جزئیات واریز سود سهام عدالت متوفیان برای وراث (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) ویدئو| عبدالملکی: سال ۱۴۰۱ پس از افزایش ۵۷ درصدی حقوق کارگران کمترین نرخ بیکاری را داشتیم ویدئو| مدیرکل روابط کار وزارت کار: هنوز درصد افزایش حقوق مشخص نشده است قیمت سکه های طلا در مرحله سوم پیش فروش چقدر است؟ (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) اقدامات سازمان بازرسی برای بهینه‌سازی مصرف انرژی و کاهش ناترازی قیمت امروز طلا و سکه در مشهد اعلام شد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | طلا در مشهد ارزان شد قیمت امروز دلار، طلا و سکه (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | ریزش قیمت طلا همچنان ادامه دارد دلار وارد کانال ۸۸ هزارتومان شد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) ۸۸۷ غرفه نوروزی فروش صنایع‌دستی در خراسان رضوی راه‌اندازی می‌شود جزئیات مهم از تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعت کار آغاز مرحله سوم پیش‌فروش سکه طلا با ضرب ۱۴۰۴ از ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ انعقاد قرارداد ۲۰ میلیون دلاری ترکیه و افغانستان در منطقه ویژه اقتصادی سرخس سازمان مالیاتی: مزایا، فوق‌العاده‌ها و پاداش‌ها مشمول مالیات بر حقوق می‌شود + سند سوخت‌گیری با حساب بانکی در سال ۱۴۰۴ عملیاتی می‌شود آغاز توزیع ۳۸۰۰ تن برنج هندی و پاکستانی در بازار مشهد و خراسان رضوی (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) آیا کاهش ساعت کاری شامل کارگران و بخش خصوصی می‌شود؟ بازار کالا‌های اساسی خراسان رضوی زیر ذره‌بین نظارت ستاد تنظیم بازار قیمت خودرو در بازار امروز (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | تارا اتوماتیک ایران خودرو ارزان شد + جدول ۵۰۵ سایت خرید و فروش طلا مجوز قانونی دریافت کردند واریز اعتبار کالابرگ الکترونیکی به حساب سرپرستان خانوار‌های دهک‌های درآمدی اول تا سوم از امروز (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) اعلام شد | بازار طلای جهانی حس و حالی ندارد یارانه اسفندماه ۱۴۰۳ برای دهک‌های مختلف خانوار چه زمانی واریز می‌شود؟ هشدار به کارفرمایان و اصنافی که اتباع غیرمجاز را به کار بگیرند آیا تعطیلی پنجشنبه‌ها شامل بخش خصوصی هم می‌شود؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳) گفت‌وگوی ایران و ترکمنستان برای ایجاد مناطق تجاری مشترک زمان عرضه میوه تنظیم بازار نوروزی ۱۴۰۴ در کشور مشخص شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) | تیگو ۸ پرومکس به ۳ میلیارد و ۴۱۵ میلیون تومان رسید
سرخط خبرها

الزام واحد‌های صنفی به ثبت در سامانه سلامت و دریافت کد کیوآر به کجا رسید؟

  • کد خبر: ۹۹۳۵۸
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۶
الزام واحد‌های صنفی به ثبت در سامانه سلامت و دریافت کد کیوآر به کجا رسید؟
با شیوع کرونا و سویه‌های جدید این ویروس، تا امروز واحد‌های صنفی موظف به ثبت‌نام در سامانه سلامت و دریافتکد کیوآر شده‌اند. دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد و اتاق اصناف متولی نظارت و کنترل هستند. باید دید واحد‌های صنفی در آستانه سال جدید چقدر رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی را در دستورکارشان قرار می‌دهند.

طنین همتی|شهرآرانیوز، باتوجه‌به وضع کنونی بیماری کرونا در استان و قرارگرفتن در آستانه سال جدید، همه واحد‌های صنفی موظف‌اند شیوه‌نامه‌های بهداشتی را به‌صورت کامل رعایت کنند. همچنین، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی برای حفظ سلامت کارکنان و دیگران نیز ضروری است.

مسئولیت نظارت در طرح هوشمندسازی در واحد‌های صنفی برعهده اتاق اصناف و وزارت بهداشت به‌عنوان ناظر عالی است. در طرح هوشمندسازی قرار است افرادی که شیوه‌نامه‌ها را رعایت نمی‌کنند، رصد شوند و فقط با خود آن‌ها برخورد شود. واکسیناسیون، تهویه هوا در واحد صنفی، فاصله‌گذاری اجتماعی و واکسیناسیون پرسنل ازجمله مواردی است که باید رعایت شود.  

مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد در گفتگو با شهرآرانیوز درباره هوشمندسازی شیوه‌نامه‌ها گفت: واحد‌های صنفی موظف‌اند در سامانه «ایران من» ثبت‌نام کنند. واحد‌های صنفی برای ثبت‌نام و دریافت کد کیوآر حتما باید جواز کسب داشته باشند. همچنین بعضی واحد‌ها که مجوز کسب ندارند و فعالیت می‌کنند، همکاران ما مستندات مربوط به رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی‌شان را حضوری بررسی می‌کنند که کارت واکسن همه کارکنان را چاپ‌شده ارائه دهند. اگر واحد‌های صنفی این نکات را رعایت نکنند، تخلف محسوب می‌شود.

دکتر علی‌اصغر حسنی یادآور شد: نتیجه بازدید‌ها در ایام موج ششم بحران کرونا از ادارات، بانک‌ها، استخرها، سینماها، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، مساجد، اماکن عمومی و... حاکی از رعایت ۷۷ درصدی بهداشت فردی بوده است.

به‌گفته وی، با اوج‌گیری ویروس امیکرون، تشدید بازدید‌های ناظران و کارشناسان اداره سلامت محیط و کار دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد در دستورکار قرار گرفته است تا در ایام اوج بحران شاهد آسیب به مردم به‌واسطه تخلفات بهداشتی نباشیم.

وی تصریح کرد: در یک ماه گذشته که شاهد افزایش ابتلا، بستری و فوتی کرونایی بودیم، ۲۷ هزار و ۹۸۱ بازدید از مراکز و اماکن عمومی و... انجام شده که از لحاظ تعداد بازدید‌های ماهانه افزایش داشته است.

مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد با بیان اینکه میزان رعایت بهداشت فردی افزایش داشته است، اما همچنان پذیرفتنی نیست و در راستای خروج از موج ششم بحران کرونا نیازمند رعایت بیشتر نکات بهداشتی هستیم، گفت: از مجموع بازدید‌ها در ۲۶ هزار و ۶۹۶ بازدید، معادل ۵/۷۷ درصد مجموع بازدید‌های انجام‌شده، بهداشت فردی رعایت شده بود.

دکتر حسنی ادامه داد:  همچنین در جریان این بازدید‌ها صدور ۶۲۷۳ اخطار، ۴۵۴۰ معرفی به مرجع قضایی و ۱۴۷ پلمب به‌دلیل رعایت‌نکردن شیوه‌نامه‌های بهداشتی داشته‌ایم. از مردم می‌خواهیم با مشاهده هر نوع مشکل و تخلف بهداشتی بلافاصله موضوع را به کارشناسان سامانه ۱۹۰ اعلام کنند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن ناظران و بازرسان اداره سلامت محیط و کار دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد در محل حاضر شوند و ضمن رسیدگی، با متخلفان برخورد قانونی کنند.

با هوشمندسازی رعایت شیوه‌نامه‌ها،  اصناف تعطیل نمی‌شوند

امیر دلداری، مدیر بازرسی و نظارت اصناف خراسان‌رضوی، درباره اقدامات انجام‌شده در شرایط اوج‌گیری دوباره کرونا یادآور شد: واحد‌های صنفی در دوران کرونا آسیب‌های مالی جدی دیدند. طرح هوشمندسازی کرونا بنا را بر این گذاشته است که با رعایت‌های بهداشتی، دیگر واحد‌های صنفی تعطیل نشوند. محوریت بازرسی‌هایمان در این حوزه در سه محور است. بحث واکسیناسیون را داریم که اجبار تزریق دز سوم هم در اولویت قرار می‌گیرد. بحث کد کیوآر است که واحد‌های صنفی موظف‌اند در سامانه ثبت‌نام و کد دریافت کنند. همچنین، موضوع رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی است که حتما باید رعایت شود.

وی تأکید کرد: اگر در جایی شیوه‌نامه‌ها رعایت نشود، پلمب هم با دستور مقامات صورت می‌گیرد. باتوجه‌به اینکه پیش‌بینی ۱۰ میلیون زائر را داریم و اینکه شهر ما، شهری زائرپذیر است، امیدواریم مردم و اصناف شیوه‌نامه‌ها را رعایت کنند.

دلداری با بیان اینکه ما به اصناف هشدار دادیم برای جلوگیری از هرگونه تعطیلی، شیوه‌نامه‌ها را رعایت کنند، افزود: بازرسی‌هایی که از سوی اتاق اصناف و اتحادیه‌های مربوط انجام می‌شود، در دو هفته گذشته به حدود ۷۵۰۰ بازرسی رسیده است که ۵۱ پلمب داشتیم و تقریبا ۱۲۱ پرونده تنظیم شده که به تعزیرات ارجاع داده شده است. ارزش این پرونده‌ها ۶۰ میلیون تومان است.

وی گفت: براساس بررسی‌های ما، واحدهای صنفی ۷۰ درصد شیوه‌نامه‌ها را رعایت می‌کنند. اکنون تزریق دو دز در اولویت است، اما ما داریم واحد‌ها را به‌سمتی می‌بریم که سه دز کارکنانشان را تزریق کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->