رئیس پلیس مهاجرت فراجا: زین پس تنها به دارندگان گذرنامه خدمات ارائه می‌دهیم ابراز نگرانی سرپرست نمایندگی افغانستان در سازمان ملل نسبت به نقض گسترده حقوق بشر در این کشور نگاهی به نشست مشترک وزرای خارجه ایران، روسیه، چین و پاکستان با موضوع افغانستان + متن کامل بیانیه ساماندهی مهاجران محور دیدار سرکنسول افغانستان در مشهد با مدیرکل اتباع آغاز اردوی آمادگی تیم ملی فوتسال زیر ۱۷ سال افغانستان در تهران قیمت امروز پول افغانی (پنجشنبه سوم مهرماه ۱۴۰۴) صعود با اقتدار تیم ملی فوتسال افغانستان به جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۶ خلاصه بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و میانمار مقدماتی جام ملت‌های آسیا (۲ مهرماه ۱۴۰۴) + فیلم عکس‌هایی از دیدارهای تیم ملی فوتسال افغانستان در مقابل مالدیو و میانمار استاندار تهران: یک میلیون و ۴۰۰ هزار مهاجر افغانستانی از کشور خارج شده‌اند قیمت امروز پول افغانی (چهارشنبه دوم مهرماه ۱۴۰۴) سخنگوی طالبان: آمریکا باید با افغانستان منطقی برخورد کند سفیر چین در تهران: پکن مخالف اقدامات تحریک‌آمیز در افغانستان است قیمت امروز پول افغانی (سه‌شنبه یک مهرماه ۱۴۰۴) تاریخ و ساعت بازی تیم‌های ملی فوتسال افغانستان و میانمار مسافر غیرقانونی تهران در دهلی دستگیر شد | نجات معجزه‌آسای نوجوان افغان از محفظه چرخ هواپیما «جشنواره کاروان حُله» امیدی برای شکوفایی استعداد‌های شعر و داستان مهاجران افغانستانی همه چیز درباره طرح تعویض پاسپورت‌های خانواری دست‌نویس با پاسپورت الکترونیکی اتباع افغانستانی دیپلمات پیشین کشورمان: احتمال توافق میان آمریکا و طالبان در رابطه با بگرام وجود دارد قیمت امروز پول افغانی (دوشنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۴) قیمت امروز پول افغانی (یکشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

داستان ازدحام اتباع افغان در خیابان ولیعصر تهران چه بود؟

  • کد خبر: ۳۵۶۵۴۱
  • ۱۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۹
  • ۳
داستان ازدحام اتباع افغان در خیابان ولیعصر تهران چه بود؟
تعدادی از اتباع افغاستانی امروز و همچنین طی روز‌های اخیر با عنوان آنچه دریافت اقامت یکساله عنوان کردند، به پلیس مهاجرت فراجا مراجعه کرده و موجب ازدحام در معابر اطراف شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، در روز‌های اخیر، تعدادی از اتباع افغانستانی مقابل پلیس مهاجرت و گذرنامه واقع در خیابان ولیعصر حضور پیدا کرده بودند تا برای تمدید اقامت خود اقدام کنند بررسی میدانی خبرنگار ایسنا نشان داد که این افراد تصور می‌کردند که می‌توانند با پرکردن یک فرم اداری، اقامت خود را یک سال دیگر تمدید کنند، ادعایی که هنوز هیچ مقام رسمی در پلیس و وزارت کشور تأیید نکرده است.

یکی از زنان افغان که از طریق شبکه‌های اجتماعی از ماجرای این فرم مطلع شده بود، بدون اطمینان از صحت و سقم خبر منتشره، به ساختمان پلیس مهاجرت مراجعه کرده بود تا فرم «برگ درخواست پروانه اقامت» دریافت و تکمیل کند.

به گفته وی، با تکمیل فرم مذکور اتباعی که برگه سرشماری دارند، اما تاریخ آن گذشته می‌توانند گواهی اقامت یک ساله دریافت کنند.

بنابراین گزارش در حالی پلیس مهاجرت و گذرنامه، این فرم‌ها را در اختیار اتباع مقابل پلیس قرار می‌داد که از این اتباع نیز درخواست می‌کرد که این محل را ترک کنند و به ساختمان پلیس گذرنامه در خیابان ستارخان، مراجعه کنند.

بررسی و پیگیری خبرنگار ایسنا حکایت از آن دارد که اتباعی که فرم را دریافت می‌کردند، تصور داشتند که فراجا فرم‌های پرشده و مدارک را به سفارت افغانستان تحویل می‌دهد و به این نحو این اتباع بدون مراجعه به کشورشان، پاسپورت دریافت کنند، اما این ادعا و ابهام در باره چرایی توزیع فرم و آیا پاسپورت صادر می‌شود یا خیر و اینکه آیا اتباع می‌توانند با این پاسپورت‌ها در کشور ما بمانند یا خیر؟ موضوعی است که باید توسط مسئولان وزارت کشور و فراجا پاسخ داده شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۴
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۶
0
4
اخراج همه افقان ها ازایران خاست ملت ایران
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۸
0
2
آقایون مسئول افغانها خوب یا بد متعلق به افغانستان هستندوبایدبرگردندراضی نیستیم توکشوروشهرمان به هردلیل وبهانه باشنداگه می خواهیدکمکشون کنیددرکشورخودشون بهشون کمک کنیداگه نیروی کار برای کارخونه نداریدیاکارخونه رو به مناطقی مانندسیستان که دچارکمبودکارندمنتقل کنیدیا کلا تعطیلش کنیدچرامامردم بایدبرای طرداتباع بیگانه وغیرت ورزی ووطن دوستی شما مسئولان بهتون التماس کنیم ؟!!!
سعید
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۱
0
2
والله نون مردم ندارن کار نددرن خانه ندارن افغان هارا بیرون کتید دلتون به خال نروم ایران بسوزه هنین افغان ها اب رابستن بر ایران .مسلمانی بسه .برای کشور خودت مسلمانی کن ۰نه کشور عجم .مردم کشور خودتو دریاب نه عرب وافغان
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->