هافبک خارجی جدید پرسپولیس، از فردا در اردوی ترکیه خط‌ونشان مدیرعامل تراکتور برای فدراسیون فوتبال هاراگیری پرسپولیسی‌ها | پرسپولیس، تبرزنی برای شاخه سرخ کورتوا با رئال تا ۲۰۲۷ تمدید کرد تله نیمار پیش پای یامال هزینه بازسازی ورزشگاه سانتیاگو برنابئو به ۱.۳ میلیارد یورو رسید! واکنش رسمی باشگاه تراکتور به جذب مهرداد محمدی اشتباه رسانه‌ای آرسنال، خرید جدید این باشگاه را لو داد استقلال با اندونگ به توافق رسید؟ عضو کادرفنی تیم ملی فوتبال: برای تمام فیفادی‌ها برنامه‌ریزی کرده‌ایم انتخاب رونالدو به عنوان برترین بازیکن تاریخ فوتبال از نگاه نشریه معتبر انگلیسی پیاتزا: بازی با فرانسه دومین فینال ماست | قدرت فرانسه نیاز به معرفی ندارد پیاتزا ۱۴ بازیکن خود برای دیدار با فرانسه را اعلام کرد تاریخ و ساعت بازی ایران و فرانسه در لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ | مسیر سخت ایران برای صعود سامان فلاح در لیست ساپینتو نبود مصدومیت آشورماتوف جدی نیست مذاکرات استقلال و وریا غفوری در بن بست احسان حاج صفی خرید جدید استقلال
سرخط خبرها

ماجرای ورشکستگی علی دایی چیست؟

  • کد خبر: ۱۰۲۴۰۲
  • ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۵
ماجرای ورشکستگی علی دایی چیست؟
انتشار خبر تعطیلی تولیدی پوشاک ورزشی علی دایی واکنش برانگیز شد.

عروجی | شهرآرانیوز؛ امسال برای علی دایی سال عجیبی بود. مدت هاست از فوتبال کناره گرفته و سرگرم کار خودش بود که همان تولید پوشاک ورزشی است. نام دایی امسال با نام یک ماهی سروصدا به پا کرد. امسال یک گروه تحقیقاتی بین المللی به کشف گونه جدید گربه ماهی در حوزه آبریز رودخانه سیمره کرمانشاه موفق شدند، گونه‌ای که به گفته آن‌ها به پاس خدمات اسطوره فوتبال کشورمان در مناطق زلزله زده کرمانشاه نام علی دایی بر آن نهاده شد. همین موضوع باعث شد سیلی از شوخی‌ها به این سمت سرازیر شود و موافقان و مخالفان این نام گذاری تا توانستند به سرو کله همدیگر بزنند. خود دایی البته در گفت وگویی آب پاکی را روی دست همه ریخت و گفت که هیچ مشکلی با این نام گذاری ندارد.

از آن طرف، پارسال هم دو نفر خفت گیر گردنبند او را به سرقت بردند و پلیس تمام توان خودش را گذاشت تا دزد گردنبند او را پیدا کند که همین اتفاق هم افتاد. دی ماه امسال هم کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال برای جلب رضایت از اولیای دم یک قاتل و باقی فعالیت‌های خیرخواهانه اش از او تقدیر کرد. فعالیت‌های اقتصادی و محبوبیت ورزشی علی دایی را از نیکوکاری و کار‌های خیرخواهانه غافل نکرده و در سال ۱۳۸۵ یک هنرستان کاردانش در شهرک گلستان اردبیل با تمامی تجهیزات به نام ابوالفضل دایی (پدرش) ساخت و تحویل آموزش وپرورش ناحیه یک شهر داد.

اما بعد از مدت‌ها او دوباره به سرخط خبر‌ها برگشته، آن هم با تعطیلی تولیدی پوشاکش. او سال‌ها در حوزه پوشاک و تولیدات ورزشی فعالیت می‌کرد که طبق شنیده‌ها در مراسم تجلیل از برترین تولیدکنندگان ورزشی خبر تعطیلی این تولیدکننده داده شد. خبرگزاری «صداوسیما» هم در این باره نوشته است: «شنیده می‌شود بدهی علی دایی به سازمان امور مالیاتی باعث توقف فعالیت وی در تولیدات ورزشی شده است.

این تولیدی در دهه‌های گذشته برای تیم ملی فوتبال ایران، سایپا، صبا باتری و دیگر تیم‌های لیگ برتر البسه ورزشی تولید می‌کرد.» البته منابع دیگر خبری می‌گو ید علی دایی به دلیل ورشکستی به تعطیلی تولیدی اش اقدام کرده است. احتمالا باید موضوع مالیات از هنرمندان و شخصیت‌های مشهور را در این موضوع در نظر گرفت، هرچند نمی‌توان تمام وکمال آن را تأیید یا تکذیب کرد؛ اما تولیدی دایی سال هاست که با تیم‌های مختلف قرارداد دارد و به خوبی توانسته برند دایی و برادرانش را گسترش دهد. در نتیجه موضوع ورشکستگی نمی‌تواند درست باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->