پیشرفت ۸۵ درصدی بوستان بانوان طرق مشهد| افتتاح پروژه در شهریورماه ۱۴۰۴ تخفیف ۲۰ درصدی رفع نقص خودرو در مشهد + آدرس تعمیرگاه‌های منتخب درباره کوچه «شهیدان خوراکیان‌۲» در مشهد | رونقی که با ساخت یک بیمارستان خارجی شروع شد سهم بانوان در زیست‌بوم فناوری باید به رسمیت شناخته شود ایستگاه استقبال از زائر منطقه ۷ مشهد، باید قبل از ماه صفر تکمیل شود گلایه‌های مردم از خدمات جمعه بازار خودرو مشهد | منتظر تحویل زمین برای توسعه هستیم هوای کلانشهر مشهد بالاخره سالم شد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) ۱۲۵ کیلومتر بهسازی و روکش آسفالت در محور‌های فرعی و اصلی استان خراسان رضوی به احترام مردم کار کنیم نگاهی به وضعیت مجتمع های میان راهی در  خراسان رضوی | کمین مرگ در جاده‌های بی‌سرپناه آغاز جشنواره تخفیف‌های ویژه ایام ولایت ۱۴۰۴ در ۱۳ فروشگاه منتخب شهرما در مشهد رغبت‌نداشتن سرمایه‌گذاران به سرمایه‌گذاری در صنعت محصولات لبنی | واحد‌های تولید محصولات لبنی خراسان بی‌علاقه به تولید شیر مدارس بسیج تمام ظرفیت‌های شهرداری مشهد در دهه ولایت ۱۴۰۴ | از فضاآرایی تا تقویت حمل‌ونقل عمومی و خدمات ایمنی اجرای اصلاح الگوی کاشت فضای سبز خیابان کوهسنگی در مشهد برنامه پرواز‌های بازگشت زائران حج تمتع خراسان‌‌های رضوی و شمالی به مشهد + جدول زمانی روایتی کوتاه از تاریخ دوچرخه در مشهد به بهانه روز جهانی آن | گشتن با مرکب شیطان در شهر! سرای عزیزاله‌اف، بهشت ارزان‌قیمت‌ها شتاب در تکمیل ایستگاه‌های کلیدی مترو مشهد | قلندرشریف: ایستگاه میدان بسیج در موعد مقرر به بهره‌برداری می‌رسد بهره‌برداری از «ایوان سلام» در پایانه مسافربری مشهد تا شهریور ۱۴۰۴ آرامگاه پیر مشهد | نگاهی به تغییرات مقبره «پیر پالان‌دوز»
سرخط خبرها

کاشت دو هزار قطعه درخت به نام شهدا در مشهد

  • کد خبر: ۱۰۱۲۸۰
  • ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۰
کاشت دو هزار قطعه درخت به نام شهدا در مشهد
عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد گفت: امروز به‌مناسبت ولادت امام حسین (ع) دو هزار قطعه درخت به نام شهدا کاشته شد تا سایه درختان با نام شهدا استوار و صدقه جاری باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه سلیمی در مراسم روز درختکاری که همزمان با سالروز ولادت امام حسین (ع) و گرامی‌داشت مقام پاسداران انقلاب اسلامی ایران برگزار شد، به کاشت بیش از ۳۳۰ هزار اصله درخت و درختچه در سال جاری اشاره و اظهار کرد: امروز به مناسبت ولادت امام حسین (ع) دو هزار قطعه درخت به نام شهدا کاشته شد تا سایه درختان با نام شهدا استوار و صدقه جاری باشد.

وی افزود: پاسداران ما اصل و نهال درخت‌های انقلاب هستند و همانطور که درختان ریشه‌های ما هستند، پاسداران کشور نیز ریشه‌های این کشور هستند.

عضو هیئت رییسه شورای اسلامی شهر مشهد ضمن اشاره به پیام دستور مقام معظم رهبری مبنی بر کاشت درختان مثمر، بیان کرد: پیگیر این موضوع هستیم تا با همکاری معاونت خدمات شهری و آرامستان‌های شهرداری مشهد موضوع وقف سبز را اجرایی کنیم و امیدوارم با همراهی مسئولان و مردم، شهری سبز و کشوری سرسبز داشته باشیم.

کاشت درخت با هدف خوشایندسازی فضای پادگان و افزایش روحیه سربازان

 سرتیپ دوم پاسدار حسن رجب‌زاده، فرمانده لشکر ۵ نصر سپاه پاسداران نیز در این مراسم گفت: امروز در نظام مقدس جمهوری اسلامی خدمت سربازی عبادت است لذا با تاکید مقام رهبری برای خوشایندسازی فضای پادگان و افزایش روحیه سربازان باتوجه به برگزاری کنگره ۱۸ هزار شهید، دو هزار اصله درخت به نام دو هزار شهید کاشته می‌شود.

وی ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و تقارن بهار طبیعت با بهار معنویت، اظهار کرد: در هر کشوری برای رسیدن به پیشرفت و توسعه، امنیت حرف اول را می‌زند و عزیزانی که در این مجموعه خدمت می‌کنند، برای امنیت کشور، جامعه و حفاظت از انقلاب و دستاورد‌های آن است.

وی افزود: امروز در نظام مقدس جمهوری اسلامی خدمت سربازی عبادت است لذا با تاکید مقام رهبری برای خوشایندسازی فضای پادگان و افزایش روحیه آنان باتوجه به برگزاری کنگره ۱۸ هزار شهید، دو هزار اصله درخت به نام دو هزار شهید کاشته می‌شود.

تاکید مقام معظم رهبری بر سنت حسنه درختکاری به صورت عملی و نظری

سید حسین علوی‌مقدم، رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد گفت: حضرت آقا بار‌ها به صورت نظری و عملی در خصوص سنت حسنه درختکاری تاکید کرده‌اند و ان شاء الله بتوانیم در این حوزه قدم‌های موثری برداریم.
وی ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و تقارن بهار طبیعت با بهار معنویت، اظهار کرد: امروز روز بسیار بزرگی برای کشور ما است و ان شاء الله بتوانیم در حوزه‌های مختلف کارگشای شهر خوب امام رضا (ع) باشیم.

وی افزود: حضرت آقا بار‌ها به صورت نظری و عملی در خصوص سنت حسنه درختکاری تاکید کرده‌اند و ان شاء الله بتوانیم در این حوزه قدم‌های موثری برداریم.

رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد بیان کرد: در خصوص سلامت عمومی که اولویت مهم شورای ششم و در راس آن کمیسیون ورزش و جوانان است نیز بنا بر تاکید مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب، اقدامات موثری را انجام می‌دهیم تا به تکالیف خود عمل کرده و تلاش کنیم این دوره جزو بهترین دوره‌های شهر امام رضا (ع) باشد.

مشهد، جلودار اجرای فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر کاشت درختان مثمر

علی نجفی، معاون خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: همه ساله مقام معظم رهبری کاشت درخت را انجام می‌دهند و چند سال است که ایشان بر موضوع کاشت درختان مثمر تاکید دارند و با افتخار اعلام می‌کنم که شهرداری مشهد جلودار اجرای این فرمان رهبری است و در پویش درختکاری بیش از ۷۰ هزار درخت مثمر کاشته است.

وی اظهار کرد: اگر طلا را بدل به طلا کنیم کاری پسندیده و هنرمندانه است، اما اگر خاک را بدل به طلا کنیم، کیمیاگری و ستودنی است.

وی ادامه داد: اگر امروز مجموعه شهرداری‌های کشور و مشهد بنا بر وظیفه ذاتی، عملکردی و قانونی خود فضای سبز احداث می‌کند، کاری هنرمندانه به مثابه تبدیل قطعه طلا به اثر زینتی است، اما اگر خون، آتش و خاک را بدل به سبزی کنند، کیمیاگری است که به نوعی توسط سردار دل‌ها و طلایه‌دار کیمیاگری سردار سلیمانی صورت گرفت.


وی افزود: همه ساله مقام معظم رهبری کاشت درخت را انجام می‌دهند و چند سال است که ایشان بر موضوع کاشت درختان مثمر تاکید دارند و با افتخار اعلام می‌کنم که شهرداری مشهد جلودار اجرای این فرمان رهبری است و در پویش درختکاری بیش از ۷۰ هزار درخت مثمر را کاشته است.

منبع:پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری مشهد 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->