صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

راهنمای تشخیص پنیر سالم و باکیفیت از نظر سازمان غذا و دارو

  • کد خبر: ۳۰۳۳۷۱
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۷
سرپرست اداره امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی با منشا دامی و دریایی از نکات کلیدی برای تشخیص پنیر سالم و باکیفیت و همچنین اقدامات این سازمان برای نظارت بر سلامت این محصول خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، حشمت اله رضوی موسوی گفت: مصرف‌کنندگان هنگام خرید پنیر باید به نکاتی، چون نشان سیب سلامت و تاریخ انقضا توجه ویژه داشته باشند؛ زیرا این اطلاعات، اطمینان می‌دهد که محصول تحت نظارت بهداشتی تولید شده است. 

وی تاکید کرد که پنیر باکیفیت باید دارای بافت یکنواخت، رنگ طبیعی، و بوی مطبوع باشد و از مواد اولیه طبیعی تهیه شده باشد. همچنین، میزان چربی و نمک متعادل در پنیر از دیگر نشانه‌های کیفیت بالای این محصول است. 

کارشناس سازمان غذا و دارو افزود: سازمان غذا و دارو برای حفظ سلامت عمومی، معیار‌های سخت‌گیرانه‌ای برای محتوای میکروبی و فرآیند تولید پنیر دارد.

 وی همچنین به اهمیت نظارت بر نوع پنیر و شرایط بسته‌بندی و نگهداری آن اشاره کرد و گفت: پنیر باید در بسته‌بندی‌های مناسب و به دور از رطوبت و نور مستقیم نگهداری شود. 

سرپرست اداره امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی با منشا دامی و دریایی در ادامه به نظارت‌های دوره‌ای و سرزده سازمان اشاره کرد و گفت: کارشناسان سازمان به صورت منظم از کارخانجات تولید پنیر بازدید و نمونه‌هایی از محصولات را برای آزمایش‌های کنترل کیفیت به آزمایشگاه‌های مجهز ارسال می‌کنند. همچنین، اطلاعات مربوط به تاریخ تولید، ترکیبات تغذیه‌ای، و میزان چربی و کالری به دقت بررسی می‌شود. 

به گفته رضوی موسوی، سازمان غذا و دارو علاوه بر بازرسی‌های مستقیم، آموزش و آگاهی‌رسانی به مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان را نیز در دستور کار دارد تا با ارائه اطلاعات دقیق، مصرف‌کنندگان بتوانند محصولات سالم‌تری انتخاب کنند. وی در پایان تاکید کرد: اقدامات نظارتی سازمان و همکاری با دستگاه‌های دیگر، سبب شناسایی و توقیف محصولات غیرمجاز شده و به ارتقاء سلامت عمومی جامعه کمک می‌کند.

منبع: همشهری

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.