رژیم اسرائیل جسد سه اسیر را تحویل گرفت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سطح آمادگی نیروهای نظامی و امنیتی مستقر در غرب کشور بسیار مطلوب است اوکراین تحریم‌هایی را علیه روسیه، ایران و چین اعمال کرد حمایت ایران از تمامیت و یکپارچگی سرزمینی سودان اصرار مجدد گروسی بر دسترسی آژانس اتمی به سایت‌های آسیب‌دیده در ایران مصر و عربستان توافق همکاری نظامی امضا کردند ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سرلشکر باقری: مسیر رشد کمی و کیفی قدرت موشکی ایران را ادامه می‌دهیم

  • کد خبر: ۹۸۶۷۰
  • ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۲
سرلشکر باقری: مسیر رشد کمی و کیفی قدرت موشکی ایران را ادامه می‌دهیم
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در آیین رونمایی از موشک راهبردی و نقطه زن خیبر شکن سپاه گفت: مسیر رشد، ارتقا و تعالی کمی و کیفی قدرت موشکی جمهوری اسلامی ایران را ادامه خواهیم داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در آیین رونمایی از موشک راهبردی و نقطه زن " خیبر شکن" نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که با حضور سردار سرتیپ پاسدار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه و جمعی دیگر از فرماندهان و مسئولین نیروهای مسلح برگزار شد؛ با گرامیداشت یاد، نام ،خاطره و آرمان‌های بلند حضرت امام خمینی( ره ) و شهیدان گرانقدر انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، مدافعین حرم و شهدای عرصه امنیت و خدمت کشور و تبریک فرارسیدن ایام خجسته چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران گفت: بحمدالله قدرت موشکی جمهوری اسلامی ایران برابر متجاوزین و ستمگران و استکبار جهانی و صهیونیست های آدمکش روز به روز قدرت بیشتری پیدا کرده و مسیر رشد ، ارتقا و تعالی آن را چه به لحاظ کمیت و چه به لحاظ کیفیت ادامه خواهیم داد.

وی با تاکید بر اینکه دشمنان خداوند، دشمنان اسلام، دشمنان انقلاب و جمهوری اسلامی جز زبان قدرت و زور چیزی را متوجه نمی شوند، افزود: دشمنان اگر ذره ای احساس کنند در تهاجم به انقلاب اسلامی، نظام اسلامی و منافع کشور ما، فایده ای بیشتر از هزینه و تلفات را می توانند به دست بیاورند در انجام تهاجم نه نگران اخلاق و انسانیت، نه نگران حقوق بشر و نه نگران نکوهش رسانه‌ها هستند و نه از قدرت دیگری می ترسند.

سرلشکر باقری دشمنان ملت ایران را بازیچه های دست استکبار جهانی و صهیونیست ها دانست و خاطرنشان کرد: اگر آرامش و امنیتی در کشور ما است به دلیل ترس و وحشتی است که دشمنان از نتیجه تهاجم و تجاوز به نظام اسلامی قهرمان ما در دلشان دارند، ترسی که واقعی است و باید با قوی تر شدن ایران عزیز، روز به روز هم تقویت شود.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تصریح کرد: به فضل الهی جبهه اسلام و جبهه انقلاب با قدرت و با توان به پیش خواهد رفت و این ترس و وحشت دشمنان که موجب بازدارندگی پایدار برای نظام مقدسمان شده است، باید همچنان پایدار بماند و تقویت بشود.

سرلشکر باقری با تاکید بر اینکه قدرت بازدارندگی ایران اسلامی حالت پویایی دارد و ایستا نیست، گفت: ما موظفیم در اجرای امر فرمانده معظم کل قوا و ادامه راه شهیدان گرانقدر، قدرتمان را روز به روز افزایش دهیم و این قدرت را نه فقط در تجهیزات و تسلیحات که بسیار مهم بوده و در رسته‌ها و رشته‌های مختلف توسط جوانان عزیز کشورمان ساخته می شود، بلکه در حوزه مهم منابع انسانی که به کارگیرنده این تسلیحات هستند نیز به برکت نیروهای مومن، مجاهد و شجاعی که به سلاح معنویت و بصیرت مجهز هستند، ارتقا و توسعه می دهیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->