جان باختن ۸ نفر در تصادف مرگبار اتوبان غدیر (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) + جزئیات یک پژوهش علمی ثابت کرد: تاثیر فعالیت بدنی بر کاهش مرگ و میر ناشی از سرطان مرخص شدن ۴۲ مصدوم اتوبوس اردبیل به مشهد از بیمارستان سمنان (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) وزارت علوم: امکان ثبت پایان‌نامه‌ها و رساله‌های کپی‌برداری‌ شده در ایرانداک وجود ندارد مدارس کدام استان‌ها(دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳) غیرحضوری شد؟ عوارض جراحی‌های زیبایی پلک و لیفت ابرو را جدی بگیرید چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است دادخواهی ۴۰۲ شهروند ایرانی از ۲ حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) وزیر آموزش و پرورش: نظر آموزش و پرورش درباره تأثیر معدل در کنکور نادیده گرفته شد بخشنامه جدید تأمین اجتماعی درباره بازرسی از کارگاه‌ها منتشر شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

تردید در کارآمدی دوربین‌های چراغ قرمز

  • کد خبر: ۹۸۱۷۳
  • ۲۵ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۳
تردید در کارآمدی دوربین‌های چراغ قرمز
عبور از چراغ قرمز در شهر‌های هرج‌و‌مرج‌زده این روز‌های جهان تخلف چندان عجیبی نیست.

عادل نجفی | شهرآرانیوز؛ در سال ۲۰۱۹ که هنوز دنیای ترافیک دچار کووید نشده بود، تنها در ایالات متحده ۸۴۶ نفر جان خود را براثر تخلفات ناشی از عبور از چراغ قرمز از دست دادند. دوربین‌های کنترل ترافیک که به صورت اختصاصی در تقاطع‌ها به عبور از چراغ قرمز نظارت دارند ابزاری کارآمد برای جلوگیری از این تخلف شناخته می‌شوند.

به طور کلی، تجربه نشان داده است استفاده از قوانین بازدارنده به‌ویژه با توجه به اینکه نیرو‌های راهور نمی‌توانند همیشه و همه‌جا حاضر باشند، می‌تواند نقشی بسزا در پیش‌گیری از تلفات و سوانح داشته باشد. گزارش مؤسسه بیمه و ایمنی بزرگراه‌های ایالات متحده نشان می‌دهد دوربین‌های ناظر بر تخلفات عبور از چراغ قرمز در کلان‌شهر‌های این کشور در مجموع تا ۲۱ درصد از میزان تلفات و سوانح جرحی مرتبط با این تخلف کاسته است. بررسی سوانح و تلفات این تخلف حاوی نکته تأثر‌برانگیزی نیز هست.

بیش از نیمی از جان‌باختگان و مصدومان این سوانح عابران پیاده، دوچرخه‌سواران و سرنشینان دیگر خودرو‌ها هستند که به گمان داشتن حق تقدم وارد تقاطع می‌شوند.

دوربین‌های کنترل ترافیک تقاطع‌ها جمع می‌شوند؟

در ایالات متحده نخستین دوربین‌های کنترل ترافیک تقاطع‌ها در سال ۱۹۹۲ میلادی در شهر نیویورک نصب و تا سال ۲۰۲۰ به تقاطع‌های ۳۴۵ شهر آمریکا اضافه شدند. اگر‌چه پژوهش‌های میدانی و علمی حاکی از اثرگذاری آن‌ها بر افزایش ایمنی است، به نظر می‌رسد در واقعیت، اتفاق دیگری در حال وقوع است.

تردید در کارآمدی دوربین‌های چراغ قرمز

همان‌طور که در نمودار مشاهده می‌شود، تعداد دوربین‌های کنترل عبور از چراغ قرمز در این کشور از سال ۲۰۱۲ در این کشور رو به کاهش گذاشته است. بررسی‌ها نشان می‌دهد دلایل کاهش فعالیت این دوربین‌ها را می‌توان در عوامل اقتصادی جست‌وجو کرد. نه‌تن‌ها هزینه‌های تعمیر و نگهداری دوربین‌های قدیمی و راه‌اندازی دوربین‌های جدید گران است، شهروندان نیز به شیوه‌های مختلف از پرداخت جرائم خود طفره می‌روند.

اعداد پرداختی هم با نهاد‌های حاکمیتی به‌جز شهرداری‌ها تقسیم می‌شوند. در ایالات متحده، به طور میانگین، جریمه عبور از چراغ قرمز ۱۰۰ دلار است که امکان‌سنجی مالی آن را چندان مقرون‌به‌صرفه نشان نمی‌دهد. بیشترین نرخ جریمه این تخلف بین ۱۰ کشور اول، به یونان با ۸۱۹ دلار و پس از آن نروژ با ۸۱۶ دلار تعلق دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->