قدردانی شهردار تهران از خدمات و پروژه‌های توسعه‌ای در مشهد شهردار مشهد مقدس: وظیفه شهرداری‌ها خدمت به مردم است سرمایه‌گذاری ۴۰ هزار میلیارد تومانی در دوره ششم شورای مشهد شناسایی ۲۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در خراسان رضوی| ساماندهی سالمندان متکدی در دستورکار قرارگاه اجتماعی مشهد رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر
سرخط خبرها

نخستین پاتوق کتاب در شرق مشهد آغاز به کار کرد

  • کد خبر: ۱۰۱۰۷۹
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۹
نخستین پاتوق کتاب در شرق مشهد آغاز به کار کرد
نخستین پاتوق کتاب در منطقه طلاب واقع در شرق مشهد طی آیینی کار خود را آغاز کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، دراین آیین حجت الاسلام پناهیان استاد حوزه و دانشگاه و خادم کتاب، اعضای شورای اسلامی شهر مشهد، مدیر کل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی و شهردار منطقه پنج مشهد حضور داشتند.
استاد حوزه و دانشگاه و خادم کتاب گفت:هما نطور که انسان به ورزش کردن، استحمام و تفریح نیاز دارد به مطالعه کتاب و کتابخوانی هم نیازمند است.
حجت الاسلام علیرضا پناهیان دراین مراسم افزود: درشرایط کنونی بیش از هر زمان دیگری به مطالعه و فراگیری کتاب به ویژه کتب علوم دینی نیاز است.
وی با اشاره به اینکه فضای مجازی هرگز جای کتاب را نمی‌گیرد اظهارداشت: درصورتیکه به مطالعه کتاب و ترویج فرهنگ کتابخوانی پرداخته نشود افراد در معرض آسیب‌های مختلف اجتماعی قرار می‌گیرد.
خادم کتاب داد: مطالعه نکردن کتاب باعث می‌شود قدرت نظر و تمرکز ضعیف شود و قطعا بر قدرت تشخیص و تصمیم گیری هم تاثیر خواهد گذاشت.
حجت الاسلام پناهیان گفت: کتابخوانی و مطالعه باعث می‌شود تا ذهن انسان سالم مانده و انسان دیرتر دچار آلزایمر شود.
وی افزود: ضروری است شهروندان بخشی از زندگی خود را به مطالعه کتب مختلف اختصاص دهند، زیرا در مطالعه کتاب و کتابخوانی رازی نهفته است که به سلامتی مغز و فکر می‌انجامد.
این استاد حوزه و دانشگاه تاکید کرد: در شرایط کنونی عوامل آسیب رسان به مغز فراوان است و کتابخوانی و مطالعه کتاب می‌تواند آسیب‌ها را خنثی کند.
وی با اشاره به اینکه تصمیم اینکه کتاب بخوانیم را باید قطعی کرد گفت: تدبیر و تفکر در خصوص کتاب و کتابخوانی یک نیاز ضروری است.
وی افزود: روانشناسان معتقدند در صورت مطالعه نکردن و عدم کتابخوانی قدرت تفکر در انسان‌ها از بین می‌رود.
مدیر عامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری مشهد گفت: پاتوق کتاب و شبکه توزیع کتاب با هدف ایجاد دسترسی آسان خرید کتاب برای شهروندان راه اندازی شده است.
مسعود رضوی در این آیین افزود: باید با رویکرد اقتصادی و فرهنگی از اماکن مختلف شهری استفاده بهینه‌ای کرد که یک نمونه آن همین پاتوق کتاب می‌باشد.
وی تاکید کرد: بر همین اساس سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فراورده‌های کشاورزی شهرداری مشهد از ایجاد پاتوق‌های کتاب توسط علاقمندان حمایت می‌کند.
وی اظهار داشت: معتقدیم پاتوق کتاب رویکردی فرهنگی خوبی در جامعه جوان ایجاد می‌کند.

منبع:سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری مشهد 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->