بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟
سرخط خبرها

ماجرای تصادف فرزند امام جمعه تفرش چه بود؟

  • کد خبر: ۹۸۳۸۳
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۵
  • ۱
ماجرای تصادف فرزند امام جمعه تفرش چه بود؟
کی از نکات عجیب این حادثه مرتبط با راننده خودرو (سمند) مقصر در حادثه بود، راننده‌ای که فقط یازده ساله بود و نه تنها گواهی نامه نداشت، بلکه جایش پشت نیمکت‌های دبستان بود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شاید برای شما هم رخ داده باشد که هنگام رانندگی پدال گاز و ترمز را اشتباهی فشار بدهید یا دیرتر ترمز کنید یا دچار چندین اشتباه دیگر شوید، هرچند این خطا‌ها بیشتر مختص تازه کاران است. اما پنجشنبه گذشته در یکی از جاده‌های استان مرکزی یکی از همین خطا‌های احتمالی منجر به حادثه‌ای دل خراش شد و سه عضو یک خانواده جان خود را از دست دادند. ظاهر این حادثه هم شبیه هزاران حادثه رانندگی در سراسر کشور بود، اما هر چه پیگیری‌ها جلوتر رفت، جزئیات بیشتری از حادثه رسانه‌ای شد که حاشیه‌های زیادی در فضای مجازی به همراه داشت.

یکی از نکات عجیب این حادثه مرتبط با راننده خودرو (سمند) مقصر در حادثه بود، راننده‌ای که فقط یازده ساله بود و نه تنها گواهی نامه نداشت، بلکه جایش پشت نیمکت‌های دبستان بود. نکته بعدی و عجیب‌تر از اولی، مرتبط با هویت همان کودک بود که مشخص شد فرزند یکی از مسئولان شهرستان تفرش از توابع استان مرکزی است. اما داغ‌ترین حاشیه این حادثه حضور شخص مسئول در صندلی شاگردخودرو به همراه دو سرنشین دیگر بود، به نحوی که آن‌ها شاهدان اصلی این سانحه رانندگی بوده اند.

در خودرو مقابل که یک پژو پرشیا بود نیز اعضای خانواده رئیس شورای روستای کهک از توابع همان شهرستان حضور داشتند که در این سانحه شخص رئیس شورا و دو دختر جوانش جان خود را از دست دادند.
به گفته سرهنگ مختار پناهی، رئیس پلیس راه استان قم، بررسی‌ها نشان می‌دهد علت حادثه تجاوز به چپ خودرو سمند بوده است.

۳ روز بعد

با وجود حاشیه‌هایی که این سانحه رانندگی داشت، دیروز خبری در فضای رسانه‌ای کشور منتشر شد که حکایت از عزل مسئول تفرشی داشت و خبرگزاری ایسنا به نقل از حجت الاسلام هادی میرزایی، مسئول شورای سیاست گذاری ائمه جمعه استان مرکزی از عزل مسئول خاطی خبر داد.
این خبر موج دیگری در فضای مجازی به راه انداخت و کاربران زیادی از این اقدام قاطع و بدون تعارف قدردانی کردند.

مقصر حادثه سرپرست کودک است

یک وکیل دادگستری نیز در واکنش به این حادثه در گفت و گویی رسانه‌ای بیان کرد: در حالت کلی پسر ۱۱ ساله طبق قانون نابالغ محسوب شده و به جرمی که مرتکب می‌شود خطای محض گفته می‌شود. تفاوت خطای محض با جرم عمد و شبه عمد این است که در این دو نوع جرم مسئولیت آن با شخص مرتکب است، اما در خطای محض که از سوی کودک صغیر اتفاق افتاده باشد مسئولیت با عاقله فرد مرتکب است که این عاقله شامل پدر و بستگان این شخص می‌شود.

سیدمجتبی حسین پور ادامه داد: اگر سرپرست این کودک در خودرو حضور داشته باشد موضوع را از شمول خطای محض خارج دانسته و آن را شبه عمد قلمداد می‌کنند. یعنی سرپرست این پسر قصوری مرتکب شده که خودرو را در اختیار فرزند صغیرش قرار داده و مسئولیت این حادثه نیز سرپرست کودک است. شرکت بیمه نیز در صورتی که راننده خودرویی که در تصادف مقصر است گواهینامه نداشته باشد خسارت وارده را پرداخت نخواهد کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
غ ف
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۵۵ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۱
0
0
واقعا مایه تاسف است
بهترکه هیچی نگیم واجازه بدیم مغزبفکرفروبره که چراادمی از عقل خویش این نعمت بزرگ خدادی استفاده نکنه واین چراع روشنی بخش رو خاموش کنه وخودرو در ظلمت قراربده.؟
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->