شهردار مشهد مقدس: آماده گسترش همکاری‌های شهری با هرات هستیم والی هرات از قطار شهری مشهد بازدید کرد + عکس درباره «ذوالفقار مهندس» اولین نقشه‌کش ایرانی که در ۱۲۸۴ قمری یک نقشه از شهر مشهد کشیده است تأکید عضو شورای شهر مشهد بر ضرورت تصمیم‌سازی مؤثر شورا برای حل مسائل تربیتی و کاهش آسیب‌های اجتماعی رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر مشهد: پویانمایی می‌تواند در خدمت فرهنگ رضوی قرار گیرد و مشهد را به قطب تربیتی کشور تبدیل کند آغاز مرحله دوم آزمون استخدامی آتش‌نشانی از اول مرداد ۱۴۰۴ + جزئیات جوی‌های دردسرساز محله صابر مشهد، مطالبه‌ای قدیمی، وعده‌ای تازه آخرین اخبار از توافق آتش‌بس در سویداء سوریه تأمین پایدار آب فضای سبز در شرق مشهد با بهره‌برداری از خط انتقال کشف‌رود  تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس
سرخط خبرها

پاکبان بی‌گناه مشهدی قربانی شد

  • کد خبر: ۱۰۶۷۳۱
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۷
  • ۱
پاکبان بی‌گناه مشهدی قربانی شد
درگیری مسلحانه بین افرادی که از قبل با یکدیگر اختلاف داشتند، منجر به قتل پاکبان بی گناه محله شد.

به گزارش شهرآرانیوز، این حادثه وحشتناک، ساعت ۸:۴۰ پنج شنبه گذشته در شهرک مهرگان مشهد هنگامی رخ داد که پاکبان ۴۵ ساله‌ای مشغول نظافت و انجام امور خدماتی در خیابان شهید کشمیری ۶۲ بود. در همین هنگام ناگهان صدای شلیک گلوله‌های متعدد از دو طرف خیابان سکوت صبحگاهی را شکست و هیاهوی عجیبی به راه افتاد. پاکبان مذکور که وحشت زده و هراسان به اطراف می‌نگریست، تا علت شلیک‌ها را متوجه شود در یک لحظه هدف اصابت چند گلوله قرار گرفت و خون آلود نقش بر زمین شد.

اهالی محل، بلافاصله از خانه هایشان بیرون دویدند و با مشاهده این صحنه هولناک، با پلیس و نیرو‌های امدادی تماس گرفتند.
طولی نکشید که امدادگران اورژانس از راه رسیدند و پیکر نیمه جان پاکبان را به بیمارستان امدادی شهید هاشمی نژاد انتقال دادند، اما معاینات پزشکی نشان داد که عیسی جلایریان (پاکبان مجروح) بر اثر عوارض ناشی از اصابت گلوله‌های جنگی به قتل رسیده است.

این گونه بود که گروهی از کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان با دستور قاضی ویژه قتل عمد، عازم محل وقوع جنایت شدند و به تحقیق در این باره پرداختند.
ابتدا فرضیه‌های متفاوتی درباره چگونگی قتل پاکبان ۴۵ ساله مطرح شد، اما ساعتی بعد با انجام بررسی‌های گسترده درباره سوابق اجتماعی و اخلاقی این پاکبان تلاشگر، همه آن فرضیه‌ها رنگ باخت و در نهایت، ادامه تحقیقات با راهنمایی‌های قاضی دکتر صادق صفری به سوی خصومت‌های شخصی کشیده شد که احتمال می‌رفت پاکبان مذکور قربانی کینه‌های دیگران شده باشد.

همچنین در جست وجو‌های کارآگاهان در محل وقوع جنایت، تعدادی پوکه گلوله به دست آمد که بنا به نظر کارشناسان، از اسلحه‌های کلت و کلاشینکف شلیک شده بود. کشف این پوکه ها، به فرضیه نزاع مسلحانه گانگستری قوت بخشید و بدین ترتیب تحقیقات کارآگاهان در این باره متمرکز شد. ادامه بررسی‌ها بیانگر آن بود که چند نفر به دلیل اختلافات و کینه‌های قبلی از دو سوی خیابان به سمت یکدیگر شلیک کرده اند که در این میان گلوله‌ها به پیکر پاکبانی اصابت کر ده است که بی خبر از همه جا مشغول نظافت شهر بود.
با به دست آمدن این اطلاعات تلاش گسترده کارآگاهان برای ردیابی مهاجمان مسلح با دستورات محرمانه قضایی آغاز شده است. در همین حال ادامه تحقیقات درباره قربانی بی گناه این نزاع گانگستری نشان داد که عیسی جلایریان دارای همسر و چهار فرزند است که از ۱۷ سال قبل به استخدام شهرداری درآمده و از اول فروردین نیز برای ادامه خدمت به بولوار شهید کشمیری منتقل شده بود.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
قوچانی
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۴۸ - ۱۴۰۱/۰۲/۱۱
0
0
مگرداشتن اسلحه جرم نیست چراباسهل انگاری درقانون جرم های خطرناک اتفاق میافتد چراافرادی که سابقه ی درگیری دارند ازادانه درشهر می گردند
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->