اپل احتمالا با افقی‌کردن دوربین آیفون ۱۷ ایر طراحی گوشی‌هایش را متحول می‌کند اپل برای رفع ممنوعیت فروش آیفون ۱۶، به اندونزی پیشنهاد ۱۰۰ میلیون دلاری داده است همه‌چیز درباره تورنومنت نات پیکسل + شرایط دریافت ایردراپ بازدید پزشکیان از پارک علم و فناوری زاهدان (یکم آذر ۱۴۰۳) دانشمندان ژاپنی قابلیت فتوسنتز گیاهان را به سلول‌های همستر منتقل کردند واکنش مدیرعامل آپارات به اظهارات جنجالی رسول جلیلی درباره فیلترینگ یوتیوب: آپارات را بهانه نکنید گلکسی S۲۵ اولترا احتمالا بسیار گران‌تر از نسل قبلی‌اش باشد اولین گمانه‌زنی‌ها درباره مشخصات و ویژگی‌های پلی استیشن ۶ «مایکروسافت تیمز» در جلسات به قابلیت ترجمه همزمان گفتار مجهز می‌شود سونی می‌خواهد شرکت Kadokawa، مالک بازی «الدن رینگ»، را بخرد قابلیت ریست‌کردن الگوریتم پیشنهادها به‌زودی به اینستاگرام اضافه می‌شود بهترین برنامه‌ها و بازی‌های گوگل پلی در سال ۲۰۲۴ + لینک دانلود گزارش اتاق بازرگانی از اثرات فیلترینگ بر کسب‌وکارهای اینترنتی اولین سیستم راداری شکار یوفوها در آمریکا راه‌اندازی می‌شود پنجمین دوره رویداد «هفته ایران دیجیتال» برگزار می‌شود | ۵G و هوشمندسازی از محور‌های رویداد مقدار توکن‌های میجر کاربران مشخص شد | فاجعه ایردراپ‌های پولی گروهی از هکر‌های چینی به اپراتور آمریکایی T-Mobile حمله کردند کاوشگر ناسا ممکن است ۵۰ سال پیش به طور تصادفی حیات در مریخ را از بین برده باشد پاسخ پازل امروز میجر (دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳) بر مدار دانش اطلاعاتی جدید از دوربین گوشی A۳۶ سامسونگ + عکس
سرخط خبرها

پایان عمر ایستگاه فضایی بین‌المللی در سال ۲۰۳۱ با سقوط در اقیانوس آرام

  • کد خبر: ۹۸۰۲۹
  • ۱۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۰
پایان عمر ایستگاه فضایی بین‌المللی در سال ۲۰۳۱ با سقوط در اقیانوس آرام
ایستگاه فضایی بین‌المللی کمتر از ۱۰ سال دیگر یعنی ژانویه ۲۰۳۱، پایانی غمگین‌انگیز خواهد داشت و با رسیدن به زمین، درون «اقیانوس آرام» خواهد افتاد و عمرش به پایان خواهد رسید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ گزارشات جدید از انتقال ایستگاه فضایی بین‌المللی که این هفته توسط ناسا منتشر شد، سرنوشت نهایی این ایستگاه را تائید کرد. در این برنامه، طرحی برای فرستادن تاسیسات این ایستگاه به اقیانوس در «Point Nemo» - مکانی در اقیانوس آرام که فاصله بسیار زیادی از خشکی دارد – درنظر گرفته شده است. Point Nemo امروزه معروف به گورستان فضایی است، زیرا برای فرود کنترل شده زباله‌های فضایی به درون اقیانوس هدف قرار می‌گیرد.

ناسا اخیرا اعلام کرده فعالیت‌های ایستگاه فضایی تا سال ۲۰۳۰ ادامه خواهد داشت. تا آن زمان، این ایستگاه ۳۰ ساله خواهد شد. اما پس از آن، به علت افزایش هزینه‌ها در زمینه تعمیرات و حفظ این ساختار سالخورده، ناسا قصد دارد به زندگی آن پایان دهد.

بدین ترتیب، ایستگاه در ژانویه سال ۲۰۳۱ به پایان عمر خود می‌رسد و مهندسان آن را از مدارش در ۲۵۰ مایلی زمین، بیرون می‌کنند. قطعات ایستگاه در جو خواهد سوخت و تنها قطعاتی که نسوخته‌اند با ورود به جو زمین، درون اقیانوس سقوط خواهند کرد.

اکتشافات فضایی ادامه دارد

ایستگاه فضایی بین المللی فضانوردان را قادر می‌سازد تا در حین انجام آزمایش‌های علمی در شرایط بی‌وزنی، اقامت طولانی مدت در فضا را تجربه کنند. هرچند که به پایان عمر این ایستگاه نزدیک می‌شویم، اما این فعالیت‌ها هنوز ادامه دارند. مهندسان ناسا در تلاشند تا در این سال‌های باقی‌مانده نیز ماموریت‌های فضایی دیگری انجام داده و تا حد ممکن اطلاعات کافی و مورد نیاز خود در تحقیقات را جمع‌آوری کنند.

در دسامبر گذشته، آژانس فضایی «روسکوسموس» روسیه یک اقامت ۱۲ روزه در این ایستگاه را برای دو گردشگر فضایی ژاپنی ترتیب داد. ناسا نیز قصد دارد تا چند ماه دیگر اولین ماموریت گردشگری فضایی خود را راه‌اندازی کند. طبق گزارش‌ها، هر شخص برای تجربه این لحظات باید مبلغ ۵۵ میلیون دلار پرداخت کند.

ایستگاه فضایی جدید

ناسا به دنبال پیشنهاد‌های مختلف برای ساخت ایستگاه فضایی جدید است. تاکنون شرکت‌های «بلو اوریجین»، «Northrop Grumman» و «Nanoracks» طرح‌هایی در این زمینه ارائه کرده‌اند، اما هنوز هیچکدام تائیدیه نهایی را کسب نکرده‌اند. این آژانس قصد دارد تا سال ۲۰۲۸ یک مرکز جدید در فضا – برای اطمینان از حضور مداوم انسان در مدار پایینی زمین – بسازد.

جدا از آنچه ناسا در این زمینه انجام می‌دهد، چین نیز درحال ساخت یک ایستگاه فضایی است که سه فضانورد در آن زندگی می‌کنند. روسیه همچنین درحال برنامه‌ریزی برای ساخت ایستگاه فضایی دیگری است که طبق برنامه‌ریزی‌ها باید تا سال ۲۰۲۵ در مدار خود مستقر شود.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->