بررسی قیمت امروز دینار عراق و افغانی افغانستان در مشهد (۳۰ مهر ۱۴۰۴) ۶۰ لیتر سهمیه بنزین آبان‌ماه امشب شارژ می‌شود (۳۰ مهرماه ۱۴۰۴) قیمت طلای جهانی امروز (۳۰ مهرماه ۱۴۰۴) | اونس جهانی از عرش به فرش آمد بیشترین نیروی کار در کدام کشور‌ها قرار دارند؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۳۰ مهر ۱۴۰۴) | فلفل دلمه را چند بخریم؟ قیمت خرید تضمینی گندم اعلام شد چالش‌های صادرات در خراسان رضوی؛ از حمل‌ونقل تا ارز چندنرخی فرزین: شرکت‌های تحت تملک بانک‌ها اقساطی فروخته می‌شوند حقوق مهرماه ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری و فولاد پرداخت شد ریزش ۱۰۲ دلاری اونس جهانی در یک روز پیش‌بینی بورس چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴ پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴ اشتغال بیش از ۳۰ هزار نفر در صنعت چاپ خراسان رضوی | ۷۰ درصد اقتصاد استان برپایه صنایع غذایی است صدور ویزای کار برای اتباع افغانستانی از مهر ۱۴۰۴ آغاز شد آخرین وضعیت تشکیل مرکز جذب سرمایه‌های خارجی در خانه تاریخی «ملک» مشهد پیش‌بینی افزایش سطح کشت کلزا تا ۳۲۰۰ هکتار در خراسان رضوی صدور مجوز واردات ۱۲۰ هزار تن برنج برای تنظیم بازار در خراسان رضوی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۲۹ مهر ۱۴۰۴) | اثر افزایش قیمت محصولات ایران خودرو در بازار آزاد نمایان شد هشدار به زعفران‌کاران | مراقب بازی دلالان باشید! کشاورزان همچنان منتظر تعیین قیمت رسمی گندم بررسی قیمت گوشت گوساله و گوسفند در مشهد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) | ران گوسفندی چند؟ ثبت نام ۲ خودروی وارداتی آغاز شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) + جزئیات پایان متعادل بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۹ مهر ۱۴۰۴) سایپا باز هم محصولاتش را گران می‌کند پشت پرده بسته‌بندی‌های جعلی در بازار لوازم یدکی | قطعاتی که شب چینی‌اند و صبح کُره‌ای!  میزگرد شهرآرا درباره موانع و فرصت های صادرات در خراسان رضوی | چرخ‌های صادرات، آخرین امید حرکت اقتصاد قیمت دینار عراق در بازار آزاد مشهد اعلام شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

یارانه حامل‌های انرژی شامل مدارس نیست

  • کد خبر: ۱۰۸۲۴
  • ۱۳ آذر ۱۳۹۸ - ۲۱:۰۸
یارانه حامل‌های انرژی شامل مدارس نیست
معاون پشتیبانی و توسعه اداره کل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی گفت: اگرچه اعلام شده مدارسی که در مصرف انرژی صرفه‌جویی کنند، مشمول یارانه خواهند شد، اما به دلیل قدیمی بودن کنتور‌ها هیچ کدام مشمول یارانه حامل‎های انرژی نمی‎شوند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علی ابری اول امروز در جلسه هم‌اندیشی مدیران مدارس مقاطع تحصیلی کاشمر عنوان کرد: کمبودها و نقص‌ها آن‌قدر زیاد هستند که نمی‎دانیم از کجا بگوییم، به رغم اینکه در سال 96 برای حامل‎های انرژی در مدارس کشور 350 میلیارد تومان اعتبار از وزارتخانه آموزش و پرورش تخصیص یافت ولی این میزان سال گذشته به 100 میلیارد تومان کاهش یافت و اعلام شد اگر مدرسه‎ای صرفه‌جویی را رعایت نکند باید تمام قبض را پرداخت نماید.

وی ادامه داد: عملا این تصمیم به ویژه در مدارسی که کنتورهایشان قدیمی و برای زمانی هستند که جمعیت دانش‌آموزی بسیار کمتر بود، دست نیافتنی است؛ اکنون وضعیت به گونه‎ای شده که مدارس هیچ کدام مشمول یارانه‎ها نمی‎شوند و تا ریال آخر قبوض را باید پرداخت کنند، به همین دلیل فقط می‎توانند با رایزنی قبوض حامل‎های انرژی را تقسیط کنند.

معاون پشتیبانی و توسعه اداره کل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی تصریح کرد: اگرچه هزینه‎های جاری آموزش و پرورش در سال‌های 91 و 92 بالغ بر 32 میلیارد تومان بوده اما اکنون این میزان به 7 میلیارد تومان کاهش یافته است، نه اینکه پولی داریم و خرج نمی‎کنیم بلکه پولی برای هزینه کردن نیست.

ابری اول افزود: در حال حاضر فرزندان خلاقیت ندارند، شغل‌آفرین نیستند و متکی به یک حقوق، شغل دولتی و یا ثروت مختصر والدین هستند به همین دلیل دولت باید ثروت و دارایی خود را بفروشد، به این افراد یارانه بدهد و کشور را اداره کند.

معاون پشتیبانی و توسعه اداره کل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی اظهار کرد: بدون شک آموزش مبتنی بر محفوظات عقیم است و امروزه دیگر جواب نمی‌دهد، متاسفانه هنوز سند تحول بنیادین در برخی مدارس با سند منزل یکی گرفته می‏‌شود، وقتی برخی مدیران اهمیت این سند را نمی‎دانند، چگونه می‎توانند سند تحول را اجرایی کنند.

وی گفت: متاسفانه نفرات اول کنکور و المپیادها تا مشکلی برایشان در جامعه به وجود می‎آید منزوی شده و می‎خواهند از کشور مهاجرت کنند، این افراد معنی مقاومت و میهن دوستی را نمی‎دانند و توجهی به شعائر دینی ندارد.

ابری اول مطرح کرد: اینکه همکارانمان دغدغه تامین بنزین برای رفت و آمد داشته و از ابتدایی‎ترین وسایل و امکانات آموزشی محروم باشند، برای ما جای شرمندگی دارد اما برای رفع این مشکلات چه کنیم.

وی عنوان کرد: لایحه رتبه‌بندی معلمان انجام و از اول مهرماه برای آنان محاسبه و اعمال می‌شود، اگرچه زمزمه‌هایی مطرح است که این لایحه رتبه‌بندی به افراد غیر از مدرسه  تعلق نمی‌گیرد، اما راهکاری اندیشیده شده تا ماده 68 قانون مدیریت خدمات کشوری برای نیروهای شاغل اداری اعمال شود و حقوقشان نیز افزایش یابد.

30 پروژه عمرانی نیمه‌تمام در کاشمر

مدیر آموزش‌وپرورش کاشمر در ادامه این مراسم گفت: به رغم فعالیت‌های عمرانی که در راستای بهسازی، نوسازی و احداث فضاهای آموزشی در سایه مشارکت و همراهی خیرین و افراد نیکوکار انجام شده در حال حاضر 30 پروژه عمرانی نیمه‌تمام در کاشمر وجود دارد که برای تکمیل و بهره‌برداری از تعداد زیادی از این پروژه‌ها تفاهم‌نامه منعقد شده است.

علی طاهریان افزود: تنها در دو سال اخیر حدود 20 میلیارد تومان در راستای احداث، توسعه و بهسازی فضاهای آموزشی هزینه شده است، همچنین بخش عمده‌ای از هزینه‌های عمرانی انجام‌شده با مشارکت خیران و نیکوکاران تأمین‌شده، به‌طوری‌که از ابتدای مهرماه نیز تاکنون تفاهم‌نامه اجرای پنج پروژه در کاشمر به امضا رسیده است.

وی با بیان این که کمبودها در آموزش‌وپرورش زیاد است، گفت: آموزش‌وپرورش از گذشته مورد بی‌مهری و بی‌توجهی قرار داشته و دغدغه اول مسؤولان نبوده است.

طاهریان اظهار کرد: میانگین عمر خدمتی در کاشمر 24 سال است، از سویی با بازنشسته شدن 428 نفر در دو سال گذشته و نیز بازنشسته شدن 250 نفر دیگر در سال جاری در حوزه‌های خدماتی، نیروی آموزشی، پرورشی و مدیریتی با مشکلات زیادی دست‌وپنجه نرم می‎کنیم. با توجه به مهاجرپذیر بودن کاشمر جمعیت دانش‌آموزی روبه افزایش است و از این حیث با کمبود فضای آموزشی مواجه هستیم.

وی گفت: مدارس در پرداخت قبوض آب، برق و گاز با مشکل روبه‌رو هستند، از مجموع تمام مدارس کاشمر، الگوی مصرف تنها به یک مدرسه در این شهرستان تعلق می‌گیرد، در شرایطی که سرانه‌ای به‌حساب مدارس واریز نمی‌شود و با توجه به انتظاراتی که وجود دارد، نمی‌توان کاری انجام داد و اینکه از اولیای دانش‌آموزان برای پرداخت قبوض کمک بگیریم اقدام خوبی نیست.

مدیر آموزش‌وپرورش کاشمر افزود: در شهرستان کاشمر از 30 سال قبل معضل حقوقی کهنه‎ای با سپاه در خصوص اردوگاه کلاته عباسعلی داریم که در اختیار این نهاد قرار دارد، اگرچه تاکنون بیش از 20 جلسه در سطح استان و کشور با نهادهای مختلف در این خصوص برگزار کردیم، اما متأسفانه حمایت جدی اداره کل آموزش‌وپرورش را نداشتیم.

طاهریان عنوان کرد: مساحت این مجموعه که حدود 640 هکتار است می‌تواند علاوه بر محیط اردوگاهی، بخشی از آن برای احداث مسکن فرهنگیان اختصاص یابد، برای طی کردن مسیر و رسیدن به نتیجه نیازمند همراهی و کمک مجموعه اداره کل آموزش‌وپرورش هستیم.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->