واگذاری اختیار تعیین زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها به وزارت کشور (۴ دی ۱۴۰۳) عراقچی: موشک‌های یمنی محاسبات ائتلاف آمریکایی-صهیونی را بر هم زده است آیت‌الله علم‌الهدی: تولیت و مدیریت مشهد به فرمانداری سپرده شود | تأمین اعتبارات پروژه‌های نیمه‌تمام استانی با مولدسازی سخنگوی دستگاه قضا: تشکیل پرونده درباره نابینا شدن ۹ نفر در بیمارستان نگاه | اخذ ۲۲۴ هزار نمونه ژنتیکی از مجرمین اژه‌ای: مدیریت فضای مجازی با روش‌های قدیمی ممکن نیست سفر پزشکیان به روسیه در چه تاریخی خواهد بود؟ گزینه معاون وزارت دفاع آمریکا در دولت ترامپ؛ توجه به چین و بی اهمیت دانستن خاورمیانه انتقاد معاون‌اول رئیس‌جمهور از برخی عقب‌ماندگی‌های علمی کشور هدایای غیرمتعارف نمایندگان مجلس در اختیار مجلس قرار خواهد گرفت سخنگوی دولت در نشست خبری: براساس قدرت خرید مردم، افزایش قیمت خواهیم داشت استیضاح وزیر نفت رسماً در مجلس آغاز شد (۴ دی ۱۴۰۳) اصلاح قانون تسهیل در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار گرفت وزیر ارتباطات: شعاردادن و امضای تفاهم‌نامه کافی نیست رژیم صهیونیستی برای نخستین بار ترور شهید هنیه را بر عهده گرفت همتی فردا (سه شنبه ۴ دی ۱۴۰۳) به مجلس پاسخ می‌دهد زلنسکی مدعی شد: بیش از ۳۰۰۰ نیروی کره شمالی در کورسک روسیه کشته و زخمی شده‌اند هلاکت ۳۸ نظامی صهیونیست در شمال نوار غزه دولت جدید فرانسه معرفی شد| «فرانسوا بایرو» ۷۳ ساله بر کرسی نخست وزیری تکیه زد مشاور ترامپ: نیروهای آمریکایی نباید در سوریه باشند نیویورک تایمز مدعی شد: اوکراین پرسنل سازمان ملل را به گروگان گرفته است اردوغان: اسرائیل مجبور به عقب نشینی از خاک سوریه می‌شود حمله پهپادی ارتش یمن به دو پایگاه صهیونیستی (۳ دی ۱۴۰۳) نتانیاهو مدعی پیشرفت در توافق مبادله اسرا شد پوتین با بشار اسد دیدار می‌کند (۳ دی ۱۴۰۳) حداقل حقوق سربازان در سال ۱۴۰۴ چقدر است؟ (۳ دی ۱۴۰۳) معاون امور عمرانی استانداری خراسان رضوی منصوب شد (۳ دی ۱۴۰۳) «ابومحمد الجولانی» با وزیر مشاور قطر در امورخارجه دیدار کرد
سرخط خبرها

نیویورک تایمز: آمریکا درخواست بسیاری از افغان‌ها برای دریافت ویزای بشردوستانه را رد کرده است

  • کد خبر: ۹۹۴۸۴
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۷
نیویورک تایمز: آمریکا درخواست بسیاری از افغان‌ها برای دریافت ویزای بشردوستانه را رد کرده است
نیویورک تایمز گزارش داد که درخواست اکثریت شهروندان افغانستان که متقاضیان ویزای بشردوستانه‌ آمریکا بودند، رد شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ روزنامه‌ آمریکایی «نیویورک تایمز» در گزارشی نوشت که درخواست اکثر شهروندان افغانستان که متقاضیان ویزای بشردوستانه‌ آمریکا هستند، رد شده و تنها تعداد انگشت شماری از درخواست‌ها مورد بررسی قرار گرفته است.

این روزنامه به نقل از شریف عزیزی، مترجم سابق نیروهای ویژه آمریکایی نوشته است که درخواست پناهندگی خانواده‌‌ او که پس از تسلط طالبان بر کابل از افغانستان فرار کرده‌اند، رد شده است.

عزیزی که در حال حاضر در سن خوزه، کالیفرنیا زندگی می‌کند، به این روزنامه گفت: «همه گواهی‌های تقدیری که دریافت کردم، تمام قول‌هایی که گرفتیم، به نظر یک دروغ بزرگ است.»

به نوشته‌ی نیویورک تایمز، سال گذشته، زمانی که طالبان کابل را تصرف کردند، اعضای خانواده‌ عزیزی که از آخرین پروازهای تخلیه‌ آمریکا جا ماندند، به پاکستان گریخته‌اند.

مقام‌های امنیتی ایالات متحده که به تنظیم مدارک خروج آنها کمک کرده بودند به خانواده‌ عزیزی اطمینان داده بودند که می‌تواند برای برنامه‌ای که برای تسریع ورود به ایالات متحده برای افرادی که با شرایط اضطراری روبه‌رو هستند درخواست دهد؛ اما ماه‌ها پس از ارسال درخواست‌، آنها پاسخ رد دولت آمریکا را دریافت کرد‌ه‌اند.

هزاران نفر از متحدان و همکاران نیروهای خارجی که از پرواز‌های تخلیه جا مانده‌اند و در افغانستان مخفی شده‌اند یا به طور غیرقانونی در کشورهای همسایه زندگی می‌کنند، منتظر انتقال به آمریکا هستند. با گذشت شش ماه از خروج آمریکا، این افراد منتظر بررسی پرونده‌های‌شان هستند.

به نوشته‌ نیویورک تایمز، از ۴۳ هزار درخواست ویزای بشردوستانه که سازمان مهاجرت آمریکا از جولای ۲۰۲۱ دریافت کرده است، کمتر از دو هزار آن بررسی شده و تا ۱۱ فوریه حدود یک هزار و ۵۰۰ مورد رد و ۱۷۰ مورد تایید شده است.

این درحالی است که هزاران نفری که در جریان عملیات تخلیه به پایگاه‌های آمریکا در کشورهای منطقه انتقال داده شده‌اند، می‌گویند که در بی‌سرنوشتی به‌سر می‌برند و خواستار تسریع روند انتقالشان هستند. چندی پیش مهاجران افغانستان در امارات متحده عربی دست به اعتراض زده بودند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->