عجیب و غریب‌ترین سفارش‌ها برای عمل‌های زیبایی پشت پرده تیپ‌های عجیب و آویزهای غریب سر و صورت نوجوانان قتل و سوزاندن جسد پدر به دست دختر شیطان صفت کاهش ۱۰ درصدی مصدومان حوادث ترافیکی در نوروز ۱۴۰۳ جزئیات خدمات درمانی «رایگان» تامین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان اعلام شد پرونده داروی هموفیلی روی میز شورای عالی بیمه زلزله، مرزن آباد مازندران را لرزاند (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) کشف جسد جوان گم شده در بشکه اسید مرگ یک جوان در پی شلیک پلیس +اطلاعیه پلیس واریز وام ۳۰ میلیون تومانی به حساب بازنشستگان کشوری + جزئیات (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) ۶ هزار عدد قرص غیرمجاز از یک واحد صنفی در مشهد کشف شد (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) برخورد مرگبار تریلر با پراید در جاده نیشابور -فریمان (۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) حقوق معوق معلمان خرید خدماتی و حق التدریس در اسرع وقت پرداخت شود پلیس راهور فراجا: تصمیم گرفتیم فرایند صدور گواهینامه موتورسیکلت را تسهیل ببخشیم کشف بیش از ۵۸۰ تن مواد مخدر در سال ۱۴۰۲ | ۷۵ درصد کشفیات مواد مخدر در شرق کشور صورت گرفت محدودیت‌های ترافیکی کنکور سراسری ۱۴۰۳ در مشهد اعلام شد بازداشت ۲۰ نفر از مدعیان فروش سوالات کنکوری توسط پلیس فتا افتتاح ۲۷ مدرسه طی ۶ ماه در منطقه تبادکان مشهد «قلیان اکسیژن» طرح مطالعاتی وزارت بهداشت است | افزایش ۵۰ درصدی مصرف قلیان در ۷ سال بی‌خوابی، خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد
سرخط خبرها

دلایل خالی کردن زانو چیست؟

  • کد خبر: ۱۰۲۸۲۰
  • ۲۹ اسفند ۱۴۰۰ - ۲۳:۰۲
دلایل خالی کردن زانو چیست؟
علت اصلی خالی شدن ناگهانی زانوم چیست؟ آیا این مساله نگران کننده است و نیاز به جراحی دارد؟

به گزارش شهرآرانیوز، خالی کردن زانو یکی از عارضه هایی است که موجب می شود پا به صورت ناگهانی خم شود. دلایل مختلفی موجب این عارضه می شود که از میان آنها می توان به آسیب دیدگی رباط زانو، ناپدید شدن کشکک زانو و ابتلا به آرتریت اشاره کرد. در کنار این دلایل می توان به پارگی مینیسک، سائیدگی غضروف و ضعف عضلات مربوط به زانو نیز اشاره کرد. گاهی آسیب دیدگی زانو مانند خم کردن یا چرخش ناگهانی زانو، تغییر جهت زانو و وارد آمدن ضربه به زانو می تواند تاثیر زیادی در تجربه این عارضه، خالی کردن زانون داشته باشد.

بعد از تشخیص بیماری توسط متخصص انتخاب روش درمانی، به شدت بیماری و میزان حاد بودن یا مزمن بودن علت به وجود آورنده بیماری بستگی دارد. در اغلب موارد اگر درجه آسیب دیدگی بالا نباشد، خالی کردن زانو با کمک روش های طب فیزیکی درمان می شود اما گاهی شدت بیماری آنقدر زیاد و مزمن است که تنها راه درمان جراحی است.

استراحت دادن به زانو، سرما درمانی، استفاده از زانو بند، تجویز مسکن، ورزش درمانی، آموزش حرکت های اصلاحی و ماساژ درمانی از جمله اقدامات درمانی است.

منبع: سیناپرس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->