معاون وزیر راه در مشهد: بازسازی فرودگاه‌های آسیب دیده از جنگ آغاز شده است + فیلم

  • کد خبر: ۴۱۵۹۹۹
  • ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۹:۵۲
معاون وزیر راه در مشهد: بازسازی فرودگاه‌های آسیب دیده از جنگ آغاز شده است + فیلم
معاون برنامه‌ریزی وزارت راه و شهرسازی در مشهد، با تشریح ابعاد خسارت‌های واردشده به صنعت هوانوردی کشور در جریان جنگ ۴۰ روزه رمضان، از هدف قرار گرفتن مستقیم هواپیما‌های مسافری و برج‌های مراقبت فرودگاهی خبر داد و اعلام کرد دولت بسته‌های حمایتی ویژه‌ای برای نجات ایرلاین‌ها در نظر گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ عبدالله ارجائی در بازدید از فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد، با تقدیر از عملکرد کارکنان صنعت هوایی کشور گفت در جمع خبرنگاران گفت: جامعه بیش از ۲۵۰ هزار نفری صنعت هوانوردی در روز‌های سخت جنگ، با وجود همه تهدید‌ها پای کار ماندند و اجازه ندادند خدمت‌رسانی متوقف شود.

وی افزود: حتی در روز‌هایی که فضای کشور بسته بود، نیرو‌های صنعت هوایی آماده خدمت بودند و امروز نیز بخشی از فرودگاه‌های کشور دوباره به مدار سرویس‌دهی بازگشته‌اند.

اینجا ببینید:

حمله مستقیم به هواپیما‌های مسافری و برج‌های مراقبت

معاون برنامه‌ریزی وزارت راه و شهرسازی با اشاره به خسارت‌های سنگین جنگ به زیرساخت‌های هوایی کشور اظهار کرد: دشمن در اقدامی بی‌سابقه، هواپیما‌های مسافری مستقر روی باند و پارکینگ فرودگاه‌ها را هدف حمله مستقیم موشکی قرار داد.

ارجائی ادامه داد: برخی برج‌های مراقبت فرودگاهی نیز مورد اصابت قرار گرفتند؛ در حالی که در هیچ جنگی، مراکز خدمات عمومی و زیرساخت‌های غیرنظامی به این شکل هدف قرار نمی‌گیرند.

وی تأکید کرد: خسارت‌ها تنها محدود به فرودگاه‌ها نبود و شرکت‌های هواپیمایی نیز هم از نظر آسیب به ناوگان و هم به دلیل توقف پرواز‌ها و بسته شدن فضای کشور متحمل زیان شدند.

بسته حمایتی دولت برای ایرلاین‌ها

ارجائی با بیان اینکه شرکت‌های هواپیمایی در شرایط دشوار اخیر از تعدیل گسترده نیرو جلوگیری کردند، گفت: جلسات متعددی با وزارت اقتصاد و سازمان برنامه و بودجه برگزار شده و بسته‌های حمایتی ویژه‌ای برای کمک به ایرلاین‌ها در حال تدوین است.

وی افزود: بخشی از بازسازی زیرساخت‌های هوایی همزمان با دوران جنگ انجام شد و برخی فرودگاه‌ها در همان شرایط بحرانی دوباره عملیاتی شدند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.