۱۱ مصدوم در حادثه واژگونی مینی بوس کارگران معدن در محور سبزوار-بردسکن زن و شوهر مشهدی بر اثر گازگرفتگی در ساحل بابلسر جان باختند (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) حذف زندان برای مهریه؛ آرامش مردانه، اضطراب زنانه؟ ریزش آوار ساختمان مسکونی در تبریز بر اثر گودبرداری اختصاص ۱۵ درصد بودجه دانشگاه‌ها به پژوهش و فناوری کنکوری‌ها بخوانند! | تاثیر مثبت معدل در کنکور چطور محاسبه می‌شود؟ تاریخچه‌ای از کشت چای در ایران | چند‌و‌چون چای راهنمایی برای انتخاب، مصرف و نگهداری نان | یک لقمه سلامتی ماجرای درگیری در خیابان بهشتی تهران چه بود؟ (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) طرحی برای پایان دادن به چرخه معیوب ترک اعتیاد متجاهرها در مشهد | امید به شفابخشی نسخه «مدیریت مورد» معاون اداره کل میراث فرهنگی خراسان رضوی: باید به موضوع فرونشست زمین در محدوده اماکن تاریخی استان توجه ویژه شود مشهد، قطب آزمایشگاهی منطقه شمال‌شرق کشور مدیر موزه بزرگ خراسان: سازه‌های مقاوم بنا‌های تاریخی ۲۵۰۰ ساله از افتخارات ایرانیان است یک تمرین ساده برای تسکین زانودرد منابع مالی، چالش‌برانگیزترین موضوع در حوزه بازسازی و حفاظت از بنا‌های تاریخی است برای حفظ بنا‌های تاریخی باید به ضعف‌های ذاتی این سازه‌ها توجه ویژه داشته باشیم فرودگاه مشهد آماده بدرقه بیش از ۱۲ هزار زائر خانه خدا پایه یازدهمی‌ها امسال هم ۶ درس را امتحان نهایی می‌دهند وزیر آموزش‌ و پرورش: اساسی‌ترین مشکل و بزرگ‌ترین بحران‌های امروز کشور ریشه در مسائل فرهنگی دارد آیا سی‌تی‌اسکن خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد؟ پروژه برقی‌سازی خط‌آهن تهران-مشهد، از پروژه‌های اولویت‌دار کشور است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۳۱ فروردین ۱۴۰۴) | از فردا هوا گرم می‌شود نقش زن خارجی در باند گروگان‌گیران آدمکش در مشهد چه بود؟ ۵۴ درصد از مردم خراسان رضوی، گرفتار کم‌تحرکی هستند | کم‌وزنی، مهم‌ترین دلیل مرگ‌ومیر نوزادان در استان + فیلم شنا با  مرگ | غرق شدن ۵ نفر از ابتدای ۱۴۰۴ در خراسان رضوی فرمانده کل انتظامی: ضرورت تعریف طرح نوین همکاری پلیس و آموزش و پرورش رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: زمینه‌های افزایش سرمایه‌گذاری در حوزه تجهیزات پزشکی محقق شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد جان ۴ بیمار را نجات داد (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) طب ایرانی چگونه شانس بارداری را افزایش می‌دهد؟ زمان واریز مابه‌التفاوت حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری اعلام شد | بازنشستگان تأمین‌اجتماعی همچنان چشم انتظارند!
سرخط خبرها

باران‌های کرونازا در چین!

  • کد خبر: ۹۹۷۲۰
  • ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۸
باران‌های کرونازا در چین!
در ظاهر چینی‌ها هرکاری هم که بکنند باز هم همه منشأ کرونا را به این کشور نسبت می‌دهند.

عروجی | شهرآرانیوز؛ بعد از اینکه کارشناسان سازمان بهداشت جهانی برای مدتی در ووهان مبدأ اصلی انتشار ویروس حضور پیدا کردند و با کارشکنی‌های طرف چینی روبه رو شده بودند و دست از پا درازتر به خانه هایشان برگشتند، حالا کارشناسان به نتایج عجیب تری رسیدند، اینکه در مدت قرنطینه سفت وسخت و سراسری، گاز‌های گلخانه‌ای به طرز عجیبی کم شده است.

این کاهش به بارش شدید باران و در نتیجه جاری شدن سیل منجر شده است. سیلی که باعث کشته شدن و آواره شدن میلیون‌ها چینی و در نتیجه گسترش ویروس کرونا به سرتاسر کشور شده است. بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی، بارش باران می‌تواند بر انتقال و شیوع عوامل عفونی تأثیرگذار باشد و دمای هوا هم بر رشد و بقای آن‌ها اثرگذار است.

مالاریا یکی از بیماری‌هایی است که از تغییرات اقلیمی تأثیری مستقیم می‌گیرد؛ برای مثال در اوایل قرن ۲۱، منطقه پنجاب در هندوستان همه گیری‌های تناوبی مالاریا را تجربه کرد و محققان بارش شدید باران و تشدید رطوبت هوا را عامل اصلی ایجاد موج همه گیری مالاریا اعلام کردند؛ زیرا آب و هوای بارانی و مرطوب تولیدمثل و مدت بقای حشره را افزایش می‌دهد.

متخصصان بیماری‌های عفونی معتقدند کرونا از خانواده بزرگ ویروس هاست که موجب بیماری تنفسی مانند سرماخوردگی می‌شود. بیشتر افراد در برهه‌ای از زندگی خود به کروناویروس‌ها آلوده می‌شوند؛ اما شدت علائم بیماری معمولا خفیف تا متوسط هستند. در برخی موارد، ویروس‌ها می‌توانند موجب بیماری‌های دستگاه تنفسی تحتانی مانند ذات الریه و برونشیت شوند.

بارش باران به صورت مستقیم بر انتقال یا ایجاد بیماری‌ها تأثیر ندارد؛ اما با ایجاد نوسانات دمایی، تغییر در محیط زیست مانند؛ ایجاد سیلاب یا گودال‌های آب به ویژه در مناطقی که از سیستم فاضلاب ناکارآمد برخوردارند یا ایجاد تغییر در زیستگاه ناقلان بیماری‌ها می‌تواند به صورت غیرمستقیم شدت ابتلا به بیماری‌هایی مانند آنفلوآنزا، تب شالیزار، تب دانگ، وبا، تیفوئید و مالاریا را از طریق بالا بردن شانس تماس انسان‌ها با عوامل بیماری زا افزایش دهد.

در واقع، باران و رطوبت موجب تکثیر، تولید یا حتی جلوی روند رشد این ویروس را نمی‌گیرد. تنها می‌توان با رعایت نکات بهداشتی و ماندن در منزل تا حدودی جلوی پیشرفت آن را گرفت؛ زیرا شیوع بیماری بیشتر در محل‌هایی افزایش می‌یابد که تجمع مردم زیاد است. این نوع بیماری علائمی نداشته و می‌تواند به سرعت تکثیر پیدا کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->