اعمال‌قانون ۳۷۸۳ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۴۱ خودروی متخلف توقیف شدند (۷ مرداد ۱۴۰۳) سرعت باد در خواف به ۷۲ کیلومتر بر ساعت رسید (۷ مرداد ۱۴۰۳) آتش سوزی در کارخانه یخچال سازی در تبریز (۷ مرداد ۱۴۰۳) محسن چاوشی ۲۰ زندانی کرمانی را آزاد کرد (۷ مرداد ۱۴۰۳) انتقال بخشی از زائران اربعین از طریق دریا | هنوز قیمت بلیت شناور‌ها مشخص نیست در صورت گرمازدگی باید به کجا مراجعه کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (یکشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۳) | تداوم گرما در استان دستگیری مردی که بر سر زباله باعث مرگ همسایه‌اش شد در معابر شهری مشهد بار ترافیکی نداریم (۷ مرداد ۱۴۰۳) عملیات فروغ جاویدان و شکست سنگین فرماندهان پوشالی مسعود و مریم متقاضیان جراحی تغییر رنگ چشم بخوانند | چه کسانی مجاز هستند؟ علائم افسردگی در کودکان و نوجوانان کدام است؟ کاهش دما از فردا (۸ مرداد ۱۴۰۳) | هوا خنک‌تر می‌شود جریمه پارک یا توقف در پیاده‌رو چقدر است؟ هفت مصدوم در تصادف ۲ پراید در جاده قوچان به چناران آدم ربایی میلیاردی در تهران و رها کردن گروگان در مازندران دستگیری سرکرده باند بزرگ قاچاق مواد مخدر در شرق کشور و عامل شهادت دو پلیس ۲ کشته و مصدوم در تصادف خودرو سواری با موتورسیکلت در شهرستان فیروزه (۶ مرداد ۱۴۰۳) برخورد بنز ‌ده‌تن و یک دستگاه سواری ۲۰۶ حادثه آفرید (۶ مرداد ۱۴۰۳) تعرض راننده شیطان‌صفت به دختر جوان فرار دختر نوجوان با مرد سابقه‌دار الزام به استفاده از سامانه تعیین اجاره بها در مشهد | ۱۷ مشاور املاک متخلف پلمب شدند (۶ مرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

خطراتی که در کمین سرنیشنان خودرو‌های سان‌روف‌دار است

  • کد خبر: ۱۰۱۱۹۰
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۳
خطراتی که در کمین سرنیشنان خودرو‌های سان‌روف‌دار است
مشتریان و متقاضیان خرید خودرو توجه ویژه‌ای به آپشن سان‌روف دارند که یکی از مهم‌ترین دلایل آن زیبایی خودرو، استفاده از هوای تازه در ماشین و تمایل کودکان خانواده برای بالا رفتن از آن است.

ملیحه ابراهیمی | شهرآرانیوز؛ درست است که هرروز به آپشن‌های خودرو‌هایی که تولید می‌شود چیزی اضافه می‌شود، اما گاهی استفاده نادرست از فناوری زمینه بروز خطرات زیادی را به وجود می‌آورد. برای نمونه، وقتی اولین سان‌روف در سال ۱۹۳۷ میلادی روی یکی از محصولات Nash Motor Company به عنوان آپشن قرار گرفت، برای خیلی‌ها لذت‌بخش بود تا تجربه فضای باز بیشتر، راه فرار اضطراری، لذت‌بردن از تابش نور خورشید در روز یا زیبایی آسمان در شب و دریافت سیگنال‌های ماهواره‌ای را در حین رانندگی داشته باشند. اما در واقعیت، آنچه امروز شاهد آن هستیم نگرانی‌هایی به دنبال دارد که در ادامه با هم می‌خوانیم.

نتایج تحقیقات کارشناس‌های ترافیکی گواهی می‌دهد

*آماری از قربانیان استفاده نادرست از سان‌روف خودرو‌ها وجود ندارد، چون اطلاعات مربوط به آسیب‌دیدگان ناشی از این موضوع به عنوان علت آسیب در هیچ جایی ثبت و ضبط نمی‌شود و تمرکز روی علل تصادف‌هاست.

*بیرون آوردن تمام یا قسمتی از بدن کودکان از سان‌روف خودرو از رفتار‌های پرخطر است.

*در پی ترمز‌های ناگهانی و در تصادفات جلو به عقب یا عقب به جلو که یک طرف درگیر در تصادف، خودروی باشد که کودک از سان‌روف آن بیرون آمده است، می‌تواند به پرتاب‌شدن کودک به بیرون از خودرو منجر شود. اگر هم پرت نشود، قطعا به گردن، قفسه سینه، ستون فقرات، سر یا صورت کودک آسیب وارد می‌شود.

*در صورت واژگونی خودرو، استفاده از سان‌روف به قیمت از دست دادن جان یا معلولیت مادام‌العمر کودکان تمام خواهد شد.

*ماشین در حال حرکت می‌تواند موجب مشکلات تنفسی برای کودکانی شود که از سان‌روف بیرون می‌آیند، زیرا مانع اکسیژن‌رسانی کافی به آنان می‌شود.

*باز بودن کامل سان‌روف در زمان رانندگی باعث کاهش مقاومت پیچشی و پدیده ضربه باد می‌شود. به همین علت، توصیه می‌شود بیش از دوسوم سان‌روف باز نشود.

*کودکان کوچک‌تر از پنج‌ساله نباید از سان‌روف بیرون بیایند. حتما باید روی صندلی کودک در صندلی عقب مستقر شوند.

برابر کد تخلف ۲۱۱۵ جریمه بیرون آوردن دست یا هر یک از اعضای بدن سرنشین از وسیله نقلیه در حال حرکت
۳۱۵۰۰ تومان

۶۳۹ مورد
تعداد اعمال قانون کد تخلف ۲۱۱۵ در ۱۱ ماه نخست سال گذشته در مشهد

برابر کد تخلف ۲۰۲۲ مبلغ جریمه مغایرت مشخصات فنی خودرو با کارت شناسایی وسیله نقلیه
۵۲۵۰۰ تومان

برابر ماده ۳۰ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی، چنانچه قطعه تغییریافته در خودرو فاقد استاندارد‌های لازم و مقررات فنی باشد، نه‌تن‌ها واحد شماره‌گذاری پلیس راهور خدمات نمی‌دهد بلکه به اوراق کردن خودرو اقدام خواهد شد.

۹۲۶ مورد
تعداد اعمال قانون کد تخلف ۲۰۲۲ در ۱۱ ماه نخست امسال در مشهد

متخصصان گوش و حلق و بینی نیز بر این باورند که آلاینده‌های موجود در هوا می‌تواند ریه و بینی کودکی را که از سان‌روف بیرون آمده است تحریک کند و باعث بروز بیماری‌های حساسیت‌زا، آسم و ... شود.

این در حالی است که قرار گرفتن در معرض باد شدید، احتمال بروز بیماری سینوزیت را افزایش می‌دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->