«خط مقاومت» به آنتن شبکه سه بازگشت + زمان پخش بازیگران «جزر و مد» خواستار پاسخ‌گویی پلتفرم استارنت شدند اولین همکاری رضا عطاران و نوید محمدزاده در اثری جدی هزینه تولید فصل اول «جوکر» فاش شد! منیر قیدی، کارگردان سینما: نگاه انسانی به سینما داشته باشیم «در آغوش ایران» فرصتی برای اکران تولیدات سینمایی | نشست صمیمانه فیلم‌سازان جوان مشهدی با منیر قیدی، کارگردان سینما + فیلم بهرام افشاری با نقشی متفاوت به جشنواره فجر می‌رود آمریکا ویزای برنده نوبل ادبیات را لغو کرد کارگردان «الگوریتم»: هدفمان ساخت قصه‌ای صادقانه بود بازگشت قدرتمندانه داستان اسباب‌بازی‌ها | پیکسار هنوز استاد احساس است توقف اجرای نمایش‌های کمدی و غیرکمدی در سالروز شهادت حضرت زهرا (س) (۱۲ و ۱۳ آبان ۱۴۰۴) پرستاره‌ترین فیلم کمدی سینما اکران شد | نگاهی به فیلم «آقای زالو» با بازی مهران مدیری انتشار کتاب «من خبرنگارم» به قلم ارسلان رسولی مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مجریانی که بازیگر شدند بحران نبود استقلال | نگاهی به سریال «محکوم»، ساخته سیامک مردانه تولید اثر؛ از دردسر‌های اداری تا هزینه‌های سرسام‌آور | نگاهی به مشکلات تولید و اجرای تئاتر در مشهد جان ویلیامز موسیقی فیلم جدید استیون اسپیلبرگ را می‌سازد بازگشت «محمدرضا گلزار» به شبکه نمایش خانگی بلیت ۲ میلیون تومانی برای نمایش بهنوش طباطبایی و هوتن شکیبا!
سرخط خبرها

واکنش خانه مطبوعات و رسانه‌های خراسان رضوی به بداخلاقی‌های رسانه‌ای اخیر

  • کد خبر: ۱۰۱۱۹۵
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۱:۲۱
واکنش خانه مطبوعات و رسانه‌های خراسان رضوی به بداخلاقی‌های رسانه‌ای اخیر
طی روز‌های گذشته انتشار گسترده یک فایل صوتی حاوی جملاتی موهن و نازیبا از سوی فردی که خود را فعال مجازی و رسانه معرفی می‌کند، باعث واکنش‌های زیادی از سوی زحمتکش‌ترین اقشار جامعه شهری شده است. خانه مطبوعات خراسان رضوی در واکنش به این سخنان بیانیه‌ای صادر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، طی روز‌های گذشته انتشار گسترده یک فایل صوتی حاوی جملاتی موهن و نازیبا از سوی فردی که خود را فعال مجازی و رسانه معرفی می‌کند، باعث واکنش‌های زیادی از سوی زحمتکش‌ترین اقشار جامعه شهری شده است. خانه مطبوعات و رسانه‌های خراسان رضوی در واکنش به این بداخلاقی‌های رسانه‌ای بیانیه‌ای صادر کرد که در ادامه می‌خوانید:

«یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا إِنْ جَاءَکُمْ فَاسِقٌ بِنَبَإٍ فَتَبَیَّنُوا أَنْ تُصِیبُوا قَوْمًا بِجَهَالَةٍ فَتُصْبِحُوا عَلَىٰ مَا فَعَلْتُمْ نَادِمِینَ» (آیه ششم از سوره حجرات)‌ای مؤمنان، هر گاه فاسقی خبری برای شما آورد تحقیق کنید، مبادا از روی نادانی به قومی رنجی رسانید و سخت از کار خود پشیمان گردید.

طی روز‌های گذشته انتشار گسترده یک فایل صوتی حاوی جملاتی موهن و نازیبا از سوی فردی که خود را فعال مجازی و رسانه معرفی می‌کند، باعث واکنش‌های زیادی از سوی زحمتکش‌ترین اقشار جامعه شهری شده است.

پاکبانان و کارگران و عموم کارمندان شهرداری مشهد و دیگر نقاط کشور از جمله زحمتکش‌ترین اقشار جامعه اند و دستمزد اندکی که بابت کار فراوان شان دریافت می‌کنند، بی تردید از حلال‌ترین پول‌هایی است که در این بلبشوی اقتصادی و انحرافات آن، کسب می‌شود.

اینکه فردی به اسم مطالبه از مدیریت شهری، دستمزد آن‌ها را با هر توجیه و دلیلی نجس بنامد، قابل قبول نیست و خانه مطبوعات و رسانه‌های خراسان رضوی به عنوان نماینده جامعه رسانه‌ای استان آن را بر نمی‌تابد.
همانگونه که خانه مطبوعات و رسانه‌های خراسان رضوی از مطالبه برحق خبرنگاران حمایت کرده و آن را در راستای رسالت مطبوعات و خبرنگاران قلمداد می‌کند، هرگونه توهین، افترا و استفاده از عناوین مجعول و مسموم را تایید نکرده و این قبیل رفتار‌ها و گفتار‌ها را از سوی هرکسی که صادر شود، محکوم می‌کند.

اگر چه ناگفته پیداست که دامن رسانه‌های اصیل مشهد و خراسان رضوی از صدور چنین گفتار و رفتار لغو و ناروا مبراست، در عین حال خانه مطبوعات و رسانه‌های خراسان رضوی خواستار پایان یافتن هرنوع بداخلاقی از سوی اهالی رسانه و متقابلاً پاسخگویی متولیان به شبهات و پرسش‌های خبرنگاران و اهالی با اصالت رسانه‌های شناخته شده است و تاکید دارد که فضای رسانه‌ای موجود که ناشی از انحراف در مطالبات مردم است، زیبنده پایتخت معنوی ایران و دومین قطب رسانه‌ای کشور نیست و چه خوب است که با همکاری رسانه‌ها و مدیران رسانه‌ای سازمان‌های دولتی و نهاد‌های عمومی هرچه سریعتر پایان یابد.

خانه مطبوعات و رسانه‌ها آمادگی دارد در این راستا با برگزاری جلسات نقد و پاسخگویی در جهت رفع سوءتفاهم‌های موجود، گام برداشته و در ایجاد فضای پاک رسانه‌ای نقش خود را ایفا کند.

خانه مطبوعات و رسانه‌های خراسان رضوی

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->