شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شهردار مشهد در کنار افراد دارای معلولیت و توان‌یابان گل و نهال کاشت

  • کد خبر: ۱۰۱۲۹۸
  • ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۴:۲۰
شهردار مشهد در کنار افراد دارای معلولیت و توان‌یابان گل و نهال کاشت
در آستانه استقبال از بهار و همزمان با روز درختکاری، شهردار مشهد با همراهی افراد دارای معلولیت و توان‌یابان شهر در بوستان ملت گل و درخت کاشت.

به گزارش شهرآرانیوز، سید عبدالله ارجائی امروز و همزمان با روز درختکاری در مراسمی که با حضور جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر، معاون خدمات شهری، مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی و افراد دارای معلولیت و توان‌یابان در بوستان ملت برگزارشد، اقدام به کاشت گل و نهال کرد.

شهردار مشهد در این مراسم ضمن کاشت نهال با افراد دارای معلولیت در فضایی صمیمی به گفتگو پرداخت و پای درددل و دغدغه‌های آنان نشست.

همچنین در حاشیه این مراسم جواد شکوری مشاور شهردار مشهد در امور افراد دارای معلولیت، گفت: با توجه به اینکه ۱۰ تا ۱۵ درصد از جمعیت شهر افراد دارای نیاز‌های ویژه هستند، تصمیم گرفته شد تا مراسم روز درختکاری و کاشت گل‌های بهاری توسط جمعی از افراد دارای معلولیت و توان‌یابان به همراه شهردار مشهد و جمعی از مدیران شهری انجام شود.

وی اضافه کرد: هدف اصلی از برگزاری این مراسم تقدیر از افراد دارای نیاز‌های ویژه و مشارکت آنان در کاشت درخت و گل‌های بهاری در بوستان ملت بود.

مشاورشهردار مشهد در امور افراد دارای معلولیت ادامه داد: معتقد هستیم در شهر امام مهربانی‌ها منشاء شادابی، نشاط و مهربانی افراد دارای معلولیت و توان‌یابان هستند که با مشارکت آنان امروزشهر رنگ و بوی بهاری گرفت.

گفتنی است؛ در این مراسم تعدادی درخت و گل توسط شهردار مشهد، اعضای شورای شهر و مدیران شهری در کنار افراد دارای نیاز‌های ویژه در بوستان ملت کاشته شد.

منبع:پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری مشهد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->