معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی چه زمانی پرداخت می‌شود؟ وزیر آموزش و پرورش: ۵۰۰۰ معلم پس از بررسی مجدد ۱۵ هزار پرونده جذب شدند | پیگیری تبدیل وضعیت ۲۶ هزار نیروی خرید خدمات کلاهبرداری از طلافروشان مشهد با فروش سکه‌های تقلبی + عکس اسقاط فقط ۵.۱ درصد خودروی فرسوده در مشهد از ابتدای ۱۴۰۳ رفع تصرف بیش از ۶۰۰ هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی در خراسان رضوی آیا استفاده از اینترنت به معنای خداحافظی سالمندان با افسردگی و تنهایی است؟ دارویی تیروئیدی که روند تضعیف استخوان‌ها را سرعت می‌بخشد چالش‌های ذخیره شش‌ماهه دارو، نیازمند منابع مالی قابل‌توجه است تقدیر معاون دادسرای عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی از اقدامات عمرانی شهرداری مشهد خوراکی‌هایی که هرگز نباید خام بخورید سیگار الکترونیکی بدون نیکوتین هم برای بدن مضر است قتل سرایدار یک مدرسه راهنمایی پسرانه با ضربات چاقو در بومهن تهران (۸ آذر ۱۴۰۳) آلودگی هوای مشهد پس از ۱۰ روز پیاپی همچنان ادامه دارد | سال خاکستری دستگیری متهمان با ۴۰ فقره سرقت در مشهد (۸ آذر ۱۴۰۳) کمبود اعتبار برای مقاوم سازی مدارس فرسوده حاشیه شهر مشهد چند راهکار ساده برای مصرف بهینه گاز در خانه دستگیری زورگیران پل پارک‌وی تهران در سه استان | دسترسی شهروندان به سامانه پلیس فراهم شد + فیلم بارش باران در مشهد سد‌ها را پُر نکرد! شیاد ناشناس، سر زن مشهدی کلاه گذاشت قتل برنامه‌ریزی شده در پرونده «دفن جنایت زیر تخت خواب» | حفر چاه پیش از جنایت دریافتی بازنشستگان با اجرای طرح متناسب‌سازی، باید هم‌تراز حقوق شاغلان باشد انتقاد از متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تا اجرای ماده ۹۶ قانون تأمین اجتماعی | چطور وضعیت معاش بازنشستگان حداقل‌بگیر بهبود می‌یابد؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۸ آذر ۱۴۰۳) | کاهش ۱۲ درجه‌ای دمای روزانه لطمه‌های فسخ فرزندخواندگی به کودکان با خواص شگفت‌انگیز یک روغن گیاهی برای پوست، مو و ناخن آشنا شوید علت ممنوعیت تردد موتورسیکلت‌ها در روز‌های بارندگی چیست؟ پیش‌بینی سرما و بارش باران و برف در اغلب نقاط کشور (۸ آذر ۱۴۰۳) چگونه استرس روانی سرطان را کاهش دهیم؟ آیا مصرف چای سبز تأثیر چندانی در کاهش وزن دارد؟ نکاتی که باید قبل از انجام لیزر بدانید دوئل مرگبار بر سر ۱۰ میلیارد سفته
سرخط خبرها

خوراکی‌هایی که هرگز نباید خام بخورید

  • کد خبر: ۳۰۲۷۱۲
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۵
خوراکی‌هایی که هرگز نباید خام بخورید
بسیاری از مردم فکر می‌کنند که غذا‌های خام سالم‌تر هستند و مواد مغذی بیشتری را حفظ می‌کنند. از همین رو خوردن غذا‌های خام بسیار رایج است. اما باید این مسئله را مدنظر قرار دهیم که مصرف هر ماده‌ای به صورت خام ایمن نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، برخی از مواد غذایی پخته نشده حاوی مواد سمی، میکروب‌های خطرناک یا مواد دیگری هستند که می‌توانند باعث ایجاد هر بیماری از ناراحتی‌های جزئی گوارشی گرفته تا بیماری‌های کشنده شوند. پخت و پز برای ایمنی غذا ضروری است، زیرا ترکیبات خطرناک را خنثی می‌کند و میکروارگانیسم‌ها را از بین می‌برد، اگر چه ممکن است پختن غذا برخی از مواد مغذی آن را کاهش دهد. با این حال به منظور اجتناب از بیماری‌ها باید تا حد امکان از خوردن مواد غذایی خام اجتناب کرد.

برخی غذا‌ها مانند گوشت خام و تخم مرغ و همچنین میوه‌ها و سبزیجات مختلف باید به درستی تهیه شوند تا خطرات آن به حداقل برسد. فرد باید خطرات احتمالی سلامتی مرتبط با مصرف تعدادی از غذا‌های رایج را که خام مصرف می‌کند درک کند. در این مطلب به خطرات مرتبط با این غذا‌ها در صورت مصرف خام اشاره کرده‌ایم.

تخم مرغ: به گفته سیمرات کاتوریا، متخصص تغذیه، مدیر عامل شرکت «متخصصان رژیم غذایی (دایت اکسپرتز) سالمونلا که یک باکتری است که می‌تواند باعث مسمومیت غذایی جدی شود، ممکن است در تخم‌مرغ‌های خام یا نیم‌پز وجود داشته باشد. تب، گرفتگی شکم، اسهال و استفراغ برخی از علائم این مسمومست هستند. استفاده از تخم مرغ پاستوریزه در دستور العمل‌هایی که نیاز به تخم مرغ خام دارند، مانند سس مایونز خانگی یا برخی شیرینی‌ها، برای کاهش این خطر ضروری است.

برخی از انواع قارچ: اگرچه خام خوردن برخی از انواع قارچ‌ها مانند قارچ دکمه‌ای بی‌خطر است، اما بسیاری از انواع وحشی یا برخی از انواع کشت‌شده قارچ حاوی سمومی هستند که می‌توانند منجر به آسیب اندام‌ها، حالت تهوع و استفراغ شوند. به عنوان مثال، آمانیتا و سایر قارچ‌های وحشی می‌توانند کشنده باشند. پختن قارچ قابلیت هضم آن را افزایش می‌دهد و به خنثی کردن مواد شیمیایی سمی کمک می‌کند.

بادام هندی: «اوروشیول» همان ماده سمی که در پیچک سمی وجود دارد، در بادام هندی خام نیز وجود دارد. خوردن بادام هندی خام می‌تواند باعث واکنش‌های آلرژیک شدید از جمله بثورات پوستی و ناراحتی‌های تنفسی شود. از طرف دیگر، بادام هندی تجاری معمولا برای از بین بردن سم و ایمن شدن آن برای مصرف، تفت داده می‌شود.

سیب زمینی: سولانین، ماده‌ای سمی که می‌تواند باعث تهوع، استفراغ و مشکلات عصبی شود، در سیب زمینی خام، به ویژه قسمت‌های سبز و جوانه‌ها وجود دارد. این سم با پخته شدن سیب زمینی به طور کامل از بین می‌رود و مصرف آن را بی خطر می‌کند.

لوبیا: به گفته دکتر پریتی ناگار، متخصص تغذیه، کالج و بیمارستان مؤسسه بین المللی علوم پزشکی نویدا، لکتین، نوعی پروتئین موجود در لوبیا خام، می‌تواند باعث تهوع و ناراحتی شدید معده شود. هنگامی که لوبیا پخته می‌شود، لکتین‌ها کاملا خنثی می‌شوند و خوردن آنها بی خطر است.

کدو تنبل: در حالی که گوشت کدو تنبل را می‌توان به صورت خام در مقادیر کم مصرف کرد، اما معمولا برای افزایش شیرینی و قابلیت هضم آن پخته می‌شود.

کلم: در حالی که برخی از افراد از کلم خام در سالاد لذت می‌برند، پختن آن می‌تواند به کاهش تولید گاز آن کمک کند.

بادمجان: بادمجان خام می‌تواند تلخ و حاوی سولانین باشد. پختن آن را بی خطر می‌کند و طعم آن را افزایش می‌دهد.

گل کلم: در حالی که می‌توان آن را به صورت خام مصرف کرد، پختن گل کلم در غذا‌هایی به همراه سیب زمینی سرخ شده می‌تواند آن را خوش طعم‌تر و راحت هضم‌تر کند.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->