جزئیاتی جدید از مصوبه شورای عالی فضای مجازی درباره کسب‌وکار‌های اینترنتی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند
سرخط خبرها

ایلان ماسک در سال جاری میلادی خودروی جدید تولید نمی‌کند

  • کد خبر: ۹۷۹۰۶
  • ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۷
ایلان ماسک در سال جاری میلادی خودروی جدید تولید نمی‌کند
ایلان ماسک، مالک تسلا اعلام کرد: این خودروساز برقی امسال هیچ مدل خودروی جدیدی به دلیل محدودیت‌های زنجیره تامین عرضه نخواهد کرد در عوض بر روی توسعه یک ربات انسان‌نما به نام «اپتیموس» تمرکز خواهد کرد که به گفته ماسک در آینده خواهد توانست کمبود نیروی کار در جهان را برطرف کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ماسک در تماسی به سرمایه‌گذاران گفت: از نظر اولویت محصولات فکر می‌کنم در واقع مهم‌ترین توسعه محصولی که امسال انجام می‌دهیم ربات انسان‌نما «اپتیموس» است. فکر می‌کنم این پتانسیل قابل‌توجه‌تر از تجارت خودرو در طول زمان است.

«اپتیموس» که با نام «تسلا بوت» نیز شناخته می‌شود، اولین بار در رویداد روز هوش مصنوعی تسلا در آگوست ۲۰۲۱ معرفی شد. قد این ربات انسان‌نما ۵.۸ اینچ و وزن آن ۱۲۵ پوند و حداکثر سرعت راه رفتن آن ۸ کیلومتر در ساعت و با قدرت حمل ۲۰ کیلوگرم بار است.

ماسک در این مراسم گفت: این ربات به اندازه‌ای ضعیف طراحی شده است که بیشتر انسان‌ها بتوانند در صورت نیاز بر آن غلبه کنند. «اپتیموس» از فناوری هوش مصنوعی تسلا که برای سیستم خودران خود توسعه داده است، نیرو می‌گیرد.

ماسک گفت که اولین استفاده از «اپتیموس» احتمالا در کارخانه‌های تسلا خواهد بود که کارهای ساده‌ای مانند جابجایی قطعات در اطراف کارخانه را انجام می‌دهند. در درازمدت، ربات‌های انسان‌نما می‌توانند راه‌حلی برای کاهش نرخ زاد و ولد و کمبود نیروی کار باشند.

ایلان ماسک دیگر خودرو تولید نمی‌کند

مدیرعامل تسلا بارها در رسانه‌های اجتماعی درباره خطر سقوط جمعیت جهانی هشدار داده است. وی در جولای ۲۰۲۱ در گزارشی از وال‌استریت ژورنال درباره توقف رشد جمعیت ایالات‌متحده نوشت که فروپاشی جمعیت به‌طور بالقوه بزرگ‌ترین خطر برای آینده تمدن است.

گزارش‌های جدید نشان داد که نرخ زاد و ولد در ایالات‌متحده در سال ۲۰۲۰ به پایین‌ترین حد خود رسیده است، وی بار دیگر در اوایل فوریه در توییتی نوشت: ما باید خیلی بیشتر نگران سقوط جمعیت باشیم. اگر به اقتصاد فکر کنید، اساس اقتصاد نیروی کار است.

ماسک در این جلسه خاطرنشان کرد: بسیاری از فناوری‌های موجود در خودروهای خودران تسلا برای ساخت ربات‌های انسان‌نما قابل استفاده یا مفید است.

سهام تسلا پس از تایید شرکت مبنی بر اینکه تا سال ۲۰۲۳ هیچ وسیله‌ نقلیه جدیدی به خصوص سایبرتراک تولید نخواهد شد، سقوط کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->