایم، گفت: نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در منطقه شمال شرق کشور با هدف کمک به دانشگاه‌های علوم پزشکی این منطقه تاکنون ۷ بیمارستان خود را به پذیرش، بستری و درمان بیماران کووید۱۹ اختصاص داده است.

خودکفایی کامل در تجهیزات نظامی

فرمانده قرارگاه منطقه‌ای شمال شرق نیروی زمینی ارتش، انقلاب اسلامی را بزرگ‌ترین انقلاب اجتماعی در دنیا بیان کرد و افزود: بعد از ۲۲ بهمن گروه‌های مختلف تلاش کردند تا این انقلاب تثبیت نشود، اما ارتش مقابل همه بدخواهان ایستاد.

وی اظهار کرد: با استفاده از جوانان و نخبگان ایران اسلامی هم اکنون همه سامانه‌های پدافندی کشور بومی است و نیروی زمینی ارتش ایران در سامانه‌های ارتباطی، موشکی، بالگردی و انواع توپخانه‌های دورزن و دقیق زن و سامانه‌های زمین به هوا وضعیت خوبی دارد و به همت نیرو‌های داخلی هیچ وابستگی نظامی به سازمان و کشور دیگری نداریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->