صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

روش‌های خوشمزه‌تر شدن خورش فسنجان

  • کد خبر: ۳۰۶۶۴۷
  • ۰۳ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۶
خورش فسنجان یکی از اصیل‌ترین و خوشمزه‌ترین خورشت‌های ایرانی است که گرچه در نواحی مختلف ایران طبخ می‌شود که با استفاده از روش‌های ساده می‌توان آن را خوشمزه‌تر تهیه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ خورش فسنجان یکی از اصیل‌ترین و خوشمزه‌ترین خورشت‌های ایرانی است که گرچه در نواحی مختلف ایران طبخ می‌شود، اما اصالت آن از گیلان است. خورش فسنجان را با مواد غذایی مختلفی مانند گوشت، گردو، رب انار و... طبخ می‌کنند. یکی از رموز خانم‌های شمالی برای خوشمزه‌تر شدن خورش فسنجان استفاده از ادویه‌های مخصوص است.

استفاده از مقدار کمی شکر در طعم دادن به خورشت می‌تواند بسیار مؤثر باشد، همچنین، ترکیب گردوی تازه و مقداری سبزی معطر خورشت فسنجان را خوشمزه خواهد کرد.

در ادامه علاوه بر اینکه رب‌های آلو، زرشک سیاه و تمشک نیز در خوش طعم‌تر و خوش رنگ‌تر شدن خورشت فسنجان مؤثر است، بعضی‌ از بانوان از گل محمدی خشک شده نیز در این غذا استفاده می‌کنند.

این نکته را هم باید اضافه کرد که خورش باید در حرارت کم و به مدت طولانی روی شعله گاز باشد.

منبع: نمناک

برچسب ها: غذا ادویه بانوان
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.