استاندار خراسان رضوی: تشکیل باشگاه حرفه‌ای برای ورزش مشهد اولویت است تلاش مدیریت شهری، تحقق نشاط مؤمنانه برای زائران و مجاوران است ضیافت نور و رنگ و تصویر در جشن بزرگ «نورنما»| آیین افتتاحیه بزرگترین نمایش ویدئومپینگ کشور در مشهد برگزار شد+ویدئو شهردار مشهد مقدس: جشنواره رمضان، فرصتی برای ایجاد شور و نشاط اجتماعی بود پیش بینی ۳۵۰ دستگاه اتوبوس برای جابه‌جایی زائران و مجاوران به مقاصد تفرجگاهی در روز طبیعت شهردار مشهد مقدس: هدف جشنواره نورنما ایجاد حال خوب برای زائران و مجاوران است تقدیر استاندار خراسان رضوی از برگزاری جشنواره نورنما در مشهد جام ورزشی رمضان شاخص‌ترین رویداد ورزشی مشهد است ویدئو| مراسم افتتاحیه نخستین رویداد ملی نورنما و جشن بزرگ عیدانه در عرصه میدان شهدا مشهد در حال برگزاری است ساماندهی بیش از ۱۱۰۰ صندوق هوشمند فطریه در مشهد مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری مشهد خبر داد: بازدید بیش از ۷۰۰۰ نفر از باغ گل‌های مشهد فعالیت ۲۴ ساعته پارکینگ‌های مرکزی مشهد به مناسبت نماز عید فطر آمادگی شهرداری مشهد برای خدمت‌رسانی به شهروندان در روز عید فطر و روز طبیعت رئیس شورای اسلامی مشهد مقدس: تقویت همدلی و نشاط اجتماعی، دستاورد سفره‌های افطاری ساده است مشهد به جمع کلانشهر‌های دارای کراس‌اُور ریلی در جهان پیوست | اتصال خطوط قطار شهری در مشهد با ایجاد ایستگاه ویژه سه‌راهی جشنواره آیین و رسوم خراسان؛ پیوند تاریخ و فرهنگ سرویس‌دهی ویژه ناوگان اتوبوسرانی مشهد در روز طبیعت اسکان موقت و اضطراری بیش از ۷۲ هزار نفر در مشهد تا ۹ فروردین ۱۴۰۴ شهردار مشهد مقدس: فرد حیوان‌آزار از کار تعلیق شد برپایی بیش از ۶هزار سفره افطاری ساده در ماه مبارک رمضان در مشهد
سرخط خبرها

۳ روز بدون مرگ‌ومیر کرونایی در مشهد

  • کد خبر: ۱۰۵۸۸۴
  • ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۵
۳ روز بدون مرگ‌ومیر کرونایی در مشهد
رئیس کمیته اطلاع‌رسانی مدیریت کرونا در دانشگاه علوم‌پزشکی: تعداد بیماران کرونایی خراسان رضوی در ۱۰ روز گذشته ۳۶ درصد کاهش یافته است.

امیررضا وثوقی | شهرآرانیوز؛ با فروکش کردن وضعیت شیوع بیماری کرونا در کشور و البته در شهر مشهد، خوشبختانه شاهدیم تعداد فوتی‌های کرونایی به حداقل رسیده است و اکنون با کنترل نسبی این بیماری و بنا به گفته رئیس کمیته رسانه و اطلاع رسانی مدیریت کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ادامه روند کاهش تعدادمبتلایان به کرونا در خراسان رضوی، سه روز پیاپی، تا روز شنبه هیچ فوتی کرونایی‌ای در شهر مشهد نداشته ایم.

در کنار این آمار امیدوارکننده در ثبت فوتی‌های کرونایی در مشهد، وضعیت بیماران بستری مبتلا به کرونا و بهبود یافته از این بیماری در روز‌های گذشته نیز نسبت به ماه‌های اخیر مثبت بوده است. در همین راستا محمد پهلوان در تشریح آمار و ارقام مبتلایان به کرونا در استان با بیان اینکه تعداد بیماران سرپایی و بستری مبتلا به کرونای استان خراسان رضوی، در ۱۰ روز گذشته ۳۶ درصد کاهش یافته است، افزود: با تداوم همکاری مردم در رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و اجتناب از حضور در دورهمی‌ها به طور حتم روند کاهشی تعداد بیماران مبتلا و بستری ادامه خواهد داشت.

وی بیان کرد: ۲۷۷ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان بستری هستند که از این تعداد ۲۱۷ بیمار در مراکز درمانی دانشگاه علو م پزشکی مشهد قرار دارند.

رئیس کمیته رسانه و اطلاع رسانی کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد تعداد بیماران بدحال مبتلا به کرونای بستری در بخش‌های مراقبت ویژه استان را ۸۴ نفر و سهم دانشگاه علوم پزشکی مشهد را ۶۵ نفر اعلام کرد و افزود: در یک روز گذشته ۵۲۲ بیمار مبتلا یا مشکوک به کرونا به مراکز خدمات جامع سلامت ۱۶ ساعته و اورژانس بیمارستان‌ها مراجعه و خدمات را به صورت سرپایی دریافت کرده اند.

ثبت بالاترین آمار بهبودی در مشهد

همچنین رئیس اداره آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: آمار بهبودی بستری شدگان موج ششم بیماری کرونا در مناطق زیر پوشش این دانشگاه ۹۴ درصد است که این عدد بالاترین آمار بهبودی‌ها در شش دوره اوج گیری کروناست.

مریم سالاری ادامه داد: ششمین موج بیماری کووید ۱۹، ۵۶ روز به طول انجامید که این عدد در موج پنجم بیماری۷۴ روز و در طولانی‌ترین زمان یعنی موج چهارم بیماری ۹۶ روز بود.

واکسیناسیون منافاتی با روزه داری ندارد

مسئول سامانه ۱۹۱ پاسخگویی به سؤالات کرونایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه کارشناسان این سامانه روزانه به ۲۵۰ تماس مردمی پاسخ می‌دهند، گفت: بخش مهمی از سؤالات مردم در زمینه زمان مناسب تزریق واکسن در ماه مبارک رمضان و منافات آن با روزه داری است.

زهرا اباصلتی اظهار کرد: واکسیناسیون کرونا در روز‌های این ماه مبارک در دو نوبت صبح و پس از افطار انجام می‌شود، واکسیناسیون منافاتی با روزه داری ندارد و موجب ابطال روزه نمی‌شود، پس اگر کسی در نوبت صبح قصد دریافت واکسن داشت منعی ندارد، اما اگر کسی احساس ضعف دارد بهتر است این کار را پس از افطار انجام دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->