گوندی یک غذای سنتی و پر از خاصیت است که فقط باید برای تهیه آن کمی وقت بگذارید، ولی به خاطر خاصیت بینظیرش برای بدن ارزش دارد. گوندی از غذاهای محبوب شهرستان نجفآباد است و بهنوعی تأمینکننده اسیدهای چرب سالم، فولیک اسید، ویتامین ب۱۲ و کلسترول است. نیمکیلو گوشت چرخ کرده، سه عدد تخممرغ، سهقاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی، دو عدد پیاز رنده شده، هفتاد گرم سبزی معطر، یک لیوان ماست و یک لیوان آرد مخصوص این غذا که شامل گندم، نخود، عدس، سویا، ذرت، تخم سبزی گرگرو، باقلا و ماش است. این مواد را ابتدا خیس کرده، سپس تفت داده و درنهایت آسیاب میکنند. باید همه مواد را با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید. پس از آن، پیازها را سرخ کرده و مقداری نمک و ادویه به آن اضافه کنید و تفت دهید، حالا رب گوجهفرنگی و مقداری نعنای تازه یا تره خردشده را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. پس از آن باید دو لیوان آبجوش هم به پیازها اضافه کرده و هم بزنید.