جدول لیگ برتر ایران در پایان هفته نهم (۹ آبان ۱۴۰۴) | صدر کماکان آبی ماند رابطه شکراب پیروانی با اوسمار رفیق درویش در سکوت به دنبال مدیرعاملی پرسپولیس آمار ضعیف اسکوچیچ مقابل پرسپولیس جریان مافیایی برای دور کردن سیدجلال از پرسپولیس رقم عجیب قرارداد گل‌محمدی با فولاد پشت پرده جدایی امیری از پرسپولیس نتیجه بازی استقلال و آلومینیوم اراک در لیگ برتر(۹ آبان ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| بی رقیب در صدر ویدئو| خلاصه بازی استقلال و آلومینیوم اراک(۹ آبان ۱۴۰۴) ترکیب استقلال برابر آلومینیوم مشخص شد (۹ آبان ۱۴۰۴) | ساپینتو دست به ترکیب برنده نزد آمار فاجعه‌بار تراکتور مقابل پرسپولیس | تنها یک برد در ۶ سال! پخش زنده بازی استقلال و آلومینیوم اراک (۹ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین منچستریونایتد در مسیر مدعی شدن چرا تیم‌های شهرستانی در تهران تمرین می‌کنند؟| لگدمال هویت! خیز حسین‌زاده برای کسب دومین کفش طلای فوتبال ایران نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

لحظه شماری گل محمدی برای بازگشت ترابی و امیری به ترکیب پرسپولیس

  • کد خبر: ۱۰۷۷۷۷
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۱
لحظه شماری گل محمدی برای بازگشت ترابی و امیری به ترکیب پرسپولیس
درحالی که پرسپولیس از وجود امید عالیشاه در بازی با ذوب آهن محروم است، اما مهدی ترابی می‌تواند دوباره به ترکیب این تیم بازگردد. وحیدی امیری نیز دروضعیت بازگشت به ترکیب قرار گرفته است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، با محرومیت مهدی ترابی از بازی با پیکان و البته در نظر گرفتن تداوم غیبت وحید امیری در ترکیب سرخ‌ها، عنصر خلاقیت و تعیین کنندگی در تیم یحیی به حداقل ممکن برسد، اما باز این امید وجود داشت که با حضور عالیشاه بخشی از این خلأ پر شود که همین‌گونه هم شد. عالیشاه پاس گل اول را مقابل پیکان داد، اما اخراجش دوباره پرسپولیس را در معرض آزمون بزرگی قرار داد و تیم یحیی بدون عنصر خلاق نزدیک به ۷۰ دقیقه مشغول مدیریت نتیجه و برتری‌اش شد.

پرسپولیس برای بازی با ذوب‌آهن دوباره عالیشاه را از دست داده است، اما همچنان امیدوار است که مهدی ترابی را دوباره در ترکیب ببیند و البته احتمال حضور وحید امیری در لیست تیم هم وجود دارد. نکته اینجاست که حتی با بازگشت ترابی به ترکیب احتمالاً یحیی همچنان از دو مهاجم نوک در تیمش استفاده خواهد کرد و احتمال استفاده از پاکدل در کنار تمیروف زیاد است مگر آنکه یحیی بالاخره قید مهاجم ازبک را زده و از عبدی کنار پاکدل استفاده کند.

در چنین شرایطی احتمالاً ترابی تنها تغییر ترکیب اصلی پرسپولیس نسبت به بازی قبل خواهد بود و مهم‌ترین عنصر تیم برای بازی خلاقانه و رسیدن به گل خواهد بود. در عین حال اگر پرسپولیس با دفاع سه نفره در فولادشهر بازی کند و آقایی و رضاییان به خط میانی اضافه شوند، از بین ترابی یا پهلوان یکی باید بیرون بنشیند چرا که مرکز زمین با حضور اسدی و سرلک آرایش داده می‌شود و یکی از این دو نفر باید جلوی آن‌ها بازی کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->