واتساپ از ۱۲ دی ۱۴۰۳ پشتیبانی از کدام گوشی‌های اندروید و آیفون را متوقف می‌کند؟ تلگرام بالاخره به سود رسید | پاول دوروف در سال ۲۰۲۴ چقدر درآمد داشته است؟ ویدئو | تا زدن تیشرت توسط ربات انسان‌نمای تسلا چند درصد آدرس‌های اینترنتی دنیا برای کاربران ایرانی فیلتر است؟ چند درصد اینترنت کشور از فیلترشکن‌ها و VPNها می‌گذرد؟ جریمه ۱۵ میلیون دلاری «چت جی پی تی» در ایتالیا حسگر مینیاتوری برای تشخیص گاز آلاینده دی‌اکسید نیتروژن ساخته شد مشهد میزبان طرح رسانه‌ای رایانو | گامی برای تربیت نسل جدید کنشگران رسانه‌ای + فیلم ماه ممکن است ۱۰۰ میلیون سال پیرتر از چیزی باشد که تصور می‌کردیم گوشی جدید ریلمی با بالارفتن و پایین‌آمدن دما تغییررنگ می‌دهد! + ویدئو بعد از گذشت دوماه از آزادسازی رجیستری آیفون، هنوز این محصول به شیوه تجاری وارد کشور نشده است! بسته‌های ویژه همراه اول به مناسبت شب یلدا ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت یلدای ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بهترین و پرطرفدارترین بازی‌‌های اپ استور در سال ۲۰۲۴ + فهرست در One UI 7 می‌توان حین پخش موسیقی، فیلم‌برداری کرد چرا شب ۳۰ آذر تنها شب یلدای ۱۴۰۳ نیست؟! در بازی Elden Ring: Nightreign دشمنانی از بازی‌های قبلی «فرام سافتور» هم حضور خواهند داشت + تریلر اسنپ به صورت هوشمند بر انحراف از مسیر و طولانی‌شدن غیرعادی سفر نظارت می‌کند نظرات مدیرعامل اینستاگرام درباره هوش مصنوعی و بحران اعتماد به شبکه‌های اجتماعی اسنپ‌فود از دسترس خارج شد (۲۶ آذر ۱۴۰۳) [به‌روزرسانی: اختلال برطرف شد]
سرخط خبرها

برخورد زباله فضایی جنجالی با ماه

  • کد خبر: ۱۰۱۱۵۰
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۳
برخورد زباله فضایی جنجالی با ماه
در هفته‌های گذشته، زباله‌ای فضایی به جرم سه تن که احتمالا مرحله دوم راکتی چینی بود، سر و صدای زیادی به پا کرد. این زباله بالاخره به ماه برخورد کرد، البته به دلیل اینکه این زباله به سمت دور ماه برخورد کرده است، این خبر چند هفته تا چند ماه طول می‌کشد تا تایید شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این برخورد پایانی برای این زباله سرگردان بود و چاله جدیدی به بزرگی دو کیلومتر روی ماه ایجاد کرد. به نظر می‌رسید که این زباله هیچ وقت به چیزی برخورد نکند و در فضا رها شده باشد، اما منجمانی که علاقه به پیگیری این اجرام دارند آن را پس از سال‌ها دوباره پیدا کردند و درباره هویت آن شک داشتند.

سمت دور ماه

ابتدا به نظر می‌رسید که این قطعه متعلق به راکت فالکون ۹ اسپیس ایکس برای یکی از ماموریت‌های ناسا باشد، اما پس از بررسی‌های بیشتر اسپیس ایکس و سایر منجمان مشخص شد که این راکت بخشی از ماموریت چانگه 5-T1 چین است. با این حال، چین زیر بار این مسئولیت نمی‌رود.

مشکلات آینده زباله‌های فضایی

اتمسفر ماه بسیار رقیق است و در واقع می‌توان گفت که اتمسفری ندارد، به همین دلیل به راحتی هر جرمی که به سمت آن برود به سطح آن برخورد می‌کند و چاله جدیدی ایجاد می‌کند. حالا با برخورد این زباله و ماموریت‌هایی که قبلا روی این کره ارزشمند کیهانی سقوط کردند، آلودگی انسان به فراتر از زمین نیز راه پیدا کرده و کره‌های دیگر را نیز آلوده کرده است. به نظر می‌رسد که دیگر وقت آن رسیده که سازمان‌های فضایی آماری از زباله‌های خود در فضا داشته باشند تا دوباره چنین مشکلاتی رخ ندهد.

البته نگرانی مهم‌تر درباره چنین زباله‌هایی در ادامه زندگی انسان روی ماه خواهد بود. اگر این زباله‌ها به دام جاذبه اندک ماه بیفتند و در مداری به دور آن قرار گیرد، انسان پس از مهاجرت به ماه با زباله‌هایی روبه‌رو خواهد شد که انتظار آن‌ها را نداشته است و حالا باید به دنبال راه حلی برای مشکلاتی از این دست باشد.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->