نتیجه و ویدیو بازی استقلال و الوصل در لیگ قهرمانان آسیا(۲۶ شهریور ۱۴۰۴)| تحقیر بزرگ بازگشت نظری جویباری به استقلال+عکس ذهنی که از فولاد ساخته شد رقبای فرنگی کاران ایران در قهرمانی جهان ۲۰۲۵ مشخص شدند فخریان روی پوستر پرسپولیس + عکس رقیب ژاپنی رحمان عموزاد: مسابقه سومی هم هست! حردانی جانشین رضاییان می‌شود درآمد میلیون دلاری استقلال از جام جهانی چالش ۸۰۰ میلیاردی پرسپولیس! اسامی محرومان هفته چهارم لیگ برتر فوتبال ایران غیبت ۸ هفته‌ای آرنولد در رئال مادرید پخش زنده بازی لیورپول و اتلتیکومادرید (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی بایرن مونیخ و چلسی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی النصر و استقلال تاجیکستان (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین آخرین وضعیت بهبودی بیماری سرژ اوریه (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) اسامی داوران بازی‌های هفته چهارم لیگ برتر اعلام شد پخش زنده بازی استقلال و الوصل (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تیم ملی والیبال ایران در چه صورت به مرحله حذفی قهرمانی جهان ۲۰۲۵ صعود می‌کند؟
سرخط خبرها

اتفاق تلخ در وزنه‌بردای؛ دوپینگ ورزشکار ایرانی مثبت اعلام می‌شود؟

  • کد خبر: ۹۸۳۸۱
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۸
اتفاق تلخ در وزنه‌بردای؛ دوپینگ ورزشکار ایرانی مثبت اعلام می‌شود؟
به احتمال فراوان به زودی تست دوپینگ یک ورزشکار مطرح اعلام خواهد شد و مدالی که گرفته پس گرفته می‌شود!
گروه ورزش/شهرآرانیوز، درحالی که وزنه‌برداری ایران بلاتکلیف‌ترین روز‌های خود را پشت سر می‌گذارد و نه از معرفی سرپرست رسمی خبری در میان است و نه از برگزاری انتخابات و بازگشت رئیس قبلی، دو پرونده باز دوپینگ هم در این میان وجود دارد که هنوز تکلیفش مشخص نشده است.
 
یکی از این دوپینگ‌ها البته توسط ماموران وادا انجام شده و اینطور که پیداست تا چندی دیگر رسما نام وزنه‌بردار از سوی IWF اعلام خواهد شد که این تست مثبت، علاوه بر اینکه مدال باارزشی را از کارنامه تیم ملی خارج خواهد کرد، جایگاه تیمی کشورمان را نیز در مسابقه مزبور تغییر خواهد داد.
 
در این پرونده البته بلاتکلیفی فدراسیون وزنه‌برداری تاثیر خاصی ندارد اما پرونده دیگر کاملا تحت‌الشعاع بلاتکلیفی قرار خواهد گرفت. پرونده‌ای که فدراسیون باید از آن دفاع کرده و توضیحات مورد نظر را به نادوی ایران ارائه دهد تا بتواند برای وزنه‌بردار مورد نظر تخفیف بگیرد.
 
تست دوپینگ به عمل آمده از این وزنه‌بردار، توسط نادوی ایران انجام شده و البته با توجه به ابهاماتی که در این نمونه وجود داشته، از اعزام این ورزشکار به مسابقه بین‌المللی خودداری شده است. این وزنه‌بردار در مسابقات پیش رو تا المپیک ۲۰۲۴ پاریس می‌تواند شانس مدال داشته باشد. او علاوه بر مسابقات کشور‌های اسلامی، حتی می‌توانست در بازی‌های آسیایی هانگژو در ترکیب ایران قرار بگیرد. بلاتکلیفی فدراسیون وزنه‌برداری طبعا روی وضعیت این وزنه‌بردار تاثیرگذار خواهد بود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->