نوسازی ناوگان تاکسی ها کلید خورد

تاکسی ران ها با مراجعه به سازمان تاکسی رانی می توانند برای نوسازی خودرو اقدام کنند

لاله سادات کوثری
خبرنگار
گزارش
چندی پیش بود که در صفحه صدای مردم از مشکلات موجود در مسیر ارائه خدمات از سوی تاکسی ران ها نوشتیم، در آن گزارش تاکسی ران ها به وجود معضل تاکسی های فرسوده و عدم تخصیص وام های نوسازی ناوگان تاکسی رانی اشاره داشتند که نیازمند تدبیر جدی است. جدای از انعکاس درخواست های تاکسی ران ها در آن گزارش، در چندین گزارش پیگیرانه دیگر نیز مطالبه عمومی تاکسی ران ها با عنوان اختصاص تسهیلات با شرایط راحت تر بانکی، برای نوسازی ناوگان را به عنوان رأس مطالبه درخواست های این قشر زحمت کش معرفی کردیم. حالا اما دوباره و در جریان مطالبه ای دیگر، این بار موضوع تجهیز و نوسازی ناوگان تاکسی رانی هم از سوی تاکسی ران ها و هم ازسوی شهروندان و حتی از سوی برخی زوار حرم رضوی به روزنامه مردم مشهد منتقل شده است.


نوسازی و ارائه خدمات مطلوب
شهروندی با ارسال پیامکی به ستون حرف مردم برایمان نوشت: کاش سازمان تاکسی رانی موضوع اختصاص وام بانکی با قیمت قابل توجه را در دستور کار پیگیری و تخصیص به تاکسی ران ها قرار بدهد. با این کار ما می توانیم هم تاکسی هایمان را نوسازی کنیم و هم خدمات مطلوب تری به مردم ارائه دهیم.شهروند دیگری هم با ارسال پیامکی به ستون حرف مردم برایمان نوشت: موضوع نوسازی ناوگان تاکسی رانی تنها معطوف به قشر رانندگان تاکسی نیست اگر رانندگان تاکسی بتوانند از مزیت های وام های نوسازی خودرو با شرایط آسان تری استفاده کنند هم شهروندان و هم زائران حضرت رضا(ع) از این مزیت بهره خواهند برد.یکی از زائران بارگاه منور رضوی نیز در تماس با تحریریه صدای مردم گفت: در ایام دهه پایانی صفر مهمان حضرت رضا(ع) در مشهد بودیم خداروشکر همه برنامه ریزی ها از اسکان و خدمت رسانی به زائران پیاده منسجم و هدفمند بود، اما مسئله ای که خیلی در آن روزهای گرم کمی ناراحت کننده بود، موضوع تاکسی های فرسوده ای بود که در برخی خطوط منتهی به حرم و بولوارهای پرتردد مشهد به چشم می خورد. این زائر حرم رضوی در ادامه طرح گلایه خود بیان کرد: در آن روزهای گرم دهه پایانی صفر بسیاری از تاکسی های خطی مشهد کولرشان خراب بود زمانی هم که گلایه می کردیم، رانندگان از خرابی کولر تاکسی و قدیمی بودن مدل آن گلایه داشتند. کاش مسئولان و متولیان شهری مشهد برای این موضوع تدبیری بکنند تا هم زائران و هم مجاوران از این مسئله منتفع شوند.


سهم نوسازی در کاهش آلودگی هوا
شهروند دیگری هم در این باره نوشت: سهم خودروها در آلایندگی هوای مشهد رتبه نخست است. کاش مسئولان به این فکر بیفتند که واقعا تمام خودروهای فرسوده را از رده خارج کنند و جای آن خودروهای جدید به رانندگان بدهند. این پیشنهاد به ویژه در میان تاکسی های خطی مشهد باید با قوت بیشتری پیگیری شود. بسیاری از رانندگان مایل به نوسازی ناوگان به صورت شرایطی هستند، اما تسهیلات و وام نوسازی به آن ها تعلق نمی گیرد. این موضوع را پیگیری کنید.شهروند دیگری هم در این باره نوشت؛ از سازمان تاکسی رانی پیگیری کنید برای ثبت نام نوسازی ناوگان مراجعه کردم تا بتوانم خودرو جایگزین در طرح جدید و با استفاده از تسهیلات تاکسی رانی خریداری کنم، اما هنگام مراجعه بیان کردند خودرو من مدل سال 1394 است و مشمول جایگزینی نمی شود. چرا حالا که یک نفر با تمام هزینه های جانبی حاضر است خودرو خود را در ناوگان نوسازی کند با این قوانین دست و پاگیر روبه رو می شود؟
یکی از رانندگان تاکسی هم با بیان اینکه برای ثبت نام نوسازی ناوگان تاکسی رانی هنوز اقدام نکرده ام برایمان نوشت: کاش مدیران متولی از طریق جراید و رسانه ها اعلام کنند تا چه زمانی برای ثبت نام در این طرح فرصت داریم؟


تسهیلات 500 میلیونی برای نوسازی
به دنبال پیگیری این مطالبات مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسی رانی مشهد در این باره می گوید: ثبت نام طرح نوسازی ناوگان فرسوده تاکسی رانی مشهد از مرداد آغاز شده و قرار است در این برنامه تسهیلات پانصد میلیون تومانی به متقاضیان اعطا شود.
به گفته مرتضی چایچی مبلغ تسهیلات این طرح 500 میلیون تومان است که برای دریافت تسهیلات بیش از 200میلیون تومان، یک فقره چک صیادی از وام گیرنده و سه نفر کارمند یا کاسب معتبر البته به تشخیص بانک به عنوان ضامن به همراه گواهی کسر از حقوق یا چک صیادی به عنوان وثیقه از سوی بانک عامل دریافت می شود.وی ادامه می دهد: تاکسی ران ها باید پس از ثبت نام در سامانه و افتتاح حساب و اعتبارسنجی بانک عامل، ظرف 10روز کاری برای ارائه تضامین و وثایق مورد نیاز اقدام کنند. لازم به ذکر است که مراجعه نکردن یا عدم ارائه درست مدارک در مدت 10روز، به منزله انصراف از ادامه فرایند است.


ثبت نام ادامه دارد
مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسی رانی مشهد یادآور شد: ثبت نام طرح نوسازی ناوگان فرسوده تاکسی رانی از ماه گذشته کلید خورده و در این طرح قرار است تاکسی های سمند ، سورن پلاس دوگانه سوز به چرخه خدمات اضافه شوند.
چایچی ادامه می دهد: ثبت نام برای متقاضیان هنوز ادامه دارد و مالکان تاکسی های فرسوده می توانند در روزهای اداری از ساعت6:30 تا 11 به اداره امور ناوگان سازمان تاکسی رانی واقع در انتهای خیابان فداییان اسلام، ساختمان قطارشهری غدیر، طبقه اول مراجعه کنند.


نوسازی،  مدل92 به پایین تر
مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسی رانی مشهد با بیان اینکه فعلا در این مرحله پیش ثبت نام نوسازی خودروهای فرسوده هیچ گونه حقی برای تحویل یا جایگزینی تاکسی فرسوده، تخصیص تسهیلات و ... برای متقاضیان ایجاد نمی کند اظهار می کند: در این طرح، جایگزینی برای تاکسی هایِ با عمر بالای دوازده سال است به این معنا که تاکسی های مدل 1392 و پاییـــن تر، در ایــــن طــــرح شــــامـــــل تعــویــــض می شوند.

پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->