استاندار خراسان رضوی با انتقاد از نگاه‌ صرف اداری به مشکلات ایثارگران، خواستار شد

تأکید بر اقدام عملی و فوری دستگاه‌ها  برای رفع نیازهای جانبازان

استاندار خراسان رضوی با اظهار تأسف از وضعیت آسایشگاه جانبازان در مشهد از نگاه‌های صرفا اداری و بخش‌نامه‌ای به مشکلات ایثارگران انتقاد کرد و بر اقدام عملی و فوری دستگاه‌ها برای رفع نیازهای جانبازان تأکید کرد.
به گزارش روابط‌عمومی استانداری، غلامحسین مظفری در نشست شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت به ضرورت تأمین امکانات رفاهی اشاره و بیان کرد: دستگاه‌های اجرایی استان امکانات اقامتی فراوانی دارند. اختصاص تنها 5سوئیت اقامتی برای جانبازان و خانواده‌هایشان کار دشواری نیست و نیازی به مصوبه هم ندارد؛ باید به طور میدانی پیگیری و اجرا شود، حتی بسیاری از مردم با افتخار حاضرند امکانات خود را در اختیار جانبازان قرار دهند. وی ادامه داد: شهرداری مشهد با بودجه‌های کلان خود می‌تواند به‌راحتی در این حوزه نقش‌آفرینی کند. پیشنهاد می‌شود در بودجه شورای شهر، ردیف مشخصی برای ایجاد کانون فرهنگی و فرهنگ‌سرای ویژه جانبازان دیده شود تا پس از تأیید فرمانداری به‌عنوان بخشی از مجموعه فرهنگی شهر در اختیار این عزیزان قرار گیرد. استاندار خراسان رضوی با اشاره به وجود 5مصوبه اجرا نشده از مجموع ۱۱مصوبه دوره مدیریت پیشین در شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت، گفت: برای مصوبه دادن جلسه نمی‌گذاریم بلکه برای حل مشکلات دور هم جمع می‌شویم. تمام موارد مطرح شده باید فهرست شود و بدون نیاز به تشریفات اداری در جلسه‌ای که حداکثر یک ماه آینده در همین مکان برگزار خواهد شد، نتیجه عملی آن‌ها بررسی شود.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی در این نشست محور اصلی مصوبات این جلسات را اشتغال فرزندان ایثارگران، سامان‌دهی گلزار شهدا از محل اعتبارات تملک دارایی، تشییع شهدا و برگزاری یادواره‌ها بیان کرد. صدیقه خدیوی با بیان برخی چالش‌ها و مطالبات قانونی جانبازان، خواستار توجه ویژه به بند(چ) ماده86 مبنی بر تخصیص 20درصد از منابع اعتباری دستگاه‌ها به حوزه فرهنگ ایثار و شهادت شد.

پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
Start Google Analytics Code <-- End Google Analytics Code -->