انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران
سرخط خبرها

آمار عجیب از روستاگردی ایرانی‌ها

  • کد خبر: ۹۹۱۱
  • ۰۴ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۶
آمار عجیب از روستاگردی ایرانی‌ها
بیش از ۹۵ درصد مسافرت‌های گردشگران داخلی کشور به سمت روستا‌ها و مناطق طبیعی شهر‌های کوچک است.
رَزان - این آماری است که، ولی تیموری، معاون گردشگری کشور، روز شنبه در گفتگو با خبرگزاری فارس اعلام کرد. او در گفت وگویی مفصل با این خبرگزاری به تشریح سیاست‌های وزارتخانه گردشگری پرداخت و در این میان آمار‌هایی بیان کرد که قدری عجیب می‌نماید.

آمار نودوپنج درصدی سفر ایرانی‌ها به سمت روستا‌ها و شهر‌های کوچک یکی از این آماری است که از دو نقطه نظر درخور بحث است. احتمالا این آمار بیشتر به واسطه ظرفیت اقامتگاه‌های بوم گردی ایجاد شده در روستا‌ها و استقبال از آن‌ها بیان شده است که در این صورت نیز غیرطبیعی می‌نماید. آن هم در حالی که بیشتر روستا‌های ایران ناشناخته اند و اقامتگاه‌های بوم گردی ایجاد شده در آن‌ها نیز اغلب به سیستم جامع رزرواسیون اینترنتی متصل نیست، اگر هم متصل باشد، به دلیل جامع نبودن اطلاعات نحوه آمارگیری از آن‌ها نمی‌تواند دقیق و جامع باشد.

یکی دیگر از آمار‌های درخور تأمل اعلام شده از سوی معاون گردشگری کشور در گفتگو با خبرگزاری فارس، بیان آماری از درآمد حاصل از حضور گردشگران خارجی در ایران است. او بر اساس عدد اعلام شده از سوی سازمان جهانی گردشگری درآمد حاصل از حضور گردشگران خارجی در کشور را ۱۴۸۵ دلار معادل ۲۵ بشکه نفت اعلام کرده و بر همین اساس عدد حاصل از حضور گردشگران در سال گذشته و ۷ ماه امسال را ضربدر ۱۴۸۵ دلار کرده است. حال آنکه اساسا عدد اعلام شده از سوی سازمان جهانی یک برآورد کلی برای کشور‌های منطقه جنوب غرب آسیا همچون: پاکستان، کامبوج و بنگلادش و... است و قطعا برای کشور‌های مختلف متفاوت خواهد بود. در ایران نیز با توجه به ارزش کم پول ملی در مقابل دلار نسبت به سایر کشور‌های منطقه قطعا این رقم پایین‌تر و درآمد حاصله نیز کمتر خواهد بود. از سوی دیگر گردشگران خارجی که به ایران می‌آیند نیز از کشور‌های همسایه اند و بیشتر با هدف زیارت وارد کشور می‌شود که به نسبت گردشگران اروپایی، در سفر کمتر خرج می‌کنند. هرچند که به دلیل نبود حساب‌های اقماری این رقم را نمی‌توان به صورت دقیق در ایران بیان کرد. البته معاون گردشگری کشور نیز بر این موضوع اذعان می‌کند و در این گفتگو از آغاز به کار حساب‌های اقماری در آینده‌ای نزدیک خبر می‌دهد. حساب‌های اقماری گردشگری که جایگاه گردشگری در اشتغال و درآمدزایی را مشخص می‌کند، نوعی شبکه است که هزینه کرد گردشگران و ارتباط آن با اشتغال را ایجاد خواهد کرد و، چون هزینه‌های آن متنوع است باید به حساب‌های ملی وصل شود و در تولید ناخالص ملی و نقش درآمدی که دارد، مشخص باشد. به گفته، ولی تیموری: «اکنون تنها راه سامان بخشی به آشفتگی‌های بخش آمار و ارقام گردشگری این است که حساب‌ها و درآمد‌های گردشگری مشخص شود.» البته او در این مصاحبه از زمان دقیق راه اندازی این حساب‌ها خبری نداده است.

آغاز تدوین نقشه راه گردشگری کشور برای افق ده ساله با همکاری مشاوران یونسکو از دوم آذرماه و رونمایی از آن در دهه فجر از دیگر خبر‌های خوبی است که تیموری در مصاحبه خود اعلام کرده است. او همچنین از نیاز به ایجاد نظام جامع آموزشی گردشگری و مذاکره با وزارت علوم در این باره خبر داده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->