جوانان افغانستان بربام فوتسال آسیا ایستادند بوستان خطی اسماعیل آباد در آستانه بهره‌برداری | افزایش ۷۲ هزار مترمربعی فضای سبز مشهد تا ماه آینده  شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه بسیج خط۳ مترو مشهد در دهه فجر ۱۴۰۴ + فیلم رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد: نسخه مازوت کم‌گوگرد برای کاهش آلایندگی صنایع و نیروگاه‌ها + فیلم اضافه‌شدن ۳۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) انصاری: نظام ویژه استاندارد خراسان رضوی تدوین می‌شود | اعطای «نشان ملی زائر» از سال ۱۴۰۵ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بهبود ترافیک و توسعه حمل‌ونقل، اولویت شورای ششم است شهردار مشهدمقدس: تقاطع انقلاب اسلامی گره‌گشای ترافیک مناطق جنوبی و مرکزی شهر است + فیلم تکمیل ۱۱ بخش از ۱۲ پروژه ساماندهی تقاطع انقلاب اسلامی مشهد مشهد در وضعیت قرمز آلودگی | امروز نفس‌کشیدن سخت شد! (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مسیر دسترسی بولوار امام‌خمینی(ره) به میدان حافظ در تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی مشهد بازگشایی شد پایان انتظار و نفس تازه در بولوار شهید فخرایی مشهد | ۵ سال خاک و تاریکی به آسفالت و روشنایی رسید ضرورت تأمین منافع مردم مشهد در طرح بلندمرتبه‌سازی شهر بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری حادثه، مستأجر ساختمان‌های ناایمن شهر | گزارش آخرین وضعیت ۶۵۰ ساختمان ناایمن در بافت شهری مشهد بودجه حفظ و مرمت آثار تاریخی خراسان رضوی کمتر از نیازها | مرمت می کنیم اما به اندازه اعتبار یادمان «رستم و رخش» مشهد به دلیل اجرای پروژه چپ‌گرد شاهنامه جمع شد | نصب مجدد مجسمه پس از اتمام پروژه
سرخط خبرها

فرمانده قرارگاه منطقه ای ثامن الائمه(ع)سپاه: آماده نواختن سیلی به گوش جنایتکاران عالم هستیم

  • کد خبر: ۱۰۴۱۶۹
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۶
فرمانده قرارگاه منطقه ای ثامن الائمه(ع)سپاه: آماده نواختن سیلی به گوش جنایتکاران عالم هستیم
فرمانده قرارگاه منطقه‌ای ثامن الائمه (ع) نیروی زمینی سپاه گفت: به مردم اطمینان می‌دهیم که با اتکا به قدرت بی انتهای الهی، در میدان مبارزه حاضر و گوش به فرمان ولی امر مسلمین آماده نواختن سیلی به گوش جنایتکاران عالم هستیم و دشمنان را در هر جایگاهی سرجای خود خواهیم نشاند.

به گزارش شهرآرانیوز، سرتیپ پاسدار سیدحسن مرتضوی روز جمعه در واکنش به جنایت تروریستی در حرم مطهر رضوی با صدور بیانیه ای افزود: بار دیگر تقابل دو جبهه حق و باطل منجر به حادثه ای شد که ریختن خون پاک ۲ تن از شاگردان مکتب امام صادق(ع) در حریم منور رضوی، تاییدی بر خط خوشرنگ پیروزی خون بر شمشیر بود.

فرمانده قرارگاه منطقه‌ای ثامن الائمه (ع) نیروی زمینی سپاه گفت: به مردم اطمینان می‌دهیم که با اتکا به قدرت بی انتهای الهی، در میدان مبارزه حاضر و گوش به فرمان ولی امر مسلمین آماده نواختن سیلی به گوش جنایتکاران عالم هستیم و دشمنان را در هر جایگاهی سرجای خود خواهیم نشاند.

وی ادامه داد: سنی و شیعه هر دو زخم خورده کینه عمیق صهیونیسم جهانی هستند و هر آنچه آنها مقدس می شمرند، لگدمال چکمه های کثیف صهیونیسم جهانی و ایادی آنها و فریب خوردگان می شود. رمضان برای شیعه و سنی مقدس و ماه رحمت و مغفرت و پاکی و درستی است، پس کسی که در ماه رمضان تیغ بر روی مسلمان می کشد، نمی تواند شیعه یا سنی باشد.

فرمانده قرارگاه منطقه ای ثامن الائمه(ع)سپاه افزود: نشان هزیمت و شکست دشمنان اسلام است که هر وقت به استیصال و بیچارگی می رسند، دست به ترور ناجوانمردانه زده و حیوانات وحشی دست آموز خود را رها می کنند تا بدرند و خون بریزند.

سردار مرتضوی گفت: روحانیت عزیز و علمای راستین اسلام نیز همواره علمدار وحدت بوده و هستند.

یک تروریست تکفیری روز سه شنبه ۱۶ فروردین ماه در صحن پیامبر اعظم حرم امام رضا(ع) با چاقو به سه روحانی حمله کرده و آنان را به شدت مجروح کرد.

هر سه روحانی که در این حادثه مورد سوء قصد قرار گرفته بودند از فعالان جهادی و فرهنگی در مناطق حاشیه ای شهر مشهد در منطقه شهرک شهید رجایی (قلعه ساختمان) بودند.

به دنبال این اقدام تروریستی حجت الاسلام محمد اصلانی، که برادر ۲ شهید بود، در همان لحظات اولیه به برادران شهیدش پیوست و حجج اسلام پاکدامن و دارایی پس از انتقال به بیمارستان تحت درمان قرار گرفته و در بخش مراقبت های ویژه بستری شدند که سرانجام حجت الاسلام دارایی نیز دیروز بر اثر جراحات و صدمات وارده به لقای معبود شتافت، اما به گفته پزشکان معالج حال حجت الاسلام پاکدامن رضایتبخش است و به وضعیت نسبتا پایدار رسیده است.

آیین تشییع حجت الاسلام اصلانی دیروز و حجت‌الاسلام‌ دارایی امروز با حضور گسترده اقشار مختلف مردم و مسوولان برگزار شد. پیکر مطهر هر ۲ شهید در صحن جمهوری، در کنار شهدای انفجار تروریستی حرم مطهر رضوی در سال ۷۳ به خاک سپرده شد.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->