آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پاکبان بی‌گناه مشهدی قربانی شد

  • کد خبر: ۱۰۶۷۳۱
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۷
  • ۱
پاکبان بی‌گناه مشهدی قربانی شد
درگیری مسلحانه بین افرادی که از قبل با یکدیگر اختلاف داشتند، منجر به قتل پاکبان بی گناه محله شد.

به گزارش شهرآرانیوز، این حادثه وحشتناک، ساعت ۸:۴۰ پنج شنبه گذشته در شهرک مهرگان مشهد هنگامی رخ داد که پاکبان ۴۵ ساله‌ای مشغول نظافت و انجام امور خدماتی در خیابان شهید کشمیری ۶۲ بود. در همین هنگام ناگهان صدای شلیک گلوله‌های متعدد از دو طرف خیابان سکوت صبحگاهی را شکست و هیاهوی عجیبی به راه افتاد. پاکبان مذکور که وحشت زده و هراسان به اطراف می‌نگریست، تا علت شلیک‌ها را متوجه شود در یک لحظه هدف اصابت چند گلوله قرار گرفت و خون آلود نقش بر زمین شد.

اهالی محل، بلافاصله از خانه هایشان بیرون دویدند و با مشاهده این صحنه هولناک، با پلیس و نیرو‌های امدادی تماس گرفتند.
طولی نکشید که امدادگران اورژانس از راه رسیدند و پیکر نیمه جان پاکبان را به بیمارستان امدادی شهید هاشمی نژاد انتقال دادند، اما معاینات پزشکی نشان داد که عیسی جلایریان (پاکبان مجروح) بر اثر عوارض ناشی از اصابت گلوله‌های جنگی به قتل رسیده است.

این گونه بود که گروهی از کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان با دستور قاضی ویژه قتل عمد، عازم محل وقوع جنایت شدند و به تحقیق در این باره پرداختند.
ابتدا فرضیه‌های متفاوتی درباره چگونگی قتل پاکبان ۴۵ ساله مطرح شد، اما ساعتی بعد با انجام بررسی‌های گسترده درباره سوابق اجتماعی و اخلاقی این پاکبان تلاشگر، همه آن فرضیه‌ها رنگ باخت و در نهایت، ادامه تحقیقات با راهنمایی‌های قاضی دکتر صادق صفری به سوی خصومت‌های شخصی کشیده شد که احتمال می‌رفت پاکبان مذکور قربانی کینه‌های دیگران شده باشد.

همچنین در جست وجو‌های کارآگاهان در محل وقوع جنایت، تعدادی پوکه گلوله به دست آمد که بنا به نظر کارشناسان، از اسلحه‌های کلت و کلاشینکف شلیک شده بود. کشف این پوکه ها، به فرضیه نزاع مسلحانه گانگستری قوت بخشید و بدین ترتیب تحقیقات کارآگاهان در این باره متمرکز شد. ادامه بررسی‌ها بیانگر آن بود که چند نفر به دلیل اختلافات و کینه‌های قبلی از دو سوی خیابان به سمت یکدیگر شلیک کرده اند که در این میان گلوله‌ها به پیکر پاکبانی اصابت کر ده است که بی خبر از همه جا مشغول نظافت شهر بود.
با به دست آمدن این اطلاعات تلاش گسترده کارآگاهان برای ردیابی مهاجمان مسلح با دستورات محرمانه قضایی آغاز شده است. در همین حال ادامه تحقیقات درباره قربانی بی گناه این نزاع گانگستری نشان داد که عیسی جلایریان دارای همسر و چهار فرزند است که از ۱۷ سال قبل به استخدام شهرداری درآمده و از اول فروردین نیز برای ادامه خدمت به بولوار شهید کشمیری منتقل شده بود.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
قوچانی
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۴۸ - ۱۴۰۱/۰۲/۱۱
0
0
مگرداشتن اسلحه جرم نیست چراباسهل انگاری درقانون جرم های خطرناک اتفاق میافتد چراافرادی که سابقه ی درگیری دارند ازادانه درشهر می گردند
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->