دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: تقویت فرهنگ عمومی راهی برای افزایش هم‌بستگی اجتماعی است فرهنگ عمومی، زیربنای سلامت جامعه است درگذشت «کوئینسی جونز» تهیه‌کننده آثار مایکل جکسون در ۹۱ سالگی تسهیلات تبصره ۱۸ وزارت فرهنگ به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ اکران سیار «آسمان غرب» میلیاردی شد «سعیداسلام‌زاده» مدیر روابط عمومی معاونت هنری شد دلیل تعطیلی برنامه «شیوه» شبکه چهار چه بود؟ نگاهی به مجموعه‌داستان «نیمۀ تاریک ماه» هوشنگ گلشیری نگاهی به ذات سیال «فرهنگ عمومی» و آیین‌نامه‌های بدون ضمانت اجرایی صفحه نخست روزنامه‌های کشور - دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳ «دزدان دریایی کارائیب» جدید بدون حضور جانی دپ پیام رئیس انجمن بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان منتشر شد انتشار نسخه مجازی آلبوم عاشقانه «نوازشگر» چرا «سفره ایرانی» کیانوش عیاری پس از ۲۰ سال هنوز اکران نشده است؟ حکایت آبی که صدراعظم نخورد درباره عکاسی تئاتر که پس از ۷ سال به جشنواره رضوان اضافه شد معرفی چند کتاب برای علاقه ­مندان به یادگیری وزن شعر | آراستن طبع موزون
سرخط خبرها

داراییِ مردم

  • کد خبر: ۱۰۴۲۲۷
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۴
داراییِ مردم
درباره شهید حجت الاسلام «محمدصادق دارایی» که روز گذشته بر‌دستان مردم مشهد تشییع و در حرم مطهررضوی به خاک سپرده شد.

سیدمحمدرضا هاشمی | شهرآرانیوز؛ «عاقبت به خیر بشی.» این جمله را از بچگی زیاده شنیده ام و همیشه به معنای آن فکر کرده ام. اینکه عاقبت به خیرشدن چگونه است و دقیقا چه اتفاقی باید بیفتد که ما بتوانیم بگوییم فلانی عاقبت به خیر شد. این روز‌ها که مشهد روی شانه‌های خودش شهید دارد و حرم مطهررضوی میزبان شهید اصلانی و شهید دارایی است، وقتی به سرگذشت این دو مرد نگاه می‌کنم، تازه «عاقبت به خیری» برایم معنا پیدا می‌کند.

وقتی شهید دارایی راه همکار و رفیقش، شهید اصلانی، را رفت، چند ویدئو از حرف‌های او را دیدم که مدام بر یک نکته تأکید می‌کرد؛ «مردم». آن‌ها همه زندگی شان را وقف مردم کرده بودند؛ مردم مناطق محروم شهر، مردمی که باید از آن‌ها دست گیری کرد، مردمی که به حمایت نیاز داشتند و آن‌ها همه زندگی شان را وقف همین مردم کردند.

شهید «محمدصادق دارایی» متولد۱۳۷۵ در یکی از روستا‌های تربت جام بود. این طلبه جوان خدمت به مردم به ویژه ساکنان مناطق محروم شهر را در اولویت کارهایش قرار داده بود. برایش فرقی نداشت که مشهد باشد، سرخس باشد یا تربت جام؛ فقط یک چیز برایش اهمیت داشت، خدمت به خلق خدا به ویژه آن‌ها که به دست گیری نیاز دارند.

به نظر می‌رسد دیگران هم همین عقیده را دارند. اطرافیان، نزدیکان و مردمی که او را دورادور می‌شناختند هم بعد از شهادت او از این گفتند که لیاقت او جز این نبوده است. همسر شهید دارایی پس از شهادت او در دیدار با تولیت آستان قدس گفت: «این شهید بزرگوار هنوز تموم نشده و یک پسری داره که قول می‌دم جوری بزرگش کنم که راه پدرش رو ادامه بده.» حالا حرم دو شهید رمضان دارد؛ شهدایی که فخر این شهر هستند.

مادر شهید دارایی در مراسم تشییع پیکر جوان رشیدش گفت: «از روزی که خدا او را به من داد، دوست داشت همین راه را برود. من افتخار می‌کنم که امروز پسرم این گونه تشییع می‌شود.» شهید دارایی نشان داد که بزرگی و شجاعت به این ربطی ندارد که دهه چند به دنیا آمده باشی؛ او دهه هفتادی بود که حالا یک ایران سوگوار اوست. «سیدابوطالب مظفری»، شاعر نام آشنای افغانستانی، در غزلی که به دو روحانی شهید حرم تقدیم کرده است، می‌گوید:

عمامه ات در هر بهار از خاک خواهد رُست
از خون تو گل‌ می‌دهد این صحن و کاشی‌ها

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->