به گزارش شهرآرانیوز - پروفسور «آوی لوب» که سابقهای طولانی در اظهارنظر درباره فرازمینیها و یوفوها دارد، در تازهترین ادعای خود مطرح کرده است که میتوان یک تصویر با وضوح بالا از یک یوفو را ظرف دوسال آینده دید.
به نظر میرسد پروفسور «آوی لوب» تا زمانی که جامعه علمی، تحقیقات درباره اشیای پرنده ناشناس (یوفوها) را جدی نگیرد، آرام نخواهد شد. این استاد جنجالی دانشگاه «هاروارد» در مصاحبهای جدید با «گاردین» گفت که ممکن است تنها چند ماه تا دیدن اولین تصویر به اندازه کافی با جزئیات و واضح از فرازمینیها فاصله داشته باشیم تا شواهد انکارناپذیری ارائه کنیم که مشاهداتی که گا به گاه گزارش شده است، همان یوفوها و فضاپیماهای بیگانه هستند.
وی میگوید، قصد دارد طی دوسال آینده با کمک یک گروه بزرگ از دانشمندان و شبکه گستردهای از دوربینها و تلسکوپ ها، یک «تصویر با وضوح بالا» از اشیای پرنده ناشناس ثبت کند.
«لوب» در ماهها و سالهای اخیر به دلیل ادعاهای مطمئن خود درباره وجود تمدنهای بیگانه با فناوری پیشرفته، توجه عمومی زیادی را به خود جلب کرده است. سال گذشته او «پروژه گالیله» را تأسیس کرد که هدف آن ارائه شواهدی برای اثبات فناوری بیگانگان با ساخت شبکهای جهانی از تلسکوپ ها، دوربینها و رایانه هاست که به او و تیمش اجازه میدهد یوفوها را بررسی کند.
اعلان «پروژه گالیله» اندکی پس از آن انجام شد که پنتاگون تصاویری از فیلمهای منتسب به یوفوها را سال گذشته از طبقه بندی محرمانه خارج و برای عموم مردم منتشر کرد. در آن زمان «لوب» گفت: آنچه در آسمان خود میبینیم، چیزی نیست که سیاست مداران یا کارکنان نظامی باید آن را تفسیر کنند؛ زیرا آنها به عنوان دانشمند آموزش ندیده اند و این به عهده جامعه علمی است که آن را بفهمند.
اگر چه وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اقدام به تأسیس یک دفتر مخصوص برای بررسی این پدیدههای هوایی ناشناس کرده است، اما به نظر میرسد «آوی لوب» به عنوان عضوی از جامعه علمی، این کار را مسئولیت دانشمندان میداند و نگاه خوش بینانهای به انجام این کار به وسیله دولت ندارد. فرهنگ عامه اغلب اصطلاح یوفو را به عنوان یک مترادف برای فضاپیمای بیگانگان استفاده میکند.
برخی از محققان ترجیح میدهند برای جلوگیری از سردرگمی و باورهای نادرستی که به دنبال اصطلاح یوفو میآید، از اصطلاح عامتر «پدیده ناشناس هوایی «(UAP) استفاده کنند. براساس مطالعات، بیشتر یوفوهای مشاهده شده اجسام متداولی مانند هواپیما، بالون یا اجسام نجومی از قبیل سنگ آسمانی یا سیارات درخشان هستند، همچنین درصد کمی از گزارشهای مشاهده یوفوها جعلی است. تنها درصد کمی بین ۵ تا ۲۰ درصد از گزارشها مبنی بر رؤیت یوفوها را میتوان به طور مشخص در طبقه «اشیای ناشناس پرنده» به مفهوم دقیق آن قرار داد.
منبع:دیجیاتو