گلکسی S25 اولترا در تست مقاومت چگونه عمل می‌کند؟ + فیلم رفع اختلال ارتباط مشترکین همراه اول در برخی نقاط شرق کشور (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) هک کاربران واتس‌اپ تأیید شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) نگاهی به دستاوردهای تعاونی دانش‌بنیان انگاره فیزیک توس | دانش ایرانی؛ از زمین تا آسمان برنامه لیزر‌های فضایی ترامپ برای نابودی سلاح‌های هسته‌ای چیست؟ اعتراف ایلان ماسک به کاستی خودروهای تسلا در رانندگی تمام‌خودکار تأییدیه سازمان غذا و داروی آمریکا برای مُسکنی جدید فورزا هورایزن ۵ چه زمانی برای پلی استیشن ۵ منتشر می‌شود؟ خرید جدیدترین گوشی اپل، آیفون 16 از فروشگاه اسنپ یک شرکت انگلیسی اولین تماس تصویری ماهواره‌ای جهان را برقرار کرد تا چندماه دیگر سرویس روبوتاکسی تسلا در آستین تگزاس راه‌اندازی می‌شود دانش بنیان‌ها شهربازی هوشمند می‌سازند پژمان‌فر: بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها در راه است چرا زن‌ها کمتر از مردان از هوش مصنوعی ChatGP استفاده می‌کنند؟ چه چیزی ناگهان هوش مصنوعی چینی «دیپ‌سیک» را محبوب کرد؟ OpenAI: هوش مصنوعی چینی DeepSeek از مدل‌های رقبایش کپی کرده است واکنش مدیرعامل OpenAI به هوش مصنوعی چینی DeepSeek محدودیت ترافیکی در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع) | ترافیک پرحجم در میدان انقلاب اسلامی و کوشش مشهد (۹ بهمن ۱۴۰۳) وزارت ارتباطات از وقوع اختلال در شبکه اینترنت کشور خبر داد (۸ بهمن۱۴۰۳) بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت عید مبعث + روش فعالسازی
سرخط خبرها

اپلیکیشنی برای تشخیص افسردگی طراحی شد

  • کد خبر: ۱۰۷۱۶۸
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۹
اپلیکیشنی برای تشخیص افسردگی طراحی شد
پژوهشگران دانشگاه تهران موفق به طراحی اپلیکیشنی شدند که با استفاده از داده‌های تلفن همراه می‌توان به تشخیص و انتخاب درست روند درمان در بیماران افسرده کمک کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا کاظمی، محقق پژوهشکده فناوری‌های همگرای دانشگاه تهران درباره کاربرد این اپلیکیشن گفت: تلفن‌های هوشمند می‌توانند اطلاعات زیادی از عادت‌ها و رفتارهای ما به دست دهند. در این دستگاه‌های کوچک جیبی، ترکیب ایده‌آلی از حسگرها، توان پردازشی و رابط کاربری به صورت یکجا گرد آمده است که با ثبت اطلاعاتی از بیمار می‌تواند به روند درمان بیمار کمک کند.

مجری سامانه "Digital Phenotyping" افزود: از طرفی روش‌های بالینی برای رهگیری بیماران معمولاً پرهزینه، متکی به خود اظهاری بیمار و در شرایط آزمایشگاهی هستند که استفاده از این اپلیکیشن علاوه بر سهولت، در کاهش هزینه بیماران نیز مؤثر است.

دکتر کاظمی درباره موارد مشابه این اپلیکیشن، گفت: این اپلیکیشن مشابه داخلی ندارد و در مقایسه با مشابه خارجی عملکردی برابر دارد.

پژوهشگر پسادکترای برق و کامپیوتر دانشگاه تهران افزود: این سامانه به کلینیک‌های درمانی این امکان را می‌دهد که با بیمار از طریق تلفن هوشمند تعامل داشته باشند. در صورت لزوم کلینیک می‌تواند مواردی را از طریق اعلام تلفن هوشمند به بیمار یادآوری کند و یا پرسش‌نامه‌ای برای بیمار ارسال کند. پاسخ بیمار به پرسش‌نامه‌ها ثبت می‌شود و پس از پردازش در گزارش‌ها قابل مشاهده است که میزان هر نوع فعالیت و ارتباط آن با روند بهبود بیمار در قالب یک گزارش به صورت روزانه و هفتگی در اختیار پزشک معالج و بیمار قرار خواهد گرفت و در روند معالجه به‌کار خواهد رفت.

وی افزود: همچنین این سامانه امکان رهگیری روند درمان را با محاسبه میزان فعالیت و دیگر داده‌های تلفن همراه ارزیابی می‌کند. همچنین علاوه بر داده‌های حسگرها، پرسش‌نامه‌ها و روش‌های خود اظهاری نیز از طریق تلفن هوشمند در این سامانه به کار گرفته می‌شود.

منبع: آخرین خبر 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->