با بازگشت مالباخته از سفر، پلیس مشهد ۲ متهم جوان را به زندان فرستاد | دوستان ناباب همدیگر را لو دادند! پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۹ مهر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا اواسط هفته آینده  گزارش پرحاشیه درمورد تبعات قانون جوانی جمعیت | دادستانی تهران علیه یک رسانه اعلام جرم کرد ظرفیت بومی خراسان رضوی می‌تواند از فقر جلوگیری کند راهکار مدیریت آتش هورالعظیم و آلودگی شدید اهواز چیست؟ تدابیر حفظ سلامتی در فصل پاییز از نگاه طب ایرانی استانداردسازی مدارس، اولویت برنامه رفع محرومیت آموزشی | تبدیل روش‌های آموزش منفعل به روش‌های خلاقانه در سال ۱۴۰۴ پلمب ۲۰ واحد دندان‌پزشکی متخلف در مشهد | انجام ۱۶۲ مورد بازدید در شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ زنگ کلاس «امید زندگی» در بیمارستان کودکان اکبر مشهد نواخته شد (۹ مهر ۱۴۰۴) آخرین جزئیات درمورد طرح ورود کودکان به مدارس از ۵ سالگی | مزایا و معایب این طرح چیست؟ آیا هزینه‌های بیمه تکمیلی بازنشستگان تا آخر مهرماه ۱۴۰۴ پرداخت می‌شود؟ رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: پس از فعال‌شدن مکانیسم ماشه، با محتکران و اخلالگران، قاطعانه‌تر برخورد می‌شود ۲۵ سال دیگر، یک‌سوم جمعیت ایران سالمند هستند | روایتی از یک بحران جمعیتی که در آستانه آن هستیم تایوان، میزبان سومین دوره المپیاد بین‌المللی نانو | نتایج نهایی رقابت طی هفته آینده اعلام می‌شود ۱۶ هزار دُز واکسن آنفلوانزا برای ایثارگران خراسان رضوی تأمین شد (۹ مهر ۱۴۰۴) تراژدی مرگ سلول‌های مغزی | نگاهی به آلزایمر از دیدگاه دو مکتب پزشکی مدرن و طب ایرانی علائم افسردگی فصلی را بشناسید | راهی مؤثر برای پیشگیری از افسردگی پاییزی غربالگری قد و وزن دانش‌آموزان ۴ پایه تحصیلی | اثرگذاری برنامه شیرمدرسه در کاهش کوتاه‌قدی تغییرات اقلیمی می‌تواند باعث افزایش مصرف قند شود جزئیات یک تفاهم‌نامه معیشتی ویژه بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شد | وام ویژه خرید اقساطی تا سقف ۱۵۰ میلیون فیش حقوقی شهریورماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ طعم تلخ یک عادت تازه | روایتی از فرصت‌ها و چالش‌های افزایش مصرف قهوه در ایران اعترافات اعضای باند سرقت خشن در مشهد| فروش گوشی‌های آیفون سرقتی فقط ۱۰۰ هزار تومان! صفویه، سلطان جانمایی ایران در کریدور‌های تجاری و بین المللی هشدار جدی نسبت به پیامد‌های کاهش نرخ باروری در ایران قتل خونین دلارفروش ۷۲ ساله در آستارا محدودیت‌های ترافیکی در محورهای منتهی به مشهد در روز‌های آخر هفته زلزله ۶.۹ ریشتری در فیلیپین | کلیسای کاتولیک ویران شد + فیلم (۸ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تردید در کارآمدی دوربین‌های چراغ قرمز

  • کد خبر: ۹۸۱۷۳
  • ۲۵ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۳
تردید در کارآمدی دوربین‌های چراغ قرمز
عبور از چراغ قرمز در شهر‌های هرج‌و‌مرج‌زده این روز‌های جهان تخلف چندان عجیبی نیست.

عادل نجفی | شهرآرانیوز؛ در سال ۲۰۱۹ که هنوز دنیای ترافیک دچار کووید نشده بود، تنها در ایالات متحده ۸۴۶ نفر جان خود را براثر تخلفات ناشی از عبور از چراغ قرمز از دست دادند. دوربین‌های کنترل ترافیک که به صورت اختصاصی در تقاطع‌ها به عبور از چراغ قرمز نظارت دارند ابزاری کارآمد برای جلوگیری از این تخلف شناخته می‌شوند.

به طور کلی، تجربه نشان داده است استفاده از قوانین بازدارنده به‌ویژه با توجه به اینکه نیرو‌های راهور نمی‌توانند همیشه و همه‌جا حاضر باشند، می‌تواند نقشی بسزا در پیش‌گیری از تلفات و سوانح داشته باشد. گزارش مؤسسه بیمه و ایمنی بزرگراه‌های ایالات متحده نشان می‌دهد دوربین‌های ناظر بر تخلفات عبور از چراغ قرمز در کلان‌شهر‌های این کشور در مجموع تا ۲۱ درصد از میزان تلفات و سوانح جرحی مرتبط با این تخلف کاسته است. بررسی سوانح و تلفات این تخلف حاوی نکته تأثر‌برانگیزی نیز هست.

بیش از نیمی از جان‌باختگان و مصدومان این سوانح عابران پیاده، دوچرخه‌سواران و سرنشینان دیگر خودرو‌ها هستند که به گمان داشتن حق تقدم وارد تقاطع می‌شوند.

دوربین‌های کنترل ترافیک تقاطع‌ها جمع می‌شوند؟

در ایالات متحده نخستین دوربین‌های کنترل ترافیک تقاطع‌ها در سال ۱۹۹۲ میلادی در شهر نیویورک نصب و تا سال ۲۰۲۰ به تقاطع‌های ۳۴۵ شهر آمریکا اضافه شدند. اگر‌چه پژوهش‌های میدانی و علمی حاکی از اثرگذاری آن‌ها بر افزایش ایمنی است، به نظر می‌رسد در واقعیت، اتفاق دیگری در حال وقوع است.

تردید در کارآمدی دوربین‌های چراغ قرمز

همان‌طور که در نمودار مشاهده می‌شود، تعداد دوربین‌های کنترل عبور از چراغ قرمز در این کشور از سال ۲۰۱۲ در این کشور رو به کاهش گذاشته است. بررسی‌ها نشان می‌دهد دلایل کاهش فعالیت این دوربین‌ها را می‌توان در عوامل اقتصادی جست‌وجو کرد. نه‌تن‌ها هزینه‌های تعمیر و نگهداری دوربین‌های قدیمی و راه‌اندازی دوربین‌های جدید گران است، شهروندان نیز به شیوه‌های مختلف از پرداخت جرائم خود طفره می‌روند.

اعداد پرداختی هم با نهاد‌های حاکمیتی به‌جز شهرداری‌ها تقسیم می‌شوند. در ایالات متحده، به طور میانگین، جریمه عبور از چراغ قرمز ۱۰۰ دلار است که امکان‌سنجی مالی آن را چندان مقرون‌به‌صرفه نشان نمی‌دهد. بیشترین نرخ جریمه این تخلف بین ۱۰ کشور اول، به یونان با ۸۱۹ دلار و پس از آن نروژ با ۸۱۶ دلار تعلق دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->