استاندار خراسان رضوی: تشکیل باشگاه حرفه‌ای برای ورزش مشهد اولویت است تلاش مدیریت شهری، تحقق نشاط مؤمنانه برای زائران و مجاوران است ضیافت نور و رنگ و تصویر در جشن بزرگ «نورنما»| آیین افتتاحیه بزرگترین نمایش ویدئومپینگ کشور در مشهد برگزار شد+ویدئو شهردار مشهد مقدس: جشنواره رمضان، فرصتی برای ایجاد شور و نشاط اجتماعی بود پیش بینی ۳۵۰ دستگاه اتوبوس برای جابه‌جایی زائران و مجاوران به مقاصد تفرجگاهی در روز طبیعت شهردار مشهد مقدس: هدف جشنواره نورنما ایجاد حال خوب برای زائران و مجاوران است تقدیر استاندار خراسان رضوی از برگزاری جشنواره نورنما در مشهد جام ورزشی رمضان شاخص‌ترین رویداد ورزشی مشهد است ویدئو| مراسم افتتاحیه نخستین رویداد ملی نورنما و جشن بزرگ عیدانه در عرصه میدان شهدا مشهد در حال برگزاری است ساماندهی بیش از ۱۱۰۰ صندوق هوشمند فطریه در مشهد مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری مشهد خبر داد: بازدید بیش از ۷۰۰۰ نفر از باغ گل‌های مشهد فعالیت ۲۴ ساعته پارکینگ‌های مرکزی مشهد به مناسبت نماز عید فطر آمادگی شهرداری مشهد برای خدمت‌رسانی به شهروندان در روز عید فطر و روز طبیعت رئیس شورای اسلامی مشهد مقدس: تقویت همدلی و نشاط اجتماعی، دستاورد سفره‌های افطاری ساده است مشهد به جمع کلانشهر‌های دارای کراس‌اُور ریلی در جهان پیوست | اتصال خطوط قطار شهری در مشهد با ایجاد ایستگاه ویژه سه‌راهی جشنواره آیین و رسوم خراسان؛ پیوند تاریخ و فرهنگ سرویس‌دهی ویژه ناوگان اتوبوسرانی مشهد در روز طبیعت اسکان موقت و اضطراری بیش از ۷۲ هزار نفر در مشهد تا ۹ فروردین ۱۴۰۴ شهردار مشهد مقدس: فرد حیوان‌آزار از کار تعلیق شد برپایی بیش از ۶هزار سفره افطاری ساده در ماه مبارک رمضان در مشهد
سرخط خبرها

حمله هولناک اُمیکرون به مشهد

  • کد خبر: ۹۸۲۴۴
  • ۱۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۰
حمله هولناک اُمیکرون به مشهد
۳۸۰۰ نفر در محدوده زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ۲۴ ساعت گذشته به کرونا مبتلا شده اند و نتیجه ۶۰ درصد آزمایش‌ها مثبت است.

محمد کاملان | شهرآرانیوز؛ درحالی که از سال ۱۳۹۹ سامانه «ماسک» براساس آمار وزارت بهداشت وظیفه اعلام رنگ بندی شهر‌ها را به عهده داشت، وزارت بهداشت از دیروز به دلیل وحدت رویه در اعلام رنگ بندی شهر‌های کشور، خودش این مسئولیت را به عهده گرفته است و حالا براساس اعلام روابط عمومی این وزارتخانه، تعداد شهر‌های قرمز به دلیل بالارفتن تصاعدی آمار مبتلایان و بستری‌ها به شکل عجیبی درحال افزایش است و ۱۲۰ شهر کشور در وضعیت قرمز هستند، درحالی که تا سه روز پیش و براساس اعلام آخرین رنگ بندی فقط ۷۷ شهر در این وضعیت قرار داشتند.

اوضاع در مشهد و استان هم اصلا مساعد نیست و آمار مبتلایان به شدت افزایشی است و آن طور که دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعلام کرده، ۳۸۰۰ مبتلا به کرونا دیروز در مناطق زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد شناسایی شده اند.

آمار مبتلایان تصاعدی بالا می‌رود

محمد پهلوان کاشی، مسئول کمیته رسانه و اطلاع رسانی کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد، با اشاره به افزایش تعداد بیماران مبتلا به کرونا در محدوده زیرپوشش این دانشگاه، گفت: دیروز ۳۸۰۰ بیمار کرونایی در مناطق زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد شناسایی و ۷۷۰ بیمار مبتلا به این ویروس در بیمارستان‌ها بستری شده اند. همچنین در ۲۴ ساعت گذشته ۳۱۱ بیمار جدید به علت ابتلا به کرونا در بیمارستان‌ها بستری شده اند.

بیشتر آزمایش‌های مثبت امیکرون است

۶۰ درصد آزمایش‌های کرونا مثبت می‌شود. این خبر را سعید جامه دار، مسئول فنی آزمایشگاه مرجع کرونای دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اعلام کرد و گفت: روزانه ۱۴۰۰ آزمایش کرونا به این آزمایشگاه ارجاع می‌شود که نتیجه ۶۰ درصد از نمونه‌ها مثبت است. روند مثبت شدن نتیجه آزمایش‌های کرونا صعودی است و سویه امیکرون نیز در نمونه‌ها کاملا غالب است.

رشد ۳۰ درصدی مراجعه به بیمارستان اکبر

آن طور که از شواهد پیداست، امیکرون بیش از هر گروه و قشر دیگری کودکان را هدف قرار داده است و مراجعان مشکوک به ابتلا به این سویه جدید در بیمارستان اکبر ۳۰ درصد افزایش داشته اند.

رئیس بیمارستان اکبر با بیان اینکه بر اساس مطالعه انجام شده ویروس امیکرون ۷۰ برابر بیشتر از سویه دلتا در راه‌های هوایی تکثیر می‌شود، گفت: امیکرون علاقه بیشتری به التهاب ریه‌ها در کودکان دارد و به دلیل باریک تربودن راه‌های هوای کودکان و تکامل کمتر در صورت ابتلا به امیکرون، با سهولت بیشتری توسط مخاط تنگ و مسدود و باعث خس خس سینه و خروسک می‌شود.

دکتر سیدعلی جعفری ادامه داد: میزان مراجعه بیماران به این مرکز از زمان شیوع امیکرون ۳۰ درصد افزایش داشته است و در این راستا دانشگاه علوم پزشکی مشهد و به تبع بیمارستان فوق تخصصی کودکان اکبر از آمادگی لازم برای مقابله با این ویروس برخوردار است.

یک اظهار نظر جنجالی!

این در حالی است که اظهارنظر اخیر وزیر آموزش وپرورش درباره مبتلانشدن دانش آموزان به کرونای امیکرون موجی از انتقادات را در پی داشت. یوسف نوری در حاشیه مراسم افتتاح دبیرستان طبرستان نوشهر مدعی شد که سویه امیکرون خطر جدی برای دانش آموزان ندارد و با بررسی‌هایی که انجام شد، دنیا با همین سویه روبه روست و هیچ گاه مدارس را تعطیل نکرده اند.

دکتر علیرضا ناجی، رئیس مرکز تحقیقات ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، یکی از کسانی بود که به این اظهارنظر وزیر واکنش نشان داد و گفت: این اظهارنظر آقای وزیر بسیار غیرعلمی و غیرحرفه‌ای است.

وزیر آموزش وپرورش درحالی مدعی شده است که امیکرون برای دانش آموزان خطری ندارد که طبق صحبت‌های کارشناسان بهداشتی و وزارت بهداشت، آمار مبتلایان در کودکان به دلیل واکسینه نشدن زیاد است و فقط در یک مورد آمار مراجعان کودک مشکوک به کرونا در بیمارستان اکبر ۳۰ درصد افزایش داشته است.

مدیریت هوشمند تخت‌های کرونایی

هم زمان با افزایش میزان بستری‌های کرونایی در مشهد، طرح مدیریت هوشمند تخت‌های بستری بیماران مبتلا به کرونا اجرا شد. جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه ضریب اشغال تخت مراکز درمانی به صورت ۲۴ ساعته پایش می‌شود، تصریح کرد: بر اساس این برنامه، از ایجاد ازدحام و بروز بار اضافی به یک بیمارستان جلوگیری و بیماران به تناسب تخت‌های بستری و ظرفیت و امکانات زیرساختی در بیمارستان‌ها توزیع می‌شوند و بر اساس تفاهم نامه امضاشده در صورت نیاز از ظرفیت بیمارستان‌های غیردانشگاهی نیز استفاده می‌شود.

ایوب توکلیان ادامه داد: نوسازی و تأمین تجهیزات پزشکی به خصوص دستگاه سی تی اسکن در بیمارستان‌ها در دستورکار قرار دارد و بیمارستان‌های قائم (عج) و امام رضا (ع) در ارائه خدمات به بیماران مشکلی ندارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->