به گزارش شهرآرانیوز؛ آویشن یکی از سبزیجات معطر بسیار مفید است که کاربردهای فراوانی در آشپزی دارد. یکی از کاربردهای مهم آن این است که عطر غالب آویشن باعث بهبود کیفیت غذا میشود و همین ویژگی میتواند نیاز به مصرف بیشازحد نمک در پختوپز را کاهش بدهد.
در بسیاری از دستورهای آشپزی فرانسوی و ایتالیایی از آویشن برای طعمدار کردن گوشت قرمز و گوشت مرغ استفاده میشود. بسیاری از سوپها و خوراکهای فرانسوی هم حاوی آویشن تازه یا پودر آویشن هستند. در آشپزی ایتالیایی برای ارتقای طعم انواع پیتزای حاوی گوشت و مرغ از پودر یا برگ آویشن استفاده میکنند.
البته آویشن در گروه سبزیهای دیرپز قرار میگیرد. اگر میخواهید در خوراکهای برپایه گوشت یا مرغ از برگ تازه آویشن استفاده کنید، به شما توصیه میکنیم که برگهای آویشن را از همان ابتدای پخت داخل قابلمه بریزید تا هم عطرشان بهخوبی آزاد شود و هم بهخوبی بپزند.
منبع: دنیای اقتصاد