آیت‌الله علم‌الهدی در بازدید از ایستگاه مترو باب‌الجواد(ع): قطارشهری مشهد، مصداق عینی خدمت به مردم است رئیس‌جمهور: گسترش روابط همه‌جانبه با آفریقا را در دستورکار دولت قرار می‌دهیم ابراز هم‌دردی مقامات کشور‌های منطقه با مردم و دولت ایران، درپی وقوع حادثه در اسکله شهید رجایی بندرعباس تأکید عارف بر درمان هرچه سریع‌تر مصدومان حادثه انفجار در بندر رجایی | ائتلاف جنوبِ جهانی، ائتلافی برای طراحی نظمی نو وزیر کشور از مهار ۸۰ درصدی حریق بندر شهید رجایی خبر داد ۱۵ خبرنگار فلسطینی در سه‌ماهه نخست ۲۰۲۵ به شهادت رسیدند ارتش یمن مجدداً پایگاه نظامی در جنوب فلسطین اشغالی را هدف قرار داد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) سالاری: تاکنون درخشش قابل‌قبولی را از تیم مذاکره‌کننده ایرانی شاهد بوده‌ایم نمایندگان حماس قاهره را ترک کردند وزیر دفاع پاکستان: ما آغازگر جنگ با هند نخواهیم بود قالیباف: مجلس گزارشی دقیق درباره حادثه انفجار بندر شهید رجایی به مردم ارائه می‌دهد تلاش هواپیمای ایلوشین سپاه برای اطفای حریق در بندر شهید رجایی سخنگوی دولت از کنترل شرایط در بندر شهید رجایی خبر داد شعاری که دارد به صاحبانش برمی‌گردد مجروح شدن ۸ غیرنظامی در پی حملات آمریکا به یک منطقه مسکونی در پایتخت یمن (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) شهباز شریف از اعلام آمادگی ایران برای کمک به تنش‌زدایی میان پاکستان و هند استقبال کرد پیام تسلیت و همدردی امیر قطر با رئیس جمهور در پی انفجار بندر شهید رجایی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیانیه وزارت خارجه عربستان: آماده کمک به برادران ایرانی هستیم پزشکیان: صلح و اعتماد، گم‌شده‌های امروز بشر هستند قتل نمازگزاری در فرانسه با ده‌ها ضربه چاقو واکنش ترامپ به حملات اخیر روسیه به کی‌یف یمن به ۲ هدف راهبردی در یافا و عسقلان و ناو‌های آمریکایی حمله پهپادی کرد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) با تحلیل شرایط، احساسی عمل نکنیم توضیحات عراقچی در پایان دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا+ فیلم زمان و مکان دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا مشخص شد دور سوم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا به پایان رسید (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه امدادرسانی برای حادثه انفجار بندر شهید رجایی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستور رئیس جمهور پزشکیان برای بررسی وضعیت و علل حادثه بندر شهید رجایی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۲ ناوشکن ایرانی به‌زودی آب‌اندازی می‌شوند

  • کد خبر: ۱۰۶۷۸۴
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۹
۲ ناوشکن ایرانی به‌زودی آب‌اندازی می‌شوند
فرمانده نیروی دریایی ارتش از آب‌اندازی ناوشکن‌های زاگرس و دماوند ٢ خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر دریادار شهرام ایرانی در برنامه تلویزیونی صف اول گفت: این دو ناوشکن در یک مراسم رسمی و با یک همزمانی خاص به بدنه عملیاتی نیروی دریایی ارتش ملحق خواهند شد. علت آن این است که حتماً باید آزمایش های کامل آن‌ها انجام شده و اطلاعات فنی جمع آوری شده آن‌ها به بخش فنی و صنعتی نیروی دریایی ارتش منتقل شده و طبق آخرین لبه های فناوری به روز رسانی شوند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: علت چنین کاری این است اگر روزی که در صحنه دریا حضور پیدا خواهند کرد توانمندی آن ها به گونه‌ای باشد که بالاترین سطح فناوری را در اختیار همرزمان من در نیروی دریایی ارتش قرار بدهند و بتوانیم مانند همیشه با قدرت در دریا حضور پیدا کنیم.

دریادار ایرانی ادامه داد: ما هم در ناوگان جنوب و هم در ناوگان شمال علاوه بر اینکه الحاق داریم فرآیند‌های ساخت شناور‌های مختلف را در دستور کار داریم. امروز وارد حوزه ساخت ناوشکن‌های سنگین خواهیم شد، مطالعات آن به اتمام رسیده و وارد مرحله صنعتی خواهد شد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش افزود : این روند در حوزه‌های سطح و زیر سطح ادامه دارد. امروز محتاج کسی نیستیم تا آنچه نیاز داریم را از دیگران تامین کنیم. بلکه هر چه نیاز در داخل کشورمان وجود دارد.

دریادار ایرانی افزود: زیردریایی‌ها و ناوشکن‌های چندمنظوره در دنیا به عنوان نماد توان صنعتی کشورها هستند. اگر آمریکایی‌ها نسبت به آن واکنش نشان می‌دهند به این علت است که نظام جمهوری اسلامی ایران به فناوری طراحی و ساخت ناوشکن و زیردریایی دسترسی پیدا کرده و قادر است در حوزه دریا فعالیت داشته باشد.

امیر دریادار ایرانی درباره برنامه‌های نیروی دریایی ارتش برای اجرای رزمایش‌های مشترک در آینده اظهار داشت: دیپلماسی دفاعی و دریایی در حوزه‌های عملکردی ما قرار دارد و باورمان این است که امنیت منطقه باید به دست کشور‌های منطقه تامین شود. چراکه کشور‌های منطقه بهتر و بیشتر زبان یکدیگر را متوجه شده و دغدغه‌های یکسان دارند.

دریادار ایرانی ادامه داد: نیروی دریایی ارتش در همه تمرینات مرکب که برگزار می‌شود، حضوری موثر خواهد داشت. این حضور موثر بدین معناست که حتما یکی از ناوشکن‌ها و ناوگروه‌های ما بنابر تعریفی که در قالب آن رزمایش وجود دارد، حضور پیدا می‌کند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه این نیرو سال گذشته در دو رویداد بزرگ حضور داشت، یادآور شد: یکی از این رویدادها، رزمایش سه جانبه مرکب دریایی با حضور نیرو‌های دریایی روسیه و چین بود. در این رزمایش، ناوشکن‌های دنا، سهند و جماران در تمرینات حضور داشتند و هر سه فرماندهی تمرینات را عهده دار بودند.

دریادار ایرانی افزود: دیگر رزمایشی که نیروی دریایی ارتش در آن حضور داشت، کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۲ به میزبانی هندوستان بود. البته چنین تمرین مشترکی را به میزبانی نیروی دریایی راهبردی ارتش در دستور کار داریم و در حال انجام هماهنگی‌های برگزاری آن هستیم.

امیر دریادار ایرانی گفت: نیروی دریایی ارتش با بقیه نیرو‌ها تفاوت‌هایی دارد و آن نحوه و سطح برگزاری رزمایش هاست. ما رزمایش‌هایی داریم که به صورت داخلی و با اشتراک نیرو‌های چهارگانه ارتش و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برگزار می‌شود. به جز این رزمایش ها، رزمایش‌های مرکب نیز داریم که با حضور سایر کشور‌ها و یا حضور ما در کشور‌های دیگر برگزار می‌شود.

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: ما برای برگزاری رزمایش‌ها دو تقویم داریم. یکی از آن‌ها مختص برگزاری رزمایش‌های داخلی با محوریت آزمایش و ارزیابی تسلیحات و تجهیزات داخلی در صحنه عمل است که از سوی دشمن رصد می‌شود. اما در رزمایش‌هایی که به صورت مرکب با سایر کشور‌ها انجام می‌دهیم، تسلیحات راهبردی ما به میدان نیامده و حداکثر در حد توپخانه ظاهر می‌شویم.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->