لاله سادات کوثری/ شهرآرا نیوز- رئیس کمیسیون حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد در اینباره گفت: عدم افزایش نرخ خدمات اتوبوسرانی تا عادی شدن وضعیت کرونا در کشور از سوی شهرداری مشهد مطرح شده است.
مجتبی بهاروند افزود: پیشنهاد میکنم این لایحه تا پایان اردیبهشت لحاظ شود و بعد از آن در کمیسیونهای مربوطه مورد بررسی قرار گیرد.
وی ادامه داد: ممکن است شرایط مشهد با کل کشور متفاوت باشد، این پیشنهاد یک ماهه برای این موضوع است و بعد از عادی شدن شرایط قیمت به رقم مصوب باز خواهد گشت.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد نیز در اینباره گفت: همه ساله با افزایش خدمات مواجه هستیم. امسال هم افزایش بهای خدمات مشخصا دراتوبوسرانی تصمیمگیری شد که معادل یک چهارم را شهروند و سه چهارم را شهرداری بپردازد.
بتول گندمی گفت: سال گذشته یک سوم هزینه تمام شده بهای خدمات اتوبوسرانی را شهروند و دو سوم را شهرداری پرداخت میکرده است.
وی ادامه داد: مبلغ ۱۰۰ تومان افزایش قیمت برای اتوبوسرانی و ۲۰۰ تومان افزایش قیمت در مترو برای سال ۹۹ از قبل تصمیم گیری شده است.
گندمی اضافهکرد: امسال، مجموع درآمد شهرداری از این افزایش قیمت ۵۶ میلیارد تومان برآورد شده است. عمده تاثیر این رقم مربوط به اتوبوس است و تنها ۱۲ میلیارد تومان آن مربوط به مترو است.
وی با بیان اینکه اکنون با لحاظ ماه اردیبهشت، حدود ۸ میلیارد تومان از درآمد ما شهرداری احصا نخواهد شد، افزود: با پیشنهاد آقای بهاروند موافقم که فعلا برای عدم افزایش قیمت یک ماه لحاظ شود.
سیدمحسن حسینی پویا، دیگر عضو شورای اسلامی شهر مشهد نیز با بیان اینکه لایحه شهرداری کاملتر است افزود: لایحه شهرداری تا عادی شدن وضعیت کشور منطقی تر است.
موحدیزاده رئیس هشتاد و نهمین صحن علنی شورا نیز گفت: هرگونه تصمیمگیری در حوزه حمل و نقل باید دوباره در صحن علنی مطرح، و در مورد آن تصمیمگیری شود.
وی گفت: پیشنهاد بازه زمانی در نظر گرفته از اول اردیبهشت تا ۱۵ خرداد ۹۹ مشابه سال قبل دریافت شود و بعد از آن به شورای شهر و نظر تخصصی کمیسیونهای مربوطه بازگردد.
در پایان بررسی این لایحه مقرر شد، از ابتدای اردیبهشت تا ۱۵ خرداد عدم افزایش بهای خدمات اتوبوسرانی در مشهد محقق شود و ادامه تعلیق افزایش قیمت بعد از ۱۵ خرداد تصمیمگیری شود.
فهرست خطوط فعال اتوبوسرانی مشهد از اول اردیبهشت۹۹