جاده‌های جنوبی خراسان رضوی بارانی و لغزنده است (۲۹ فروردین ۱۴۰۳) بارش باران در ۱۰ ایستگاه هواشناسی سیستان و بلوچستان رکورد شکست (۲۹ فروردین ۱۴۰۳) زلزله شدید، جنوب ژاپن را لرزاند (۲۹ فروردین ۱۴۰۳) تصویب برنامه جامع مقابله با گرد و غبار برای ۱۱ استان کشور (۲۹ فروردین) آیا از نشانه‌های هک شدن گوشی تلفن همراه خبر دارید؟ دعوا و جنجال بر سر فشار آب، به قتل پیرمرد ۶۰ ساله منجر شد تغییر شغل نیمی از پزشکان عمومی در ایران! وام ازدواج؛ تدبیر قانون برای حمایت از نهاد خانواده محکومیت ۴۹ میلیاردی برای عرضه کننده برنج تقلبی در مشهد افراد ناشناس به کارشناسان اورژانس اهواز حمله کردند (۲۹ فروردین ۱۴۰۳) چگونه عروس هلندی را در هر سنی دستی کنیم؟ + عکس متهم به ۴۰ فقره سرقت در مشهد به دام افتاد (۲۹ فروردین ۱۴۰۳) خراسان رضوی، رتبه دوم چندقلوزایی کشور در سال ۱۴۰۲ نحوه مشاهده و دریافت فیش حقوقی بازنشستگان بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۹ فروردین ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش باران تا یکشنبه هفته آینده در نقاط مختلف کشور (۲۹ فروردین ۱۴۰۳) تعرفه خدمات پزشکی قانونی سال ۱۴۰۳ اعلام شد + جزئیات آیا کبودی بی دلیل بدن خطرناک است؟
سرخط خبرها

سفرنامه منصور ضابطیان به ترکیه با نام «استانبولی» وارد بازار کتاب شد

  • کد خبر: ۱۰۴۸۶۸
  • ۲۵ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۰
سفرنامه منصور ضابطیان به ترکیه با نام «استانبولی» وارد بازار کتاب شد
آخرین کتاب منصور ضابطیان، شرح طول و درازی است از سفر به ترکیه که نامش «استانبولی» است و به تازگی وارد بازار کتاب شده است.

عروجی | شهرآرانیوز؛ اُس اساسش روزنامه نگاری است. ضابطیان را همه قبل از هر چیز با گفتگو‌های مطبوعاتی اش می‌شناسند. او انگار بلد است چطور حرف بکشد و بکشاندش به جا‌هایی که خودش می‎ خواهد و مخاطبش دوست دارد. حالا هم مدت هاست سفرنامه می‌نویسد و نوشته هایش با اقبال مخاطب روبه رو شده است.

خودش می‌گوید می‌خواهد با این کار ما را به رفتن و دور شدن و سفر کردن ترغیب کند. ضابطیان مجموعه سفرنامه هایش را با کتاب «مارک و پلو» شروع کرد که شرح چندین سفر او به شهر‌های مختلف دنیاست. بعد از آن «مارک دو پلو» و «برگ اضافی» از او منتشر شد که آن هم مثل کتاب قبلی اش شامل مجموعه‌ای از گزارش سفرهایش به کشور‌های مختلف است.

بعد از آن تصمیم گرفت هر کتاب را به یک کشور یا دست کم به یک منطقه اختصاص دهد. در نتیجه، انتشار کتاب‌های «سباستین» که سفرنامه کوبا، «چای نعنا» سفرنامه مراکش و کتاب «موآ» سفرنامه اش به ویتنام بود و کتاب «بی زمستان» هم مجموعه‌ای از سفر‌ها به تاجیکستان، آذربایجان و گرجستان بود. آخرین کتابش هم شرح طول و درازی است از سفر به ترکیه که نامش «استانبولی» است و به تازگی وارد بازار کتاب شده است.

جالب‌تر از هر چیز او چندسال پیش در گفتگو با «شهرآرا» گفته بود که از پدرومادری مشهدی در تهران زاده شده است و هنوز هم از تکه کلام‌های مشهدی استفاده می‌کند و هنوز هم خاله و عمه اش در مشهد زندگی می‌کنند. در همان گفتگو به این اشاره کرده بود که نزدیکی‌های حرم از سمت فلکه آب، کوچه‌ای وجود داشته به نام «کوچه ضابطیان ها» که تقریبا همه فک وفامیل آنجا جمع بودند.

گفته بود دوست دارد در یکی از سفرهایش گم شود، چون این گم شدن کلی قصه می‌دهد دستش. از آشنایی با آدم‌ها و چیز‌های غریبه کیف می‌کند. از ناشناخته‌ها کیفور می‌شود. جنس منصور ضابطیانِ «رادیو هفت» طبیعتا با ضابطیانِ سفرنامه هایش متفاوت است؛ اما یک چیز‌هایی را موقع صحبت کردن و گفت وگوکردن با او می‌شود خیلی خوب فهمید. اینکه ضابطیان دوست دارد برنامه‌های آرامی بسازد. حاشیه نرود و سرش توی کار خودش باشد و از سروصدای اضافی بکاهد.

او همان چیزی را دوست دارد که همه به آن می‌گویند «حال خوب کن». برنامه‌هایی پر از نوستالژی با موسیقی‌هایی آرام و تأکید کردن بر گفتگو با آدم‌ها و دقیق دیدن و شنیدن حرف هایشان. سفرنامه هایش هم پر از این آرامش و در عین حال ماجراجویی هاست. پر از جزئیاتی که انگار ساعت‌ها نشسته و آدم‌های دور و برش را کاویده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->