سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: امسال ۸۲ هزار نفر در آموزش‌و‌پرورش استخدام می‌شوند خدمات اورژانس اجتماعی به صورت رایگان ارائه می‌شود آیا مراجعان به روانپزشک، «بیمار روانی» و «دیوانه» هستند؟ انجام سالانه ۵۰۰ هزار سقط جنین در کشور آمار معلمان زندانی به دلیل بدهی مالی | کدام استان‌ها بیشترین زندانی دبیر را دارند؟ تأکید سرکنسول جمهوری ترکیه بر افزایش تعداد پرواز‌ها بین مشهد و این کشور حمایت آموزش و پرورش از دانش‌آموزان حادثه دیده بندرعباس مهلت دریافت کارت ورود به جلسه کنکور امشب به پایان می‌رسد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا روز‌های پایانی هفته جاری جزئیات سهمیه کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد مسئله مهم بغل‌کردن تا صدسالگی آخرین مهلت اعلام وضعیت خوابگاه‌های دانشجویی تعیین شد معضل کمبود روانشناس در شهرستان‌ها جدی است زائران حج ۵۰۰ یورو ارز زائری دریافت می‌کنند | زائران زمینی عتبات هم به زودی ارز زیارتی دریافت می‌کنند استاندارد مهدکودک‌ها، یک مربی به‌ازای هر کودک است پلمب یک داروخانه در مشهد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمار تعداد داوطلبان رشته‌های آزمایشی اعلام شد | حضور پررنگ زنان در صف کنکور پزشکی دخترت را در آغوش بگیر | درباره رابطه مطلوب والدین با دختران نوجوان مهلت دریافت کارت کنکور فردا (چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) پایان می‌یابد هشدار: عفونت گوش میانی کودکان را جدی بگیرید بلیت پرواز تهران-مشهد ۹.۴میلیون تومان شد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حق بیمه باید برای همه کارگران و بر اساس مزد و مزایای آنان پرداخت شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستگیری سارقانی که خانه مال‌باختگان را جارو می‌زدند! شناسایی ۱۶ مورد ابتلا به تب دنگی در سال ۱۴۰۴ فاکتور و تسویه شیرخشک باید جدا از دارو باشد نوار شمالی کشور خنک می‌شود (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) اهمیت نقش «آموزش» در مدیریت بیماری دیابت چه افرادی بیش از دیگران در خطر سکته مغزی هستند؟
سرخط خبرها

راه اندازی مرکز پشتیبانی منطقه‌ای برنامه‌های بهداشت در سیستان و بلوچستان

  • کد خبر: ۹۸۰۶۷
  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۷
راه اندازی مرکز پشتیبانی منطقه‌ای برنامه‌های بهداشت در سیستان و بلوچستان
مرکز پشتیبانی منطقه‌ای برنامه‌های بهداشت و درمان با همکاری سازمان جهانی بهداشت در سیستان و بلوچستان راه اندازی می شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر سید جعفر حسین شامگاه پنجشنبه در نشست با رئیس کمیسیون بهداشت و درمان و نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی با اعلام حمایت از ایده دانشگاه علوم پزشکی زاهدان مبنی بر راه‌اندازی مرکز پشتیبانی منطقه‌ای برنامه‌های بهداشت و درمان با همکاری سازمان جهانی بهداشت در سیستان و بلوچستان اظهارداشت: این مرکز قادر خواهد بود تا اقلام دارویی، تجهیزات، کیت‌های تشخیصی و امثال آن را در شرایط مناسب نگهداری کند تا در زمان لازم به سرعت در سطح منطقه توزیع شود.

وی بیان کرد: هم‌اینک مشابه این مرکز در شهر دبی در کشور امارات متحده عربی با حمایت سازمان جهانی بهداشت فعال است که در زمان بحران کرونا تجربه و عملکرد موفقی برای توزیع سریع اقلام اهدایی بین‌المللی در حدود ۱۰۰ کشور سطح دنیا داشت.
نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران گفت: بعد از ارائه پروپوزال و پیشنهاد فنی ساخت و تجهیز این مرکز توسط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و کسب موافقت مقامات ذیربط، نمایندگی سازمان بهداشت جهانی برای راه‌اندازی این مرکز همکاری نماید.

وی نقش سازمان بهداشت جهانی را در ایجاد هماهنگی فعالیت‌های مرتبط با بخش سلامت در میان نهادهای مرتبط سازمان ملل متحد در جمهوری اسلامی ایران را خاطر نشان کرد و افزود: هماهنگی فعالیت نهادهایی از قبیل صندوق حمایت از کودکان ملل متحد ( unisef )، صندوق جمعیت ملل متحد(unfpa)، برنامه جهانی غذا (WFP) و امثال آن در حوزه سلامت بر عهده سازمان بهداشت جهانی است و این نمایندگی از توان خود برای حمایت این واحدها از نظام بهداشت و درمان استان سیستان و بلوچستان استفاده خواهد کرد.

حسین گفت: در این سفر از اردوگاه اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان دیدن کردم که خوشبختانه این اردوگاه‌ها از لحاظ بهداشتی از وضعیت قابل قبولی برخوردار بود.

وی با بیان این‌که سیستان و بلوچستان کادر بهداشتی و درمانی توانمندی دارد که در شرایط سخت کارهای بسیار بزرگ و تأثیرگذار انجام داده‌اند اظهارداشت: اقدامات ارزشمندی که در مرکز تحقیقات ارتقا سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان انجام می‌شود می‌تواند نقش مهمی در حل مشکلات نظام بهداشت و درمان استان داشته باشد.
نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران همچنین با اشاره به بازدیدهایی که از مراکز درمانی سیستان و بلوچستان انجام داده افزود: راهکارهای مشارکت در تجهیز بخش‌های دیالیز بیمارستان‌های این استان را پیگیری خواهم کرد.

وی ادامه داد: یکی از مشکلات سیستان و بلوچستان بالا بودن میزان تصادفات و تلفات جاده‌ای است که باید برای این موضوع اقدامات پیشگیرانه جدی صورت گیرد.

 

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->