توزیع پزشک در کشور عادلانه نیست | ضرورت رسیدگی به وضعیت روحی‌روانی کادر درمان پرونده نفقه‌های ۴ میلیاردی پس از ۱۰ سال مختومه شد درباره اختلال روانی چشم‌چرانی و مشکلاتش | یک بیماری حاد چشمی! گزارش یک بیماری مسری در ایران | سرخک دوباره برگشت نگهداری حیوانات خانگی زمینه آلرژی و آسم را فراهم می‌کند  نحوه محاسبه نمره سوابق تحصیلی در آزمون سراسری ۱۴۰۴ مشخص شد حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان لشکری چه زمانی واریز می‌شود؟ | افزایش همسان‌سازی اعمال می‌شود این دو راهکار، رشد کودک را تضمین می‌کند برگزاری آزمون استخدامی بزرگ وزارت آموزش و پرورش در خرداد ۱۴۰۴ پیگیری متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی توسط دیوان محاسبات کشور مجموع ارزی که صرف دارو و تجهیزات می‌شود، تنها ۳.۵ میلیارد دلار است | آیا گره کور دارو با انکار باز می‌شود؟ بازنگری در تعداد دانشجویان علوم پزشکی، متناسب با نیازهای کشور چرا برخی از زنان نمی‌توانند وزن کم کنند؟ ابتلای ۱۴ نفر به وبا در سال ۱۴۰۳ شورای عالی فضای مجازی: حجم حملات سایبری به کشور ۸ برابر شده است | افشای اطلاعات بانک سپه هک نبود، سرقت بود ۱۹۹ زندانی افغان به کشورشان منتقل شدند رئیس سازمان ثبت احوال کشور: تغییرات در کارت ملی هوشمند نیازمند مجوز قانونی است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای سرد تا فردا اجرای طرح جدید برای تحویل کودکان بی‌سرپرست به خانواده‌ها عبور امواج بارشی از کشور طی سه‌شنبه (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) این جریمه‌ها شوخی است! | ضرورت افزایش مبلغ جریمه‌های رانندگی برای کاهش تصادفات مرگ‌بار جاده‌ای آلرژی فصلی در کدام مزاج بیشتر بروز می‌کند؟ دام پلیس مشهد برای مجرم سابقه‌دار | سارق ۳ ثانیه‌ای ۳ سوته دستگیر شد آیا کبد چرب قابل درمان است؟ این محصولات خوراکی غیرمجاز را نخرید (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) لزوم تسریع در متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی حقوق فروردین‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی واریز شد جزئیات طرح «امنیت غذایی کودکان» در سال ۱۴۰۴ تمرینات ورزشی آخر شب موجب بدخوابی می‌شود توضیحاتی در خصوص متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) ۳فوتی و یک مصدوم در تصادف خونین در محور نیشابور- سبزوار (۲۹ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آیا زوجین پس از مدتی شبیه به هم می‌شوند؟

  • کد خبر: ۱۰۵۹۶۵
  • ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۸
آیا زوجین پس از مدتی شبیه به هم می‌شوند؟
همه ما در طول روز با افراد متعددی در خانه، محیط کار و جامعه سر و کار داریم و در این میان شاید تصور این موضوع دشوار باشد که این تعامل همراه با انتقال صد‌ها هزار باکتری و موجودات میکروسکوپی است که عمدتا به افراد نزدیک منتقل می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، تحقیقات زیادی وجود دارد که نشان می‌دهد زوج‌ها پس از چندین سال زندگی مشترک شبیه هم می‌شوند. آیا موضوع فوق به این دلیل است که آن‌ها از ابتدا شبیه به هم بوده و تعمدا شروع به شبیه شدن به یکدیگر کرده اند یا این که زوج‌ها به مرور زمان شبیه‌تر می‌شوند؟ در این میان محققان معتقدند شاید موضوع فوق به دلیل رژیم‌های مشترک، سبک زندگی، رفتار، یا عوامل دیگر است.

برای کشف این موضوع، تیمی از محققان دانشگاه استنفورد در ایالات متحده پایگاه داده‌ای از تصاویر ۵۱۷ زوج را که بلافاصله پس از ازدواج و سپس چند دهه بعد گرفته شده بودند، جمع آوری کردند.

آن‌ها با استفاده از نرم افزار تشخیص چهره پیشرفته و قضات انسانی نشان دادند که اگرچه زوج‌ها پس از مدت زیادی زندگی مشترک تمایل دارند شبیه هم به نظر برسند، اما در طول زمان بیشتر شبیه هم نمی‌شوند. به گزارش سیناپرس، به عبارت دیگر، این مطالعه از این ادعا پشتیبانی می‌کند که ما تمایل داریم شرکای مشابه خود را انتخاب کنیم.

محققان در این رابطه می‌نویسند: این  موضوع ظاهرا با سایر ویژگی‌ها مانند علایق، شخصیت، هوش، نگرش ها، ارزش‌ها و سطح رفاه که شباهت اولیه را نشان می‌دهند ارتباط دارد.

در این میان نکته بسیار مهمی که باید به آن توجه داشت، ساختار میکروبیم پوست و روده انسان و انتقال آن به اطرافیان است. در حقیقت زمانی که شما چند سال با فرد دیگری زندگی می‌کنید، اگرچه ممکن است از نظر ظاهری شبیه هم نباشید، اما در طول سال‌ها میکروبیوم پوست شما به شکل یکسانی رشد می‌کند.

بر اساس مطالعه‌ای که چند سال پیش انجام شده و در مجله mSystems منتشر شد، دانشمندان تصمیم گرفتند، میکروبیوم‌های پوستی زوج‌های را تجزیه و تحلیل کنند. محققان در پی انجام این پژوهش دریافتند که زندگی مشترک به طور قابل توجهی بر جوامع میکروبی روی پوست افراد خانواده تأثیر می‌گذارد.

برای انجام این مطالعه، محققان نمونه‌هایی را از مکان‌های متعدد روی بدن داوطلبان، از جمله پلک‌های بالایی، حفره‌های بیرونی بینی، بخش‌های داخلی بینی، زیر بغل، بالا تنه، پشت، ناف و کف دست جمع آوری کردند.

تأثیر زندگی مشترک بر جامعه میکروبی زوجین به قدری قوی بود که الگوریتم‌های رایانه‌ای توانستند زوج‌های مختلف را با دقت ۸۶ درصد بر اساس میکروبیوم‌های پوستشان شناسایی کنند. نکته جالب توجه این است که ناحیه‌ای از بدن که در آن زوج‌ها از نظر میکروبی شبیه‌تر بودند، پا‌ها بود. البته باید توجه داشت که این موضوع اصلاً تعجب آور نیست، زیرا بسیاری از ما با پای برهنه در خانه‌های خود قدم می‌زنیم.

اگرچه این زوج‌ها شباهت‌های قابل توجهی در میکروبیوم پوست نشان دادند، اما برخی از نواحی از بدن وجود داشت که جنسیت داوطلب بیشتر از زندگی مشترک آن‌ها اهمیت داشت. برای مثال، دانشمندان دریافتند که جوامع میکروبی که در قسمت داخلی ران رشد می‌کنند، در بین افراد همجنس بیولوژیکی مشابه‌تر از شرکای زندگی است.

در خاتمه گفتنی است طی این تحقیقات مشخص شد که الگوریتم‌های رایانه‌ای می‌توانند تنها با تجزیه و تحلیل نمونه‌های داخلی ران، بین مردان و زنان با دقت ۱۰۰ درصد تفاوت قائل شوند.  

منبع: سیناپرس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->