دستگیری سرکرده‌های باند «ساعت‌های طلایی» در مشهد زلزله قوی ترکیه را لرزاند (۵ آبان ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی کارگروه گردوغبار برای شهروندان مشهدی صادر شد (۵ آبان ۱۴۰۴) راز سفید شدن موها چیست؟ آتش‌سوزی در جنگل‌های ارس هزار مسجد مهار شد | نابودی هزار اصله نهال در کلات (۵ آبان ۱۴۰۴) + فیلم تأکید وزارت بهداشت بر ضرورت همکاری همه دستگاه‌ها برای مقابله با پشه «آئدس» و کنترل تب دِنگی زن مفقود شده سبزواری پس از یک هفته در یک چاه ۱۵ متری پیدا شد + فیلم با ۴۰۰۰ قدم پیاده‌روی در هفته، مرگ را از خود دور کنید آیا تخم مرغ باعث بالا رفتن کلسترول خون می‌شود؟ تفاهم اولیه با سرمایه‌گذار ترک برای اجرای طرح قطار مشهد_گلبهار_چناران هشدار پلیس فتا: فریب آگهی‌های استخدام جعلی در دیوار و شیپور را نخورید شینا انصاری: هیچ ملتی از خطر بحران‌های زیست‌محیطی مصون نیست پیشرفت ۸۰ درصدی واکسیناسیون تب برفکی در خراسان رضوی | هیچ موردی از سویه غیربومی در استان مشاهده نشده است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۵ آبان ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر سرمای آخر هفته باشند تربیت بدنی، پروردن روح و جان دانش‌آموزان است آمار مرگ‌های ناشی از مسمومیت با قرص برنج | این استان‌ها بیشترین موارد مسمومیت را دارند آیا گرسنگی طولانی‌مدت می‌تواند به کاهش وزن مؤثرتر کمک کند؟ چه عواملی باعث سقط جنین می‌شود؟ پرستار، ستون فقرات نظام سلامت پرستاران مشهدی در روزی که به نامشان است، از مهم‌ترین دغدغه هایشان می‌گویند | مرهم‌سازان بی‌مرهم مراقب قاتل خاموش خانه‌ها باشید دود قلیان، این گونه ضربان قلب را به هم می‌ریزد مهم‌ترین توصیه‌ها برای پیشگیری از آنفلوانزا زلزله، سیرچ کرمان را لرزاند + جزئیات (۴ آبان ۱۴۰۴) تأکید سازمان بازرسی به نظارت بر اجرای قوانین مربوط به پرستاران خسارتی از زلزله ۴.۴ ریشتری نهاوند گزارش نشده است |حضور تیم‌های ارزیاب در محل حادثه بودجه صندوق بیماران خاص و صعب العلاج کافی نیست ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار بیمار خاص و صعب العلاج نشان‌دار شده‌اند مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد: مشهد با مدیریت مصرف و همراهی مردم، تابستان سخت را پشت سر گذاشت
سرخط خبرها

در هر ساعت دو نفر جان خود را در تصادفات از دست می‌دهند + فیلم

  • کد خبر: ۱۰۲۸۰۲
  • ۲۹ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۲
در هر ساعت دو نفر جان خود را در تصادفات از دست می‌دهند + فیلم
رئیس پلیس راهور ناجا گفت: ۶۷ درصد از رانندگان خودروهای سواری در این روزها تصادف کرده‌اند و ۶۰ درصد تصادفات همچنان در ۳۰ کیلومتری شهرها رخ می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سیدکمال هادیانفر رئیس پلیس راهور ناجا، اظهار کرد: بعد از هشت سال شورای عالی ایمنی حمل‌ونقل با حضور رئیس جمهور برگزار شد و امیدواریم با عنایت دولت سیزدهم بتوانیم کاهش اثربخشی در حوزه تصادفات ایجاد کنیم.

وی افزود: در هر ساعت دو نفر جان خود را در تصادفات رانندگی از دست می‌دهند و به ازای هر نفر در کشور ۲۵ نفر در تصادفات مجروح و یا معلول می‌شوند که از این تعداد ۱۵ درصد آنها افرادی هستند که برای همیشه قطع نخاع می‌شوند.

۹ تا ۱۱ درصد بودجه کشور صرف تصادفات می‌شود

رئیس پلیس راهور ناجا با اشاره به اینکه بر اساس آمار در سال گذشته حدود ۱۷ هزار نفر در تصادفات جاده‌ای جان خود را از دست دادند و بیش از ۳۰۰ هزار نفر مجروح شدند، گفت: هر نفر که در تصادفات جان خود را از دست می‌دهد مبلغی حدود ۵.۳ میلیارد تومان خسارت به کشور وارد می‌کند؛ غالباً ۹ تا ۱۱ درصد بودجه کشور صرف تصادفات می‌شود.

وی تأکید کرد: در سال ۸۵ کشته‌های تصادفات بیش از ۲۵ هزار نفر بود اما با بازنگری قوانین، تولید خودروهای ایمن و فرهنگ‌سازی عمومی توانستیم این سال‌ها به کاهش ۱۰ هزار نفری جانباختگان تصادفات برسیم. امید دارم در طول سال‌های آینده بتوانیم عدد ۱۷ هزار نفر را کاهش دهیم.

باید حدود ۱۵۰۰ جان باخته در تصادفات داشته باشیم نه ۱۷ هزار نفر!

هادیانفر با اشاره به اینکه در شأن جمهوری اسلامی ایران نیست که تعداد جانباختگان حوادث رانندگی این کشور عدد بالایی باشد، تصریح کرد: با در نظر گرفتن شرایط جغرافیایی ایران شاید بتوان گفت عدد قابل قبول برای جانباختگان رانندگی برای کشور چیزی حدود هزار تا هزار و ۵۰۰ نفر است.

وی ادامه داد: چهار روز از تعطیلات نوروزی شروع می‌گذرد و متأسفانه ۱۵۷ نفر جان خود را از دست داده‌اند. بخش عمده این تصادفات به دلیل عدم توجه به جلو و عدم داشتن مهارت در کنترل وسیله نقلیه بوده است.

سهم ۷۶ درصدی رانندگان سواری در تصادفات نوروزی

رئیس پلیس راهور ناجا گفت: ۶۷ درصد از رانندگان خودروهای سواری در این روزها تصادف کرده‌اند و ۶۰ درصد تصادفات همچنان در ۳۰ کیلومتری شهرها رخ می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: در محورهای کوتاه مانند محورهای شمالی اکثر تصادفات جرحی است و در محورهای طولانی مانند تهران- مشهد، تهران-کرمان و یا کرمان- زاهدان اغلب تصادفات فوتی است.

هادیانفر خاطرنشان کرد: بیش از پنج هزار میلیارد تومان برای برطرف کردن نقاط حادثه خیز درنظر گرفته شده است که امیدواریم این عدد محقق شود تا بتوانیم اصلاح نقاط حادثه‌خیز را داشته باشیم.

منبع: جام جم آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->