تاریخ و ساعت بازی ایران و فرانسه در لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ | مسیر سخت ایران برای صعود سامان فلاح در لیست ساپینتو نبود مصدومیت آشورماتوف جدی نیست مذاکرات استقلال و وریا غفوری در بن بست احسان حاج صفی خرید جدید استقلال خواب منچستریونایتد در روز‌های جولان مدعیان انگلیسی مجتبی جباری؛ فیلسوف مستقل در فوتبال ایران نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و چین(۲۶ تیر ۱۴۰۴)| بردیم، به راحتی آب خوردن فرصت‌طلبی ازبک‌ها از شرایط فوتبال ایران چند بازیکن پرسپولیس در خطر جدایی اجباری مشکل دریبل‌زن‌ها در پرسپولیسِ هاشمیان پرسپولیس منتظر پیشنهاد تراکتور | لطفاً دفاع راست بدهید فرماندار مشهد: شاهد روندی از رونق در حوزه ورزش در روستا‌ها هستیم پخش زنده بازی والیبال ایران و لهستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اندونگ در آستانه بازگشت به استقلال | توافق برای عقد قرارداد ۲ساله ویدئو | سلام نظامی ملی‌پوشان فوتبال بانوان هنگام پخش سرود ایران پیش از بازی با لبنان ساپینتو به مدیران استقلال: محمدی به تمرینات بازگردد جمله زشت جباری علیه پیشکسوتان استقلال توافق بی‌تاثیر پرسپولیس و تراکتور | محرومیت بیرانوند قطعی است
سرخط خبرها

۳۰ اردیبهشت، زمان اعلام رای استراماچونی و استقلال

  • کد خبر: ۱۰۷۵۴۶
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۰
۳۰ اردیبهشت، زمان اعلام رای استراماچونی و استقلال
رای پرونده شکایت آندره استراماچونی از باشگاه استقلال به زودی اعلام خواهد شد و این باشگاه باید مطالبات باقی مانده مربی سابق ایتالیایی خود را پرداخت کند.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، حامد افضلی معاون بین‌الملل باشگاه استقلال درباره پرونده بازیکنان و مربیان خارجی با این باشگاه توضیحات جدیدی داده که جالب توجه است. افضلی ابتدا درباره پرونده پادووانی توضیحاتی ارائه کرده است: «طبق آخرین مکاتبات ما با فیفا، رای پادوانی ۱۳ خرداد صادر می‌شود. افضلی تاریخ اعلام حکم پرونده استراماچونی را ۳۰ اردیبهشت اعلام کرد.» معاون امور بین الملل استقلال درباره پرونده میلیچ نیز این توضیح را داد: «این پرونده برخلاف دو پرونده قبلی در CAS نیست و در فیفا جریان دارد و الان منتظر رای فیفا هستیم.» افضلی درباره طلب کورتریک بلژیک از باشگاه استقلال، نیز می‌گوید: «آخرین قسط طلب این باشگاه در خصوص انتقال محمد نادری هم پرداخت شد و پرونده او بسته شده است.» تکلیف پرونده سلمانی و باشگاه پورتومیننزه چه شد؟ توضیحات افضلی درباره این موضوع نیز شنیدنی است: «قسط نهایی طلب این باشگاه از استقلال جهت انتقال جعفر سلمانی هم پرداخت شده و مشکلی از این بابت وجود ندارد.»

نکته: درباره پرونده آندره استراماچونی باید به این موضوع نیز اشاره داشت که باشگاه استقلال سود حاصل از انتقال مهدی قایدی را برای پرداخت به مربی سابق ایتالیایی خود ذخیره نگه داشته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->