در دیدار شاهزاده سعودی با رهبر معظم انقلاب چه گذشت؟ | روایت عضو دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای گزارش وزیر دفاع عربستان از دیدار با مقامات ایران و سفر به تهران ترامپ: ایران خواستار مذاکره است | من نمی‌خواهم به ایران آسیب بزنم گزارش عراقچی از سفر به روسیه و دیدار با پوتین (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) بیانیه وزارت خارجه عمان درباره تغییر محل مذاکرات ایران و آمریکا عراقچی پیام رهبر معظم انقلاب را به پوتین رساند+ویدئو رئیس سازمان برنامه و بودجه: مدیریت واحد شهری می‌تواند بار مالی دولت را کاهش دهد پزشکیان: ایران و عربستان می‌توانند الگویی برای همکاری‌های منطقه‌ای باشند تقدیم پیام پادشاه عربستان به رهبر معظم انقلاب+تصاویر سردار غیاثی: ارتش مظهر انضباط، تخصص و غیرت ملی است امیر قطر در دیدار با پوتین خواستار توقف کشتار در غزه شد عراقچی امروز (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) با پوتین دیدار می‌کند رئیس کمیسیون اروپا: غرب متحد مفهومی برای گذشته است بقائی: رابطه عالی ایران و روسیه بر بنیاد‌های محکم استوار است درباره امیر دریادار شهرام ایرانی | دریادلانه بر عرشه وطن رئیس سازمان انرژی اتمی: خواسته ایران، موضع بی طرفی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است ادعای مقام آمریکایی: در صورت آزادی اسرای اسرائیلی، جنگ در غزه فوراً متوقف خواهد شد رسانه صهیونیستی: خبر مذاکره ایران و آمریکا ضربه‌ای دردناک به نتانیاهو بود آغاز اجلاس رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با حضور رئیس‌جمهور (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) عراقچی مضمون پیام رهبر معظم انقلاب به رئیس‌جمهور روسیه را تشریح کرد گروسی پس از دیدار با عراقچی، از عزم آژانس برای ایفای نقش سازنده در پرونده ایران خبر داد گروسی از نمایشگاه دستاورد‌های صنعت هسته‌ای ایران بازدید کرد + عکس شورای عالی هماهنگی حمل‌ونقل و ایمنی با حضور عارف تشکیل جلسه داد عراقچی: مشخص‌کننده محل مذاکرات، عمان خواهد بود | رایزنی با گروسی سازنده بود عراقچی وارد مسکو شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) + فیلم همزمان با سفر عراقچی به روسیه امیر قطر عازم مسکو شد عدالت بی‌روایت، چرایی ضرورت پیوست رسانه‌ای در احکام قضایی اظهارات خصمانه سران اپوزیسیون رژیم صهیونیستی علیه ایران
سرخط خبرها

رئیس کمیسیون امنیت ملی: در نقطه عطف مذاکرات هستیم

  • کد خبر: ۱۰۰۷۰۷
  • ۰۹ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۳
رئیس کمیسیون امنیت ملی: در نقطه عطف مذاکرات هستیم
رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در نقطه عطف مذاکرات هسته‌ای قرار داریم و باید تصمیم مهمی گرفته شود، گفت: بخش‌هایی از توافق که برای جمهوری اسلامی بسیار مهم است و با عنوان خط قرمز ما محسوب می شود، باقی مانده است؛ آقای باقری باید در دور جدید مذاکرات وین خط قرمزها و ‌دغدغه های جمهوری اسلامی را بیان کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ وحید جلال زاده در توضیح نشست فوق العاده کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی برای بررسی آخرین نتایج مذاکرات وین با حضور امیرعبداللهیان وزیر خارجه گفت: مجلس به نمایندگی از ملت بزرگ ایران نسبت به موضوع مهم مذاکرات وین دغدغه مندی دارد. قانون مترقی مصوب سال ۹۲ با عنوان قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها نیز محافظ مذاکرات است، لذا خطوط قرمز ترسیم شده ای وجود دارد که در جلسات متعدد قبلی با باقری مذاکره کننده ارشد و وزیر خارجه مطرح شده است.

وی ادامه داد: در نقطه عطف مذاکرات هسته‌ای قرار داریم و باید تصمیم مهمی گرفته شود. از این رو کمیسیون امنیت ملی از وزیر امور خارجه دعوت کرد و ایشان گزارش صادقانه و سازنده ارائه کرد و نمایندگان هم نظرها و نقدهای خود را بیان داشتند. در نهایت نظرات مجلس به وزیر خارجه منتقل شد و اختلاف خیلی چندانی با هم نداشتیم.

جلال زاده خاطرنشان کرد: در مذاکرات به دنبال انتفاع حداکثری اقتصادی در سفره و معیشت مردم و همچنین حفظ توانمندی‌های هسته‌ای کشور هستیم. این ها در گزارش وزیر خارجه موجود بود و نشان داد مجلس و دولت دغدغه مشترک دارند منتها ما به عنوان ناظر به وظیفه خود عمل می کنیم.

رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: مجلس لحظه به لحظه مذاکرات را رصد کرده و گزارش گیری می کند لذا هر جا احساس شود که نسبت به منافع مردم و انتفاع اقتصادی اجحاف شود وظیفه خود را انجام می دهد.

جلال زاده درباره نحوه حمایت مجلس از تیم مذاکره کننده گفت: ما به عنوان مجلس دخالتی در بحث اجرا نداشته و در مذاکرات نقشی نداریم؛ این وظیفه دولت ‌و تیم مذاکره کننده است. از طرف دیگر توافقی حاصل نشده که بحث حمایت در میان باشد. مجلس در حال حاضر وظیفه نظارتی خود را به نمایندگی از مردم انجام می دهد. ما از سیاست های درست در مذاکرات حمایت می کنیم؛ امروز هم نکات و نقدها به وزیر خارجه منتقل شد.

وی درباره اینکه آیا این آخرین دور مذاکرات است؟ گفت: ما زیر ضرب الاجل مذاکره نمی‌کنیم و این را به وزیرخارجه منتقل کردیم. خط قرمز ما انتفاع اقتصادی و حفظ توانمندی‌های صلح آمیز هسته ای است.

جلال زاده در واکنش به صحبت های خطیب زاده مبنی بر اینکه حدودا ۹۸ درصد پیش نویس توافق آماده شده است، گفت: من نمی توانم مانند آقای خطیب زاده درصد آماده شدن پیش نویس توافق را اعلام کنم اما بخش‌هایی از توافق که برای جمهوری اسلامی بسیار مهم است و با عنوان خط قرمز ما محسوب می شود، باقی مانده است و آقای باقری باید در دور جدید مذاکرات وین خط قرمزها و ‌دغدغه های جمهوری اسلامی را بیان کند؛ امیدواریم بتوانند در اخذ تصمیمات موفق عمل کنند.

منبع: ایسنا‌

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->