عملیات اجرایی ساخت خطوط قطار شهری مشهد ادامه دارد سرپرست اداره کل امور مالی و ذیحساب شهرداری مشهدمقدس منصوب شد توسعه فضا‌های ویژه بانوان در منطقه ۷ شهرداری مشهد| پارک ۵.۵ هکتاری «طرق» تا یک ماه دیگر افتتاح می‌شود + فیلم سخنگوی وزارت امور خارجه: به همسایگان هشدار می‌دهیم مراقب سوءاستفاده دشمن باشند رئیس شورای عالی استان‌ها: برخی دستگاه‌های اجرایی نقش شورا‌ها را کم‌رنگ می‌کنند | مجمع شهرداران کلانشهر‌ها می‌تواند به جامعه شورایی کشور کمک کند عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری و شورای شهر نقش حمایتی ورزش را بر عهده دارند | خانه‌های ورزش در نقاط مختلف مشهد راه‌اندازی می‌شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه فضا‌های ورزشی، گامی مهم برای نشاط و سلامت جامعه است قدیمی ترین خانه تاریخی مشهد کجاست؟ نگاهی به زندگی میرزا ابراهیم رضوی، واقف بزرگ سادات رضوی که در کوهسنگی مدفون است شهردار مشهد مقدس: کُشتی مشهد باید جایگاه واقعی‌اش را پیدا کند | از ۲۲ پروژه کلان‌ ورزشی در مشهد بهره‌برداری می‌شود + فیلم برپایی ۷۰ ایستگاه صلواتی و موکب خدمت‌رسان در مسیر بارگاه منور رضوی خریداران غیر بومی خانه در مشهد شانس بیشتری دارند فضاسازی مسیر جاماندگان اربعین از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی کیفیت هوای مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اولویت‌های خراسان رضوی در مسیر پیگیری کمیسیون اصل ۹۰ | فراهم سازی زیرساخت‌های مسیر زیارت برای زائران پیاده دهه آخر ماه صفر عملکرد موفق نیرو‌های خدمات شهری مشهد در نجف اشرف |  کاهش چشمگیر زباله با برنامه‌ریزی دقیق + فیلم آئین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید کاظمی در مشهد فردا (پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) قدردانی حجت‌الاسلام ماندگاری از خدمات خالصانه پاکبانان مشهدی در نجف اشرف| خدمت به زائران، خود نوعی زیارت است+ فیلم قرعه کشی طرح فروش ایران خودرو در مرداد ۱۴۰۴ برگزار شد + تعداد متقاضیان
سرخط خبرها

همه چیز درباره رویداد بین‌المللی ماه امت در مشهد

  • کد خبر: ۱۰۶۳۸۰
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۱
همه چیز درباره رویداد بین‌المللی ماه امت در مشهد
نخستین رویداد بین‌المللی ماه امت با اجرای گروه سرود لبنان، قوالی پاکستان و مناقب خوانی افغانستان از امشب به مدت ده شب در گلشهر مشهد آغاز می‌شود.

سید محمدرضا هاشمی | شهرآرانیوز؛ یوسف اسماعیل‌زاده، معاون فرهنگی سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد در گفت‌وگو با شهرآرانیوز درباره مخاطبان رویداد بین‌المللی «رمضان، ماه امت» گفت: یک دسته از مخاطبان این برنامه ساکنان گلشهر هستند که در واقع میزبان این برنامه و از مهاجران افغانستانی هستند. خوشبختانه در فضای گلشهر خبر برگزاری این مراسم پیچیده و تقاضای زیادی برای حضور در این برنامه وجود دارد. ماه امت یک رویداد جدید برای مخاطبان این پهنه شهری است، این برنامه از امشب ساعت 9 شب آغاز می‌شود و ۲ساعت و نیم طول می‌کشد.

وی ادامه داد: خوشبختانه وضعیت فروش بلیط خوب است و ما پیش بینی می‌کنیم که از شب سوم این آمار افزایش یابد و همه سالن فروخته شود. وضعیت فروش اینترنتی راضی کننده است و تاکنون و در حالی که هنوز این برنامه آغاز نشده، استقبال مخاطبان از دیگر نقاط شهر مشهد هم خوب بوده و پس از شبهای قدر ما هر روز در میزان مخاطب افزایش ۳۰درصدی داشته‌ایم.

اسماعیل‌زاده تصریح کرد: با توجه به اینکه قرار است این برنامه در حاشیه شهر برگزار شود، نیازمند اطلاع رسانی بیشتر در این باره هستیم. البته با شروع برنامه و انتشار اخبار و تصاویر آن در فضای مجازی احتمالا ما برای شب‌های آینده ظرفیت‌مان تکمیل باشد.

معاون فرهنگی سازمان فرهنگی شهرداری مشهد ادامه داد: در حاشیه این مراسم نمایشگاه غذا و لباس افغانستانی‌ در نظر گرفته شده است. در محل برنامه ۱۰غرفه غذای افغانستانی ایجاد کرده‌ایم و همچنین چند غرفه صنایع دستی و محصولات فرهنگی کشور افغانستان در آنجا پیش بینی شده است.

وی تاکید کرد: سه گروه بین المللی از افغانستان پاکستان و لبنان برای اجرا به این برنامه دعوت شده‌اند که هرسه گروه در کشور خودشان گروه‌های معتبری هستند و طرفداران زیادی دارند و موسیقی‌هایی که برای اجرا انتخاب شده همه حماسی است.

اسماعیل‌زاده خاطرنشان کرد: ما در تلاش هستیم با انتشار آثار گروه‌هایی که در این برنامه اجرا دارند، مخاطبان را با سبک کارها آشنا کنیم تا باعث ایجاد انگیزه برای حضور همشهریان عزیز به این مراسم شود. مخاطبان ایرانی با آثاری که گروه افغانستانی اجرا می کنند، خاطره مشترکی دارند.

گفتنی است که نخستین رویداد بین‌المللی «رمضان، ماه امت» هفتم الی هفدهم اردیبهشت ماه در سالن شهدای مدافع حرم واقع در آوینی (گلشهر) ۵۷ برگزار می‌شود. شهروندان برای حضور در این رویداد می‌توانند عدد ۸ را به ۱۰۰۰۱۰۸ پیامک کنند یا در سامانه ثبت‌نام کنند. هزینه ثبت‌نام برای بلیت عادی پنج هزار تومان و بلیت ویژه ۲۵هزار تومان است‌. در این رویداد فرهنگی قرار است که گروه‌های قوالی پاکستان، منقبت‌خوانی افغانستان و یک گروه لبنانی در کنار گروه‌های خراسانی برنامه اجرا کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->