شهردار مشهد مقدس خبر داد: بهره‌برداری از ایستگاه بسیج خط۳ مترو مشهد در دهه فجر ۱۴۰۴ رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خبر داد: نسخه مازوت کم‌گوگرد برای کاهش آلایندگی صنایع و نیروگاه‌ها + فیلم اضافه‌شدن ۳۰۰ اتوبوس جدید به ناوگان حمل‌ونقل عمومی مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) انصاری: نظام ویژه استاندارد خراسان رضوی تدوین می‌شود | اعطای «نشان ملی زائر» از سال ۱۴۰۵ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: بهبود ترافیک و توسعه حمل‌ونقل، اولویت شورای ششم است شهردار مشهدمقدس: تقاطع انقلاب اسلامی گره‌گشای ترافیک مناطق جنوبی و مرکزی شهر است + فیلم تکمیل ۱۱ بخش از ۱۲ پروژه ساماندهی تقاطع انقلاب اسلامی مشهد مشهد در وضعیت قرمز آلودگی | امروز نفس‌کشیدن سخت شد! (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مسیر دسترسی بولوار امام‌خمینی(ره) به میدان حافظ در تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی مشهد بازگشایی شد پایان انتظار و نفس تازه در بولوار شهید فخرایی مشهد | ۵ سال خاک و تاریکی به آسفالت و روشنایی رسید ضرورت تأمین منافع مردم مشهد در طرح بلندمرتبه‌سازی شهر بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری حادثه، مستأجر ساختمان‌های ناایمن شهر | گزارش آخرین وضعیت ۶۵۰ ساختمان ناایمن در بافت شهری مشهد بودجه حفظ و مرمت آثار تاریخی خراسان رضوی کمتر از نیازها | مرمت می کنیم اما به اندازه اعتبار یادمان «رستم و رخش» مشهد به دلیل اجرای پروژه چپ‌گرد شاهنامه جمع شد | نصب مجدد مجسمه پس از اتمام پروژه آلودگی شدید هوای مشهد طی روزهای آینده هم ادامه دارد | هوای امروز شهر، ناسالم برای همه شهروندان (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) ضرورت توسعه فضا‌های شهری ویژه بانوان در مشهد مقدس
سرخط خبرها

جای خالی مرکز حمایت از پسران آسیب‌دیده در مشهد

  • کد خبر: ۱۰۷۵۸۷
  • ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۵
جای خالی مرکز حمایت از پسران آسیب‌دیده در مشهد
سرپرست تنها مرکز حمایت از دختران و زنان در معرض آسیب مشهد گفت: جای خالی چنین مرکزی برای گروه پسران نیز احساس می‌شود.

لاله سادات کوثری | شهرآرانیوز؛ سرپرست تنها مرکز حمایت از دختران و زنان در معرض آسیب مشهد از کاهش میانگین سنی دختران در معرض آسیب در مشهد خبر داد و گفت: بر اساس نتایج تحلیل‌ها، این عدد در شش ماهه دوم پارسال به دوازده سال رسیده است.

معصومه مهران‌فر در گفتگو با خبرنگار ما افزود: این مرکز درمجموع می‌تواند حدود نود پرونده فعال داشته باشد و دختران در معرض آسیب پس از ترخیص از مراکز سلامت به ما معرفی می‌شوند.

وی با بیان اینکه میانگین سنی پذیرش دختران در این مرکز از ۱۲ تا ۳۵ سال است، ادامه داد: دخترانی که به این مرکز معرفی می‌شوند، طی سه دوره زمانی زیرنظر قرار می‌گیرند. دوره اول شش‌ماهه تعریف شده است. پس از آن نیز دو دوره سه‌ماهه برای فرد تمدید می‌شود.

سرپرست تنها مرکز حمایت از دختران و زنان در معرض آسیب مشهد اظهار کرد: فرد با پایان دوره شش‌ماهه ترخیص می‌شود، اما همچنان می‌تواند از خدمات مشاوره و مشاوره‌های تلفنی ۲۴ ساعته تا پنج‌سال به‌صورت رایگان استفاده کند.

مهران‌فر با اشاره به اینکه در شش ماه دوم پارسال حدود نود نفر از دختران آسیب‌دیده مشهد در این مرکز پرونده تشکیل دادند، بیان کرد: دختر آسیب‌داده به فردی اطلاق می‌شود که در وهله اول به‌نوعی از نظر روحی، جسمی و جنسی آسیب دیده باشد یا درگیر معضل فرار از خانواده است یا در خانواده طلاق حضور دارد. طیف عمده مراجعان ما دخترانی هستند که پدر و مادرشان از هم جدا شده‌اند.

سرپرست تنها مرکز حمایت از دختران و زنان در معرض آسیب مشهد با بیان اینکه جای خالی چنین مرکزی برای گروه پسران نیز احساس می‌شود، ادامه داد: خدمات ارائه‌شده این مرکز به مددجو شامل انواع مشاوره ازجمله مشاوره خانواده، مشاوره حقوقی و روان‌پزشکی است.

وی با بیان اینکه همه خدمات مرکز برای مددجو رایگان است، گفت: در استان فقط یک مرکز با این عنوان در مشهد وجود دارد. این مرکز سه سال پیش آغازبه‌کار کرد، اما با الگوبرداری از مرکز مشهد، دیگر شهر‌های بزرگ کشور نیز چنین مرکزی را راه‌اندازی کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->